Dark Mode Light Mode
Ρίχτο Μπάμπη ....
Νίκος Πενταζίδης: « Μοναδικός στόχος η επιστροφή στην Α1 κατηγορία»
Ξεκινά από την Πέμπτη τις προβολές του ο «Απόλλων»

Νίκος Πενταζίδης: « Μοναδικός στόχος η επιστροφή στην Α1 κατηγορία»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Ενωσης, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

Ο μοναδικός απών από τις πρώτες μέρες είναι ο Σκοπιανός Μπόγιαν Κριστέφσκι που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Οι υπόλοιποι προπονούνται κανονικά.

Δηλώσεις στην αθλητική Πρωινή, έκανε ο Νίκος Πενταζίδης που φέτος θα έχει ένα καινούριο ρόλο στην ομάδα. Αλλάζει πόστο. Από τιμ μάνατζερ, γίνεται άμεσος συνεργάτης

του Θωμά Νίκου σε τεχνικά θέματα.

 

Ερώτηση: Με ποιες φιλοδοξίες ξεκινά η Ενωση;

Απάντηση: Φέτος έχουμε βάλει ως στόχο, η ομάδα να επανέλθει στην Α1 κατηγορία.

Εχει « στηθεί» μια ομάδα μ` ένα σύνολο παικτών που είναι πολύ έμπειροι τόσο στη μεγάλη κατηγορία αλλά και στην Α2. Θέλω να πιστεύω ότι η δουλειά που θα γίνει τόσο από τους προπονητές όσο και από τους παίκτες, θα έχει σαν αποτέλεσμα να επανέλθει η ομάδα εκεί όπου ανήκει. Ο φυσικός χώρος της Ενωσης, είναι η Α1.

Ερώτηση: Θεωρείς ότι σε αυτή την προσπάθεια ο κόσμος θα βοηθήσει;

Μήπως έχει «κρυώσει» ο υποβιβασμός της ομάδας, τους φιλάθλους της;

Απάντηση: Τα πρώτα μηνύματα που έχουμε από τον κόσμο, είναι θετικά. Συναντάμε στο δρόμο φιλάθλους της πόλης, που μας ρωτάνε συνεχώς το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα.

Μας ρωτάνε για τα διαρκείας. Θέλουν να έρθουν στο γήπεδο, να γεμίσουν την Καλαμίτσα. Έχουν αγαπήσει αυτή την ομάδα, έχουν αγαπήσει τον πρόεδρο που κάνει αυτή την προσπάθεια και όλους εμάς. Πιστεύω ότι το γήπεδο της Καλαμίτσας, θα έχει πολύ κόσμο, στη νέα σεζόν.

Ερώτηση: Η ομάδα ενισχύθηκε στις μεταγραφές;

Απάντηση: Σίγουρα η ομάδα είναι ενισχυμένη. Εχουμε κάνει ένα πολύ καλό ρόστερ. Απομένουν κάποιες πινελιές. Να διορθώσουμε ορισμένες λεπτομέρειες.

Ενδεχομένως μια μεταγραφή ακόμη. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα από τα καλά σύνολα της Α2.

Ερώτηση: Σας τρομάζει αυτό το πρωτάθλημα; Για πρώτη φορά θα πάρει μέρος η Ενωση.

Απάντηση: Σίγουρα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία. Είναι ένα πρωτάθλημα που ειδικά φέτος μετά από αρκετά χρόνια, θα είναι ανταγωνιστικό σε μεγάλο βαθμό.

Υπάρχουν ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, η Κηφισιά που έχουν υποστήριξη από τους Αγγελόπουλους, ο Κορόιβος. Ολοι εμφανίζονται ιδιαίτερα ενισχυμένοι.

Παρόλα αυτά εμείς θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε δικαιωμένοι.

Ερώτηση: Σε νέο ρόλο ο Νίκος Πενταζίδης. Πως αισθάνεσαι;

Απάντηση: Κοιτάξτε εμένα μου ζητήθηκε από τη διοίκηση να είμαι στο τεχνικό τιμ. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα, από οποιαδήποτε πόστο μπορώ.

Εχω «αρπάξει» κάποια πράγματα όλα αυτά τα χρόνια στην Α1 κατηγορία, που βρισκόμουν συνέχεια στον πάγκο της ομάδας. Θέλω και εγώ με τον τρόπο μου να βοηθήσω την ομάδα, να βρεθεί και πάλι στην Α1 κατηγορία.

*Σε ρόλο τιμ μάνατζερ ο Βαγγέλης Κελαϊδάκης;

Όλα δείχνουν ότι αντικαταστάτης του Νίκου Πενταζίδη στη θέση του τιμ μάνατζερ, θα είναι ο Βαγγέλης Κελαϊδάκης. Ο πρόεδρος του ΓΣΕ μάλιστα βρέθηκε χθες το πρωί στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και είχε συνεργασία με τον Θωμά Νίκου.

Ο Κελαϊδάκης εργάστηκε στα γραφεία της Ενωσης και πριν από 2 χρόνια περίπου, σε οργανωτικό ρόλο. Τώρα μάλλον θα επιστρέψει, αλλά σε άλλη θέση.

Επίσημα δεν ανακοινώθηκε ακόμη η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Κάτι τέτοιο ίσως γίνει στην παρουσίαση της ομάδας, που θα γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ρίχτο Μπάμπη ....

Επόμενο άρθρο

Ξεκινά από την Πέμπτη τις προβολές του ο «Απόλλων»