• 29 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Νέο δρομολόγιο Καβάλα – Βόλος

 Νέο δρομολόγιο Καβάλα – Βόλος

Κοινή απόφαση υπέγραψαν τις προηγούμενες ημέρες οι περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Παυλίδης, Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός. Αποφασίζουν και καθορίζουν νέα υπεραστική διανομαρχιακή γραμμή, που θα συνδέει την πρωτεύουσα της Μαγνησίας Βόλο με την πρωτεύουσα του Έβρου Αλεξανδρούπολη.

Απ΄ αυτή τη νέα διανομαρχιακή γραμμή υπεραστικό ΚΤΕΛ, επωφελείται και το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, καθώς καθορίζονται στάσεις κατά τη διαδρομή. Έτσι το δρομολόγιο από το Βόλο προς την Αλεξανδρούπολη, θα κάνει πρώτη στάση μετά την αφετηρία του Βόλου στην Καβάλα, δεύτερη στάση στην Ξάνθη και την Κομοτηνή. Αποκλειστικά και μόνο για την αποβίβαση των επιβατών. Ουσιαστικά δηλαδή συνδέεται και η πόλη της Καβάλας με την πόλη του Βόλου.

Στο δρομολόγιο που θα ξεκινά από την Αλεξανδρούπολη, αποκλειστικά και μόνο για επιβίβαση επιβατών για το Βόλο θα γίνονται στάσεις στη Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Καβάλα.

Δεν είναι άμεση η λειτουργία του καινούριου αυτού δρομολογίου. Λέγεται ότι θα προηγηθεί σχετική μελέτη βιωσιμότητας.

Οι επιβάτες από Καβάλα θα μπορούν να ταξιδεύουν στο Βόλο μέσω του πρακτορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Τα δρομολόγια στην πρώτη φάση θα είναι δύο την εβδομάδα. Θα εκτελούνται ημέρα της Παρασκευής και την ημέρα της Κυριακής. Θα οριστούν δε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 του νόμου 2963/2001, πριν το τέλος Νοεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης