Dark Mode Light Mode

Νοκ άουτ ο Βαλεριάνος για 10-15 μέρες – Αμφίβολοι Ντόσης και Καρλόπουλος

Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία του ΑΟΚ εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εθνικό Γαζώρου, στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει τον Γιώργο Βαλεριάνο, που θα απουσιάσει για τις επόμενες 10-15 μέρες. Ο αριστερός πλάγιος αμυντικός του ΑΟΚ υπέστη θλάση στο ματς της Καρδίτσας.

Αμφίβολοι για το παιχνίδι που έρχεται είναι και οι Ντόσης, Καρλόπουλος. Ταλαιπωρούνται από τράβηγμα και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Παπαργυρίου μάλλον θα είναι ο αντικαταστάτης του Βαλεριάνου. Από εκεί και πέρα ο Χαραλαμπίδης θα περιμένει να δει το τι θα γίνει με τους υπόλοιπους τραυματίες.

Τα πάντα θα κριθούν για Καρλόπουλο και Ντόση, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς της Κυριακής.

Αν δεν είναι έτοιμοι 100% δε θα υπάρχει ρίσκο με τη συμμετοχή τους.

*Περιμένουν τον Ρασίντ μέχρι 25 Οκτωβρίου

Πως και πως περιμένουν στο στρατόπεδο του ΑΟΚ, τον Αμπντούλ Ρασίντ.

Ο επιθετικός από τη Γκάνα αναμένεται αν όλα πάνε καλά, να πατήσει το πόδι του στην Καβάλα, μέχρι την 25 Οκτωβρίου. Πριν πρέπει να εξασφαλίσει βίζα από την πρεσβεία της χώρας του. Με δεδομένο ότι οι επιλογές δεν είναι πολλές στην επίθεση για τον Χαραλαμπίδη, η έλευση του Ρασίντ θα είναι ένα πολύ καλό νέο. Μάλιστα για το νεαρό επιθετικό από την Αφρική, ακούγονται καλά λόγια.

Είναι παίκτης που διαθέτει καλά στοιχεία ενώ ο βαθμός ετοιμότητας του είναι σε πολύ καλό επίπεδο, οπότε θα μπει με τη μια στην ομάδα και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν στο πρωτάθλημα.

*Στο βάθος… ο Γενάρης

Από τώρα σκέφτονται τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στο στρατόπεδο του ΑΟΚ.

Είναι φανερό ότι το ρόστερ χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Με παίκτες που θα μπορούν να προσθέσουν ποιότητα, αλλάζοντας την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ο Χαραλαμπίδης σε πρόσφατη συνέντευξη του, υποστήριξε ότι η ομάδα θα χρειαστεί μεταγραφές από το Γενάρη και μετά.

Το ζητούμενο είναι, μέχρι τότε, ο ΑΟΚ να βρίσκεται μέσα στις ομάδες που διεκδικούν την τετράδα για τα πλέι οφ ανόδου.

*Νίρλας και Μερεσιώτης τραυματίες στον Εθνικό Γαζώρου

Με απόντες τους τραυματίες Νίρλα και Μερεσιώτη, οι Σερραίοι συνεχίζουν την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα. Ο Μάκης Κατσαβάκης στηρίζει πολλά στους τρεις φορμαρισμένους ξένους της επίθεσης, τον Σλοβένο Νταβόρ Σκέριαντς, τον Σκοπιανό Ιβάν Ναστέφσκι και τον Σέρβο Αλεξάντερ Σρντιτς, που συνδυάζουν ουσία και θέαμα και βρίσκονται με… κλειστά μάτια, αφήνοντας στον πάγκο στο πρόσφατο ματς με τη Ζάκυνθο τους Γαϊδαρτζή και Κωνσταντινίδη. Η συνταγή του Γαζώρου δύσκολα θα αλλάξει, ενώ στοίχημα είναι το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, μετά την ήττα στο Καυτανζόγλειο.

Σημειώνουμε ότι ο Μάκης Κατσαβάκης διετέλεσε προπονητής στον ΑΟΚ, τη σεζόν 1998-1999, όταν ο ΑΟΚ είχε τερματίσει στην 10η θέση με 42 βαθμούς στην Α` Εθνική. Είχε διαδεχτεί στον πάγκο της ομάδας, το Νίκο Γκουλή, μόλις η ομάδα είχε ηττηθεί στο τότε Εθνικό Στάδιο με 5-1 από τον Πανιώνιο. Είχε παίκτες στο ρόστερ, μεταξύ των άλλων, τους: Λογαρά, Ανέστη Αθανασιάδη, Διγκόζη, Εναγκουάνα, Καβακά, Καλλιμάνη, Καραδήμο, Καραϊσαρίδη, Κόλτση, Μάλλιο, Μίτεφ, Νασιόπουλο, Πεγκλή, Ουντέζε, Πις, Χατζηζήση και ακόμη και το γιό του, Νίκο Κατσαβάκη.

 

*Ενωση: Για τη 2η νίκη στη Βέροια

Η Ενωση μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή, προετοιμάζεται για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο το Φίλιππο Βέροιας, εκτός έδρας.

Αγωνιστικά ο Θωμάς Νίκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Έχει όλους του παίκτες στη διάθεση του. Στο στρατόπεδο της ομάδας, δίνουν μεγάλη σημασία στο παιχνίδι που έρχεται. Άλλωστε στις δηλώσεις του, ο Θωμάς Νίκου υποστήριξε ότι η ομάδα της Βέροιας είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Η προετοιμασία της Ενωσης θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής, με την τελευταία απογευματινή προπόνηση. Σε επίπεδο Α2 κατηγορίας, οι δυο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά. Οπότε δεν υπάρχει προϊστορία σε μεταξύ τους, παιχνίδια.

Αντίπαλοι θα βρεθούν ο Καλαϊτζίδης της Ενωσης και ο Ακεψιμαϊδης του ΚΑΟΔ που πέρσι ήταν συμπαίκτες στον ΚΑΟΔ.

Ο Φίλιππος δεν κατάφερε να συνδυάσει τη πρώτη του εμφάνιση στην Α2 και με μία νίκη, καθώς το Παγκράτι τον έριξε στο καναβάτσο, υποχρεώνοντας τον στη πρώτη φετινή ήττα. Ο κόουτς της ομάδας της Βέροιας Δημήτρης Γκίμας, παραδέχθηκε σαν τζέντλεμαν το δίκαιο της επικράτησης των “ροσονέρι” ενώ στάθηκε στην εξαιρετική απόδοση του Φώτη Βασιλόπουλου (12 π., 14 ασ.):

“Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παγκρατίου. Πέτυχε μια δίκαιη νίκη αφού παρουσιάστηκε καλύτερα προσανατολισμένη σε άμυνα και επίθεση. Από την δική μας πλευρά παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών και κυρίως στην άμυνα, αφού επιτρέψαμε στον Βασιλόπουλο να διαβάσει εύκολα το παιχνίδι και ουσιαστικά να διαλύσει την άμυνα μας. Από την άλλη είχαμε την ατυχία ο Τομιτς να “φορτωθεί” γρήγορα με 3 φάουλ και ένα μεγάλο μέρος του επιθετικού μας παιχνιδιού να βγει εκτός σχεδίου”, τόνισε ο Έλληνας προπονητής και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: “Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα”.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιώργος Καλαντζής σχολιάζει τις εκλογικές υποψηφιότητες και την αλλαγή του νόμου

Επόμενο άρθρο

Θα πληρωθούν οι ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών