Dark Mode Light Mode

Οι αγώνες των ομάδων μας στην Γ’ Εθνική

Νέστος- Αρης Ακροποτάμου 1-1: Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος

Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκε η αναμέτρηση στη Χρυσούπολη.

Ο Νέστος προηγήθηκε με τον πολύ καλό Τζοσκούν, όμως η αντίδραση ήταν άμεση για τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν μετρημένες μπροστά στις δυο εστίες. Το τελικό αποτέλεσμα, κρίνεται δίκαιο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 4ο λεπτό μπαλιά του Μανούκου για τον Σαρηγιαννίδη αλλά πρόλαβε ο Χατζηνικολής και μπλόκαρε. Στο 22 σουτ του Τζοσκούν απέκρουσε ο Χατζηνικολής. Στο 28 παράλληλη σέντρα του Αϊβάζογλου, δυνατό σουτ του Τζοσκούν για το 1-0. Στο 32 σουτ του Μανούκου άουτ. Στο 42 φάουλ για τους φιλοξενούμενους, σύγχυση στη περιοχή και ο Δούμπλατζης με σουτ από τη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 45 κεφαλιά του Δούμπλατζη η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ. Στο 47 δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου, έξοχα έδιωξε σε κόρνερ ο Αϊβαζίδης. Στο 75 παράλληλη σέντρα του Τζοσκούν δεν κατάφερε να βρει στόχο ο Μαχαιρούδης, η μπάλα στον Τσέκο που έκανε σουτ αλλά έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί. Στο 83 φάουλ του Σαϊνίδη άουτ. Στο 87 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Δεσύλλας.

Διαιτητές: Βρέσκας, Παρασίου, Γιάντσης (ΕΠΣ Ημαθίας).

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης

Αϊβαζίδης, Γαμβρέλης (27 λ.τ. Μπουντακίδης), Αϊβάζογλου, Ελευθεριάδης (70 Τσέκος), Παυλακάκης, Μανούκος, Δεσύλλας, Σαρηγιαννίδης, Μαχαιρούδης, Τσομπανόπουλος (59 Εμμανουηλίδης), Τσοσκούν.

Άρης Ακροποτάμου

Χατζηνικολής, Φίλων, Κάμπατζης (46 Ρετσίνας), Σολακίδης, Σεφερίδης, Δρούζας, Σακκόπουλος (61 Σάσσος), Καραγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Σαϊνίδης, Δούμπλατζης (68 λ.τ. Αποστολίδης).

 

Βυζάντιο- Αγροτικός Αστέρας 0-1: Πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες

 

Ματς ντέρμπι έγινε στο Κοκκινόχωμα, όπως άλλωστε αναμενόταν. Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και το πλήρωσαν με γκολ που δέχτηκαν σε μια ξαφνική αντεπίθεση.

Ο Αγροτικός πάντως έδειξε την εμπειρία του, υποχρεώνοντας το Βυζάντιο στη 2η συνεχόμενη ήττα μέσα στην έδρα του.

Το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο, μέχρι το τέλος. Ο Λόλης στο 84` απείλησε για τελευταία φορά την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Φάσεις και γκολ

Στο 1ο μόλις λεπτό φάουλ του Προβατίδη, κεφαλιά του Φωτόπουλου έδιωξε σε κόρνερ αμυντικός. Στην εκτέλεση του, Προβατίδης και Πτηνόπουλος έπαιξαν το ένα –δύο σουτ του πρώτου στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 8 σουτ του Τσίλογλου άουτ. Στο 13 σουτ του Γεωργιάδη άουτ. Στο 15 σουτ του Μπεκιάρη άουτ. Στο 23 ο Σουμουλίδης μάζεψε σωτήρια προ του Αθανασιάδη. Στο 30 κεφαλιά του Σαμουηλίδη, μετά από σέντρα του Χατζηλιάδη, άουτ. Στο 34 σουτ του Τσίλογλου απέκρουσε ο Ταταρίδης. Στο 37 κεφαλιά του Μπεκιάρη απέκρουσε ο Σουμουλίδης. Στο 38 σέντρα του Σπυρίδη, κεφαλιά του Μπρατσιάνι απέκρουσε ο Ταταρίδης. Στο 42 κεφαλιά του Κρυστάλλη και απέκρουσε ο Σουμουλίδης.

