• 29 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Νίκος Πενταζίδης στους 93,7: « Φτιάχνουμε ομάδα για την Α2 αλλά κοιτάμε και την… Α1»

 Νίκος Πενταζίδης στους 93,7: « Φτιάχνουμε ομάδα για την Α2 αλλά κοιτάμε και την… Α1»

Συνέντευξη στους 93, 7 παραχώρησε ο Νίκος Πενταζίδης, μιλώντας για τις μεταγραφικές κινήσεις της Ενωσης αλλά και για την αναμονή που υπάρχει όσον αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1. Επίσης τόνισε ότι η Ενωση αν παίξει στην Α2, θα είναι ένα από τα δυο φαβορί για την άνοδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Ερώτηση: Πάντοτε υπάρχει η αναμονή για το αν θα παίξει η Ενωση στην Α1 κατηγορία ενώ αυτή την εβδομάδα οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις;
Απάντηση: Σίγουρα αυτή η αναμονή, επηρεάζει άμεσα και έμμεσα την ομάδα. Το αγωνιστικό στυλ που θα υπάρχει.
Εμείς παρόλα αυτά έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο παικτών για την Α2 κατηγορία. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε και εμείς, κάποιες εξελίξεις. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά, για το αν θα παίξουμε στην Α1 κατηγορία.
Μέχρι το τέλος του μήνα, πιστεύω ότι θα έχουμε μια οριστική εικόνα για το τι πρόκειται να γίνει. Αυτό που κάνουμε πρωτίστως είναι να δημιουργήσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο για την Α2 κατηγορία.
Ερώτηση: Μεταγραφικά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αλλά πρέπει να θεωρούνται παίκτες της Ενωσης, ο Χαρισμίδης και ο Καράμπουλας;
Απάντηση: Είναι παίκτες που έχουμε συμφωνήσει προφορικά. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, θα αποτελέσουν παίκτες της ομάδας.
Ερώτηση: Γράφτηκε και το όνομα του Συμεωνίδη, υπάρχει ενδιαφέρον;
Απάντηση: Δεν υπάρχει θέμα προς το παρών. Δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάποια εξέλιξη, με τον Συμεωνίδη και στη συνέχεια.
Ερώτηση: Τελικά ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το περσινό ρόστερ;
Απάντηση: Ο Μαρμαρινός σίγουρα θα αποχωρήσει από την ομάδα. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Καραθανάση, είναι υπο συζήτηση το θέμα.
Ερώτηση: Από τις 20 Αυγούστου(σήμερα) οι παίκτες περνάνε από ιατρικές εξετάσεις ενώ οι προπονήσεις τελικά ξεκινάνε τη Δευτέρα;
Απάντηση: Κατά 99% τη Δευτέρα αρχίζουν οι προπονήσεις. Δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη.
Στη διάρκεια της εβδομάδας, Πέμπτη και Παρασκευή θα περάσουν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Επίσημα μπορούμε να πούμε, ότι ξεκινάμε τη Δευτέρα τις προπονήσεις.
Ερώτηση: Αν η Ενωση παίξει στην Α2 κατηγορία, με αυτές τις δυο μεταγραφές που έκανε, θεωρείς ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο με δεδομένο ότι έμεινε και ο περσινός βασικός κορμός;
Απάντηση: Είναι ένα σύνολο πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και το καλύτερο. Βέβαια τις τελευταίες μέρες κινείται δυνατά στις μεταγραφές ο Αρκαδικός. Οπότε πρέπει να περιμένουμε. Παρακολουθούμε όλες τις ομάδες. Βλέπουμε τι κάνουμε όλες οι υπόλοιπες. Νομίζω ότι εμείς σύμφωνα με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, θα είμαστε ένα από τα δυο φαβορί.
Ερώτηση: Το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω;
Απάντηση: Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό που θα δει ο κόσμος αν παίξουμε στην Α2, είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.
Πιστεύω ότι αν η ομάδα παίξει στην Α2, θα πετύχει φέτος το στόχο της, που θα είναι η άνοδος στην Α1. Θα δει ο κόσμος ένα μπάσκετ εντυπωσιακό για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Σίγουρα περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια.
Για μας ήταν και είναι το καλοκαίρι πάρα πολύ δύσκολο. Ο κόσμος νομίζω ότι καταλαβαίνει τη δυσκολία, το να μη ξέρεις σε ποια κατηγορία θα παίξεις.
Φτιάχνουμε ομάδα για την Α2 αλλά… κοιτάμε και την Α1 για παίκτες.
Ερώτηση: Εκτός από τον Αρκαδικό, ποιες ομάδες παρουσιάζονται ενισχυμένες;
Απάντηση: Στον Αρκαδικό πήγαν ο Καρύδας και ο Νοέας από τον Κόροιβο. Επίσης ο Τζόρτζεβιτς από τον ΟΦΗ. Έκαναν μια ομάδα πολύ καλή. Ο Αρκαδικός θα έχει βλέψεις αλλά μεγάλο ρόλο, παίζει ο προπονητής και πολλά άλλα.
Επίσης φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν το Ψυχικό και ο Εθνικός που είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία.
Η Λευκάδα ίσως προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις για να είναι μέσα στις ομάδες που θα παίξουν βασικό ρόλο.
Ερώτηση: Τελικά αν παίξουμε στην Α1 θα είναι καλό;
Απάντηση: Το καλό θα είναι ότι θα αγωνιζόμαστε στη μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη θα είναι κακό από την άποψη ότι έχουμε μικρό χρονικό διάστημα, για να πραγματοποιήσουμε μεταγραφές και να στήσουμε την ομάδα.
Εχει τα καλά, έχει και τα κακά.

 

Διαβάστε επίσης