Dark Mode Light Mode

Ντίνος Κανάκης: « Δεν θέλουμε να κάνουμε τον ΑΟΚ μικρό»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης με παρέμβαση του στους 93, 7, μετά τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα, τόνισε τα εξής: « Δε θέλουμε να κάνουμε τον ΑΟΚ, μικρό. Δεν θέλουμε να τον έχουμε μικρομάγαζο. Εμείς θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις, να γίνει μεγάλος ο ΑΟΚ, όπως βοηθήσαμε τότε που η ομάδα έπεσε στο Περιφερειακό.

Τον ΑΟΚ, άλλοι τον μίκρυναν και τον φτάσανε εκεί που τον φτάσανε. Δεν τον έφτασε ο Ερασιτέχνης.

Προκαλώ τον κ. Τσάκα να πει το όνομα τους. Ποιος είναι αυτός που είπε το «χάσατε». Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Πρώτη φορά το άκουσα. Όποιος το είπε είναι για μένα… Αντι Καβαλιώτης. Το λέω ευθαρσώς αυτό.

Από εκεί και πέρα δεν μπορώ κάνω σε κάθε άνθρωπο που είναι η δεν είναι στο διοικητικό συμβούλιο, να τον κάνω παρατηρήσεις.

Είμαστε 15 μέλη και όλες οι αποφάσεις παίρνονται μετά από ψηφοφορία. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιοδήποτε. Όποιος το είπε έκανε κακό τον ευατό του. Εμείς θέλουμε να παραμείνει η ομάδα στη Β` Εθνική. Εμείς δεν θέλουμε να απολογηθούμε γι` αυτό που είπε ο κ. Τσάκας. Μάλιστα και σε μερικούς βουλευτές μιλήσαμε για την πρόταση του ΑΟΚ, για αναδιοργάνωση στη Β` Εθνική. Εάν όμως ο ΑΟΚ φτάσει στο σημείο να πέσει στη Γ` Εθνική, είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε με το παραπάνω. Πέφτει το βάρος σε μας. Ξεκαθαρίσαμε ότι δεν μπορούμε μόνοι μας, να σηκώσουμε το βάρος.

Μόνοι μας δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τόσο καλά, για να προχωρήσει η ομάδα. Εάν βρεθεί ο σπόνσορας, που θα τον ελέγξουμε και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει, τότε θα βοηθήσουμε όλοι μαζί.

Αυτό είναι το Α και το Ω, στη σκέψη μας. Αυτό είναι λάθος;

Εγώ δεν συζήτησα με κανέναν προπονητή και κανέναν παίκτη. Εμείς αν πέσει η ομάδα θα γίνει μια επιτροπή.

Ολοι κάνουν ότι τα ξέρουν όλα. Παλικαρίσια μέσα στο συμβούλιο ας έρθουν να μας πουν, ότι μίλησαν κάποιοι με προπονητή. Αν λειτουργούν υπόγεια… εγώ δεν μπορώ να το ξέρω.

Εγώ εύχομαι η Καβάλα να παραμείνει στη Β` Εθνική.

 

Προηγούμενο άρθρο

H Energean Oil&Gas και οι εργαζόμενοί της στην Καβάλα στο πλευρό των Γιατρών του Κόσμου

Επόμενο άρθρο

Ηλίας Μωσαϊδης: « Καταπληκτική η συμπαράσταση του κόσμου»