Dark Mode Light Mode

Οι αγώνες των Καβαλιώτικων ομάδων

Καμπανιακός- Ορφέας Ελευθερούπολης 0-2: Καμία αμφισβήτηση, δίκαιη επικράτηση

Χαλάστρα(ανταπόκριση)
Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη ήταν σαφώς ανώτερη και δίκαια, πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης.
Δεν έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο, να απειλήσει την εστία του Γεωργούση.
Ο προπονητής του Ορφέα, ξεκίνησε με επιθετικό σχήμα. Μ` έναν αμυντικό μέσο και πολλούς παίκτες με επιθετικές τάσεις. Το διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι.
Όταν προηγήθηκε με το γκολ του Αϊβάζη, ήρθε βούτυρο στο ψωμί του.
Στην επανάληψη το παιχνίδι κάπως ξέφυγε, αφού οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά σκληρά. Ο Μαγκαφίνης έβαλε και τον Χριστοδουλίδη με σκοπό να κοντρολάρει το ματς, μ` έναν δεύτερο αμυντικό χαφ. Η είσοδος του Μουρατίδη, πρόσθεσε εμπειρία και κάπως έτσι ήρθε το δεύτερο γκολ του Ορφέα, όπου έκρινε τα πάντα.
Ηταν μια δίκαιη και μεγάλη νίκη, παρά τις ελλείψεις του Κωνσταντινίδη, του Κεχαγιά αλλά και του Τορεζάνι που τελικά δε βγήκε το δελτίο του.
Ο Ντομί έπαιξε με πυρετό και στη θέση του δεξιού μπακ, έδωσε τα πάντα.
Από τον χθεσινό όμως Ορφέας δεν υπάρχει παίκτης που να υστέρησε. Ηταν μια σπουδαία εκτός έδρας εμφάνιση.
Ο Γεωργούσης κάτω από το δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Ντομί, αριστερά ο Τριανταφυλλίδης. Δυο στόπερ ο Βραμέντσαλης και ο Αϊβάζης. Αμυντικός μέσος ο Τσίτσης. Πλάγιοι στη μεσαία γραμμή ο Κερμενίδης και ο Χιονίδης. Μπροστά σε 4-3-3 ο Γιαλαμής, ο Οτέμπερης και ο Αθανασόπουλος σε θέση του σέντερ φορ.
Ο Καμπανιακός ελάχιστα απείλησε. Μάλλον αιφνιδιάστηκε από την εμφάνιση του Ορφέα.
Στο 37` από κόρνερ του Κερμενίδη, ο Αϊβάζης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 84` ο Ορφέας βγήκε στην κόντρα επίθεση, ο Χιονίδης έφυγε γρήγορα, έδωσε στον Μουρατίδη, αυτός βρήκε με ωραία πάσα τον Κερμενίδη, που με άψογο πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 55` το σουτ του Οτέμπερη, απομάκρυνε με ωραία απόκρουση ο Κηπουρός. Στο τέλος οι παίκτες του Ορφέα γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας τους, που ταξίδεψαν στη Χαλάστρα.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπαζής, Τρικαλινός, Ραγκαβίνας, Δουρμούζης,
Γαβανάς 46` Χατζόπουλος , Υψηλός 60` Πόπτσης , Αντωνιάδης 78` Βάσος , Χρήστου, Κουντουράς, Προβατίδης.
Ορφέας: Γεωργούσης, Ντομί 81` Πελεκανάκης, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντσαλης, Αϊβάζης, Τσίτσης, Κερμενίδης, Οτέμπερης 75` Μουρατίδης, Χιονίδης, Αθανασόπουλος, Γιαλαμής 65` Χριστοδουλίδης.

 

*Αρης Ακροποτάμου- Θύελλα Φιλώτα 1-2: Απρόσμενη ανατροπή

Ο Αρης ξεκίνησε ιδανικά με το γκολ του Σεφερίδη, αλλά στη συνέχεια όλα ήρθαν τούμπα, από δυο στημένες φάσεις της Θύελλας.
Η ομάδα από τη Φλώρινα ήταν ιδιαίτερα μαχητική αν και ο Αρης στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερος. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Αρης δέχθηκε ένα δεύτερο γκολ από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Χατζηνικολή.
Η πίεση που άσκησε στο τέλος η ομάδα του Αρη, δεν έφερε αποτέλεσμα.
Το 1-0 έγινε στο 13` από εντυπωσιακό πλασέ του Σεφερίδη, μετά από κόρνερ του Προβατίδη.
Στο 36` ισοφάρισε ο Μισαηλίδης, ύστερα από φάουλ του Βελλίδη.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με φάουλ του Μπαμπάρη στο 73` μετά από λάθος του Χατζηνικολή.
Στο 52` ο Β. Παπαδόπουλος βρήκε από μακριά με ωραία μπαλιά τον Αποστολίδη, αλλά αυτός έκανε το πλασέ για να περάσει η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο πρώτο μέρος στο 2` ευκαιρία έχασε ο Κλάζογλου για τη Θύελλα και στο 4` ο Αποστολίδης όταν απομάκρυνε σωτήρια ο Κλάζογλου.

