Dark Mode Light Mode
Airsea show 2013: Άρεσε στους καβαλιώτες
Ναυάγιο με τους Κυπρίους – Κάθε μέρα που περνάει πιο δύσκολη
Εκτός Κυβέρνησης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ναυάγιο με τους Κυπρίους – Κάθε μέρα που περνάει πιο δύσκολη

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των Κυπρίων προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, εδώ στην Καβάλα, αλλά δεν υπήρχαν κάποια θετικά αποτελέσματα. Η πρόταση των Κυπρίων για το 55% των μετοχών κρίθηκε ανεπαρκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έδινε σε καμία περίπτωση λύση στην όλη υπόθεση. Οι δηλώσεις που είχαν κάνει μας παρέπεμπαν σε κάτι πιο σοβαρό.

Κάπου εδώ μάλλον λήγει και το όλο θέμα. Το ενδιαφέρον είχε ξεκινήσει πριν από λίγους μήνες. Φαινόταν ότι μέχρι το Πάσχα που πέρασε θα είχαμε οριστικές εξελίξεις.

Η αναστάτωση στο νησί με το τραπεζικό σύστημα τα πήγε όλα πίσω. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν οι Κύπριοι και τελικά επανήλθαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Συναντήθηκαν με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη αλλά δεν υπήρχε συμφωνία. Οπότε η αγωνία συνεχίζεται στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, αφού οι μέρες περνάνε και δεν έχουμε λύσεις.

Στο ιδιοκτησιακό παραμένει το σενάριο του διαχειριστή πιο εφικτό απ` όλα που έχουν ακουστεί εδώ και καιρό. Μάλλον όμως και αυτό δε θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πάμε για ένα δύσκολο καλοκαίρι. Εκτός αν υπάρχει αλλαγή σκηνικού. Οι πρόσφατες δηλώσεις Τσοκτουρίδη, αποδείχθηκαν πάλι υπερβολικά αισιόδοξες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ που φυσικά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, ίσως είναι ο μοναδικός που πιστεύει ότι θα βρεθεί άμεση λύση.

Οι πάντες βρίσκονται σε αναμονή και πάλι κινδυνεύει ο ΑΟΚ να λειτουργήσει την τελευταία στιγμή, εν όψει του πρωταθλήματος.

Μπορεί να υπάρχουν επαφές με παίκτες και προπονητές αλλά για να προχωρήσουν όλα αυτά, χρειάζεται… ταμείο. Εν τω μεταξύ οι παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ κάνουν υπομονή αλλά μέχρι πότε;

Το ζητούμενο είναι να μην αρχίσουν οι προσφυγές. Κάτι που θα επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό, τους ανθρώπους που θα διοικήσουν την επόμενη περίοδο. Αν δεν πάρουν κάποια χρήματα οι παίκτες, ίσως δημιουργήσει και πρόβλημα στην αδειοδότηση.

 

Προηγούμενο άρθρο

Airsea show 2013: Άρεσε στους καβαλιώτες

Επόμενο άρθρο

Εκτός Κυβέρνησης ο Νίκος Παναγιωτόπουλος