Στο 49 σε κενή εστία ο Παντελίδης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 53 σουτ του Προβατίδη σε κόρνερ ο Ταταρίδης. Στο 63 φάουλ του Προβατίδη στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 65 μπαλιά του Τσίλογλου, σουτ του Προβατίδη δύσκολη απόκρουση του Ταταρίδη. Στο 67 σέντρα σουτ του Μπρατσιάνι έδιωξε με γροθιές ο Ταταρίδης. Στο 69 ο Λαζαρίδης έκανε το 0-1. Στο 72 σουτ του Λαζαρίδη άουτ. Στο 77 σουτ του Μπεκιάρη έδιωξε σε κόρνερ ο Σουμουλίδης. Στο 84 σουτ του Λόλη σε κόρνερ.

Διαιτητές: Δραγάτης, Χριστάκογλου, Νικηφορίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Συνθέσεις

Βυζάντιο

Σουμουλίδης, Παυλίδης, Φωτόπουλος Χ., Μαυρομάτης, Προβατίδης, Τσορμπαντζής, Σπυρίδης, Τσίλογλου (77 Καπνόπουλος), Πτηνόπουλος, Μπρατσιάνι (75 λ.τ. Λόλη), Παντελίδης (63 Μιχαηλίδης).

Αγροτικός Αστέρας

Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηηλιάδης, Παπαδόπουλος, Κρυστάλλης (68 Κουκουλέκης), Μπεκιάρης (86 Κώτσιος), Αθανασιάδης (54 Λαζαρίδης).

 

ΠΑΟ Κοσμίου- Ορφέας Ελ 0-4: Με χατ τρικ του Δουμάνη η πρώτη νίκη

Ο Φώτης Δουμάνης ήταν ο πρωταγωνιστής της πρώτης νίκης του Ορφέα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Σημείωσε 3 γκολ στο β` μέρος και οδήγησε την ομάδα του, στο πρώτο τρίποντο που τόσο χρειαζόταν. Η ομάδα της Ελευθερούπολης είχε πολλές απουσίες( Καραβελίδης, Ευθυμιάδης, Χαραλαμπίδης, Γιαλαμής) αλλά κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της στην επανάληψη.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και από το ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα της Καβάλας μπήκε αποφασισμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως και έγινε. Στο 50ο λεπτό ο Σταματόπουλος έκανε το 0-1. Στο 60 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δουμάνη έγινε το0-2. Στο 72 με σουτ του Δουμάνη έγινε το 0-3 και στο 74 ο ίδιος παίκτης με ατομική προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη στο 0-4 και έφτασε σε χατ-τρικ.

**Διαιτητές: Χανίδης, Λιάρης, Μιχαηλίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Συνθέσεις

 

ΠΑΟ Κοσμίου

Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κουφιώτης, Σούλης, Βαλσάμης (82 Λετόπουλος), Φωτιάδης, Μουστάκας, Πασχαλίδης, Λυκούδης (60 Ζαράκης), Ξενάκης.

Ορφέας Ελευθερούπολης

Αγαθόπουλος, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης (75 Σάσσος), Σταματόπουλος, Οτεμπερης, Παπαδάτος, Χριστοδουλίδης, Δουμάνης (82 Πασχαλίδης), Τσαπέγια (70 Σαββατιανός).

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αγία Παρασκευή - Ενωση Καβάλας 62-85: Το τρένο πήρε μπρος

Επόμενο άρθρο

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες ( Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Γ' Εθνική)