Dark Mode Light Mode
Οι πρωταγωνιστές στην Kavala Oil
Νίκος Πενταζίδης: « Πληρώσαμε τις επιλογές του περασμένου καλοκαιριού»
Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος λόγω χρεών

Νίκος Πενταζίδης: « Πληρώσαμε τις επιλογές του περασμένου καλοκαιριού»

Ο τιμ μάνατζερ της Ενωσης Νίκος Πενταζίδης μίλησε στην αθλητική εκπομπή στους 93,7 για τη φετινή πορεία της Ενωσης και τα αίτια του υποβιβασμού. Υποστήριξε ότι τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι με τις επιλογές των παικτών, κόστισαν σε μεγάλο βαθμό . Πήρε θέση επίσης για τη φυγή του Γκαγκαλούδη αλλά και για το αν επηρέασε η λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πρίφτη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Τελικά μετά από 5 χρόνια η Ενωση αποχαιρέτησε την Α1 κατηγορία.

Απάντηση: Ηταν μια πολύ ευχάριστη περιπέτεια αυτό που ζήσαμε όλοι μας. Εμείς που ήμασταν κοντά στην ομάδα αλλά και όλος ο κόσμος. Πέντε συνεχόμενα χρόνια στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, είδαμε από κοντά την ομάδα αυτή να κερδίζει μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είδαμε αυτή την ομάδα να τερματίζει πιο πάνω στη βαθμολογία από ΠΑΟΚ και Αρη. Είδαμε επίσης να παίζει φέτος στη Βαλκανική Λίγκα. Είναι κάποια επιτεύγματα που μερικά χρόνια πριν αν μας έλεγαν ορισμένοι ότι θα συμβούν στην Καβάλα, θα τους περνάγαμε για τρελούς. Παρόλα αυτά έγιναν στην πόλη μας. Ηρθαν μεγάλες ομάδες του Ελληνικού χώρου, ήρθαν Ευρωπαϊκές ομάδες, πετύχαμε μεγάλες νίκες, έγιναν σπουδαίες πορείες αλλά και άσχημες με τελευταία τη φετινή που δυστυχώς μας οδήγησε στην Α2 κατηγορία. Η ζωή συνεχίζεται. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και συνέχεια. Αυτό θα φανεί με κάποιες κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα.

Ερώτηση: Τι έφταιξε και έφτασε σε αυτό το σημείο η Ενωση; Τι έφταιξε και δεν τα κατάφερε;

Απάντηση: Σίγουρα έγιναν κάποιες λάθος κινήσεις, όσον αφορά επιλογές ξένων παικτών.

Ακόμη και Ελλήνων. Το καλοκαίρι έγιναν μερικές επιλογές από τον προπονητή Κρις Χουγκάζ, που δε μας βγήκαν αγωνιστικά. Ηταν μια ομάδα που έτσι όπως χτίστηκε δεν μπόρεσε να δεθεί. Σίγουρα έχουμε και εμείς και μερίδιο. Όταν μια ομάδα αποτυγχάνει φταίνε όλοι. Όταν κάτι δεν πάει καλά, φταίει το σύνολο και όχι μόνο ο προπονητής. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Σίγουρα δεν έγινε σωστή δουλειά.

Οι επιλογές του καλοκαιριού δεν ήταν οι καλύτερες, το λέω αυτό γιατί σ` εκείνο το χρονικά διάστημα γίνεται το χτίσιμο μια ομάδας. Από εκεί ξεκίνησε το λάθος.

Όλη η συνέντευξη αύριο στην Αθλητική Πρωϊνή

 

Προηγούμενο άρθρο

Οι πρωταγωνιστές στην Kavala Oil

Επόμενο άρθρο

Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος λόγω χρεών