• 1 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Νίκησε η «Γεωδράση», δεν ξεκαθάρισε η κατανομή εδρών

 Νίκησε η «Γεωδράση», δεν ξεκαθάρισε η κατανομή εδρών

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο συνδυασμός «Γεωδράση», με υποψήφιο πρόεδρο τον Ζαφείρη Μυστακίδη στις εκλογές του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.

Τα τελικά αποτελέσματα δείχνουν ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος η «Γεωδράση» εκλέγει τον Απόστολο Δουλγερίδη, γεωπόνο από τις Σέρρες, τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, δασολόγο από την Καβάλα, τον Λεωνίδα Μαρούδη, κτηνίατρο από τις Σέρρρες, τον Παναγιώτη Ζαραβιάδη, γεωλόγο από την Καβάλα, τον Κοσμά Σωφρονίδη, ιχθυολόγο από την Δράμα, ενδεχομένως και τον Γεώργιο Σιδηρά, γεωπόνο.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η κατανομή των εδρών. Η «Γεωδράση» έχει την πλειοψηφία στο 11μελές νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι έδρες ή θα μοιραστούν 6-5 ή θα μοιραστούν 7-4. Το πώς θα γίνει η κατανομή των εδρών, με βάση το επίσημο πρακτικό του αποτελέσματος στην Καβάλα, τη Δράμα και τις Σέρρες, θα το αποφασίσει η Εφορευτική Επιτροπή.

Εκτός από τον συνδυασμό «Γεωδράση» στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο με 4 ή 5 έδρες θα συμμετάσχει και η «Γεωτεχνική Πρωτοβουλία – Αναγέννηση». Όσοι εκλέγονται από αυτή την παράταξη προέρχονται φυσικά από τους γεωτεχνικούς, όχι όμως από το νομό Καβάλας.

Με βάση τα τελικά αποτελέσματα η «Γεωδράση» νίκησε και στους τρεις νομούς με επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής στις εκλογές γεωτεχνικών.

Δήλωση Ζαφείρη Μυστακίδη: «Η προχθεσινή ημέρα ήταν το αποκορύφωμα μιας προσπάθειας 3,5 χρόνων. Επίκεντρο αυτής οι αξίες της συλλογικότητας , η ανιδιοτέλεια και η εργατικότητα. Επιβράβευση της αποτελεί η καθαρή και εντυπωσιακή νίκη της ΓεωΔράσης στις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας με πρωτοφανή ποσοστά (57% επί συνόλου ψηφισάντων!).
Η αύξηση της συμμετοχής των Γεωτεχνικών στις εκλογές (κατά 60% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές) διατρανώνει την στήριξη της προσπάθειας μας, ιδιαίτερα από άνεργους και νέους συναδέλφους. Φανερώνει την αγωνία του Γεωτεχνικού για το μέλλον του , άλλα και τον ρόλο που καλείται να παίξει στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Εκδηλώνει την ειλικρινή του πίστη στην προσπάθεια που έχει αναλάβει η ΓεωΔράση προκειμένου το ΓΕΩΤΕΕ να αποτελέσει ένα ζωντανό και ωφέλιμο κομμάτι της κοινωνίας μας. Το γύρισμα της πλάτης σε κόμματα και παρατάξεις στέλνει ένα πολλαπλό και συνάμα ξεκάθαρο μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες , που δεν πρέπει να λησμονηθεί. Εκ μέρους του ανεξάρτητου συνδυασμού ΓεωΔράση ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Γεωτεχνικούς και φίλους που στήριξαν με κάθε τρόπο την προσπάθεια μας. Ένας νέος κύκλος ξεκινά….».

 

 

 

Διαβάστε επίσης