Ο Ιγνατιάδης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Χατζηνικολή, δεξιά στην άμυνα τον Καμπερίδη και αριστερά τον Προβατίδη. Δύο στόπερ τον Τσέπα με τον Σεφερίδη. Δύο αμυντικά χαφ, Καραγιαννίδη και Παπαζούδη. Ελεύθερο τον Αποστολίδη. Πλάγιους στην επίθεση τον Β. Παπαδόπουλο και τον Πτηνόπουλο. Σέντερ φορ τον Δούμπλατζη.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
Αρης: Χατζηνικολής, Καμπερίδης, Προβατίδης, Σεφερίδης, Τσέπα, Καραγιαννίδης, Παπαζούδης, Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος, Δούμπλατζης, Αποστολίδης.

Αλλαγές
46` Σκονίδης στη θέση του Παπαζούδη
70` Θεοδωρίδης στη θέση του Πτηνόπουλου
80` Τερζίδης στη θέση του Καραγιαννίδη
Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης Α, Κοντογουλίδης Δ, Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Σιδηρόπουλος, Μισαηλίδης, Ζηνόβιος, Βελλίδης, Γετίμης, Θεοδουλίδης, Κόλα.
Αλλαγές
26` Μαρκόπουλος στη θέση του Δ. Κοντογουλίδη
57` Χ. Σιδηρόπουλος στη θέση του Βελλίδη
74` Πασχαλίδης στη θέση του Θεοδουλίδη.

 
*Απόλλων Αρναίας- Βυζάντιο Κοκκινόχωματος 0-2: Με παρατεταμένη ταχύτητα από τα φιλικά
Το Βυζάντιο έδειξε μια πολύ καλή εικόνα και πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης μέσα στην Αρναία, παρά τις απουσίες που είχε λόγω τραυματισμών.
Από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλε το ρυθμό του και ανησύχησε ελάχιστες φορές.
Σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους» χρίστηκαν οι Τσίλογου (21΄) και Μεντής (92΄), ενώ οι Καβαλιώτες έχασαν την ευκαιρία να διευρύνουν και άλλο το σκορ με τον Βλάχο (20΄, 78΄).
Επίσης πριν το 0-1, έχασε ευκαιρία να πετύχει γκολ ο Μανώλης Τσίλογλου.
Στην αντίπερα όχθη, οι νεοφώτιστοι, ατύχησαν με τους Μπουλγουρίδη Γ΄ (10΄, 60΄), Τσιτογιάννη (36΄) και Τζιότζιο (72΄).
Ο Νίκος Καραμπιμπέρης παρέταξε την ομάδα του με τερματοφύλακα τον Σουμουλίδη, δεξιά στην άμυνα τον Γεωργαντέλη, αριστερά τον Κουμπρόγλου. Δυο στόπερ Παυλίδη και Ελευθεριάδη. Στη μεσαία γραμμή ο Κεφαλάς και ο Σπυρίδης. Ο Ταχματζίδης μπροστά από αυτούς. Πλάγιοι ο Τσίλογλου και ο Βλάχος. Στη θέση του φορ ο Μαρκόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝ.: Καραβελίδης, Λεμονής (70΄ Γεωργούλας), Μαυριδόγλου, Σαλέπης, Τζιότζιος, Δημοτζήκας, Γεωργίου, Τσιτογιάννης (53΄ Μπουλγουρίδης Δ.), Ξαγοράρης, Πιπινίκας (53΄ Σολωμονίδης), Μπουλγουρίδης
Γ. ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚ.: Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης (62΄ Μεταλλίδης), Κουμπρόγλου, Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Σπυρίδης, Βλάχος (80΄ Φωτόπουλος Χρ.), Κεφαλάς, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (60΄ Μεντής), Μαρκόπουλος.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αγιασμός στο δικαστικό μέγαρο

Επόμενο άρθρο

Φήμες για αγορά νέου πλοίου από την ΑΝΕΘ