Dark Mode Light Mode
Τα γκαζάκια μάλλον δεν έσκασαν
Ντίνος Κανάκης: « Δεν ξέρω από που θα κρυφτούν, αν πούμε αυτά που έχουν συμβεί»
Εκδρομή ο ΣΦΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Ντίνος Κανάκης: « Δεν ξέρω από που θα κρυφτούν, αν πούμε αυτά που έχουν συμβεί»

Σήμερα  το πρωί έκανε δηλώσεις στους 93, 7 ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, κ. Ντίνος Κανάκης.

Εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ φάνηκε ενοχλημένος από τα λεγόμενα του κ. Τσάκα έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Δε δέχεται να μπει ο Ερασιτέχνης σε αυτή τη διοίκηση, που πάει να δημιουργηθεί;

Απάντηση: Εμείς κάναμε πριν από 3 μέρες μια ανακοίνωση. Αυτή η ανακοίνωση συνεχίζει να υφίσταται και να υπάρχει. Θα βοηθήσουμε σε ότι θέλουν αλλά… νόμιμα. Συζητήσαμε με τον κ. Κουφατζή που σίγουρα θέλει το καλό του ΑΟΚ.

Ετσι όμως δεν διοικείται μια ομάδα, η οποία έφτασε σε αυτό το σημείο. Ο μεγαλομέτοχος κ. Τσοκτουρίδης παραιτήθηκε από το παλιό διοικητικό συμβούλιο.

Μακάρι να κάνουν διοίκηση και εμείς θα βοηθήσουμε. Δε θέλουμε να πάμε στα παλιά.

Δεν σκεφτόμαστε ο ΑΟΚ να πέσει στη Γ` Εθνική. Αυτά όμως έπρεπε να τα δουν πιο μπροστά. Να μας πουν τι ακριβώς θέλουν. Πως θα προχωρήσει η ομάδα. Με συμβούλιο όμως που δεν υπάρχει;

Δεν μας έπεισαν με το πλάνο τους. Ποιοι θα είναι μέσα; Τα λεφτά είναι πολλά. Ο Μπάμπης Κουφατζής προς τιμήν του, θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα. Δεν μας έδειξαν τίποτα μέχρι τώρα. Ο κ. Τσάκας δεν ήταν μέχρι χθες;

Αυτά που είπε χθες στο γήπεδο, δεν ισχύουν. Έστρεψε εναντίον μας, τους ανθρώπους του ΣΦΑΟΚ. Να προσέχουν όλοι που νομίζουν ότι μόνο αυτοί θέλουν να σώσουν τον ΑΟΚ.

Δεν ξέρω που θα πάνε να κρυφτούν, αν αρχίσουμε και λέμε αυτά που έχουν συμβεί.

Ερώτηση: Αν δεν γίνει αυτό, θα διαλυθεί η ομάδα;

Απάντηση: Εμείς θα τους βοηθήσουμε σε αυτό που μπορούμε. Τι σχέση έχει να είναι η να μην είναι μέσα ο Ερασιτέχνης. Στις παρανομίες δε θα τους βοηθήσουμε. Σε αυτά τα παράτυπα.

Ο κ. Τσάκας αγαπάει την ομάδα, περισσότερο από εμένα; Εμείς δε θα κάνουμε καμία ένσταση σε αυτό που πάει να κάνει ο κ. Κουφατζής στο Ειρηνοδικείο. Από εκεί και πέρα προχωράμε. Δε βγαίνουν όμως τα… κουκιά.

Ερώτηση: Με το χέρι στην καρδιά. Είναι καλύτερο να πέσει ο ΑΟΚ στη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Να προσπαθήσει να σωθεί. Έπρεπε αυτό όμως να το δούνε ένα μήνα, πιο μπροστά. Τότε θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε όλοι.

Το βάρος πάνε να το ρίξουμε όλο σε μας.

Εάν πραγματικά είπε ο κ. Τσάκας ότι ο Ερασιτέχνης θέλει να ρίξει την ομάδα, τότε πως θα συνεργαστούμε;

Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει.

 

Προηγούμενο άρθρο

Τα γκαζάκια μάλλον δεν έσκασαν

Επόμενο άρθρο

Εκδρομή ο ΣΦΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη