Dark Mode Light Mode
Αντώνης Πρασίνης στους 93, 7: « Ακούσαμε πολλά, δεν έγινε τίποτα απολύτως»
Οι δυο πρόεδροι μιλάνε για το… ροντέο του Ακροποτάμου – Δυο διαφορετικές απόψεις από Ποιμενίδη και Παρασκευά
Ο εορτασμός της εθνικής επετείου στη Χρυσούπολη

Οι δυο πρόεδροι μιλάνε για το… ροντέο του Ακροποτάμου – Δυο διαφορετικές απόψεις από Ποιμενίδη και Παρασκευά

Λευθέρης Ποιμενίδης στους 93,7: « Δεν προκαλέσαμε, πήγε να μπει στα αποδυτήρια μας»

Ο πρόεδρος του Ορφέα τόνισε στην αθλητική εκπομπή στους 93,7, ότι η ένταση στο ημίχρονο προήλθε από την κίνηση του Χρήστου Παρασκευά να μπει στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, έχοντας πρόβλημα με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Επίσης τόνισε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι έξω από αυτούς.

Ερώτηση: Μιλήστε μας πρώτα απ` όλα για τη μεγάλη νίκη που έκανε ο Ορφέας στον Ακροπόταμο και τον κράτησε ζωντανό στο παιχνίδι της παραμονής;

Απάντηση: Όσοι ήταν στο παιχνίδι νομίζω ότι θα συμφωνήσουν ότι η ομάδα που έπρεπε να πάρει τους 3 βαθμούς, ήταν ο Ορφέας.

Παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο παρά το μεγάλο βαθμολογικό άγχος που είχαμε και έχουμε.

Βάλαμε τη μπάλα την κάτω και δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε πιο ψηλά από τη θέση που βρισκόμαστε.

Αυτή η νίκη μας αλλάζει τη ψυχολογία. Σίγουρα τη χρειαζόμασταν. Φέραμε πολλά αποτελέσματα που δεν ανταποκρίνονται στην αξία της ομάδας. Είχαμε πολλές ατυχίες ενώ ακόμη δεν έχουμε κερδίσει κανένα πέναλτι. Επίσης έχουμε περισσότερους βαθμούς από τα εκτός έδρας παιχνίδια, παρά από την έδρα μας.

Ερώτηση: Γιατί αυτή η ένταση στο ημίχρονο ανάμεσα σ` εσάς και τον πρόεδρο του Αρη Ακροποτάμου;

Απάντηση: Θέλω να ξέρει ο κόσμος , ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι εκτός. Εμείς είχαμε το άγχος, είχαμε το ζόρι και πήγαμε να κερδίσουμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό που υπήρχε στο ημίχρονο, στο αντίπαλο στρατόπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά του κατά άλλα φίλου προέδρου.

Εδώ και χρόνια εκτός από το ποδόσφαιρο, είχαμε προσωπικές σχέσεις.

Έρχεται στην Ελευθερούπολη, πίνουμε καφέ πάρα πολύ συχνά. Υπάρχουν οικογενειακές σχέσεις. Μπορώ να τον καταλάβω σε μια στιγμή έντασης αλλά όχι να μπει στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας για να εξυβρίσει η να τα βάλει με κάποιον ποδοσφαιριστή. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή στιγμή.

Ερώτηση: Μιλήσατε μετά τον αγώνα η το βράδυ της ίδιας μέρας;

Απάντηση: Όχι- όχι. Εγώ αναγκάστηκα να φύγω στο ημίχρονο από το γήπεδο. Ο υπεύθυνος της Αστυνομίας μου το ζήτησε όπως είπε για το καλό της ομάδας και των φιλάθλων μας.

Για να μην γίνει φασαρία στην κερκίδα. Έφυγα και δεν μπόρεσα να δω την ομάδα μου, να κερδίζει. Όλα αυτά γιατί όλα έγιναν σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα.

Ερώτηση: Μεταξύ των παικτών, υπήρχαν επεισόδια;

Απάντηση: Όχι ιδιαίτερα πράγματα. Σίγουρα είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και πάντοτε υπάρχει ένταση. Αυτά όμως συμβαίνουν σε τέτοια ματς. Είπε ο ένας, είπε ο άλλος. Στο τέλος βρίσκονται όλοι για καφέ. Πολλοί είναι και προσωπικοί φίλοι.

Είναι δυο ομάδες του νομού και οι παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά.

Ερώτηση: Το παράπονο σας, είναι από τον πρόεδρο του Αρη;

Απάντηση: Το παράπονο μου είναι ότι δεν περίμενα αυτή την αντίδραση. Αυτό το πάθος και την ένταση. Εμείς καιγόμασταν να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά του κ. Παρασκευά. Εμείς δεν προκαλέσαμε σε τίποτα. Σε καμία περίπτωση.

Ήθελε να μπει μέσα στα δικά μας αποδυτήρια στο ημίχρονο ενώ έσπασαν και τα τζάμια των αποδυτηρίων που φιλοξενηθήκαμε. Είμαστε δυο γειτονικά σωματεία, του ίδιου Δήμου.

Ερώτηση: Είστε διατεθειμένος να λυθεί η παρεξήγηση;

Απάντηση: Τι να πω; Είπε λόγια σε μένα που δεν τα περίμενα σε καμία περίπτωση. Τα άκουσαν οι πάντες.

Ερώτηση: Το πιστεύετε ότι ο Ορφέας μπορεί να μείνει στην κατηγορία;

Απάντηση: Βέβαια το πιστεύω. Για αυτό πήγαμε στην αλλαγή προπονητή. Πήραμε τον κ. Μαγκαφίνη που είναι πολύ έμπειρος. Παίζουμε μπάλα. Στον Ακροποτάμου μπορούσαμε να πετύχουμε 3 και 4 γκολ.

 

Χρήστος Παρασκευάς στους 93, 7: « Ποδοσφαιριστής του Ορφέα, έριξε μπουνιά στον Αποστολίδη»

Ο πρόεδρος του Αρη Ακροποτάμου Χρήστος Παρασκευάς μιλώντας στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή, τόνισε ότι όλα προήλθαν από χτύπημα που μπουνιά που δέχθηκε στο πρόσωπο ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αποστολίδης.

Επίσης είπε ότι πλέον παύει να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε αυτόν και τον πρόεδρο του Ορφέα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Γιατί δημιουργήθηκε η μεγάλη ένταση στο ημίχρονο του αγώνα;

Απάντηση: Δεν έχει καμία σχέση το αν είσαι φίλος με τον πρόεδρο μια ομάδας, με την τελική έκβαση ενός αγώνα. Δεν συνεπάγεται ότι έπρεπε να είμαστε με ανοιχτές αγκάλες στον Ορφέα. Εμείς είμαστε μια μικρή ομάδα, οι μεγάλες δεν έχουν την ανάγκη μας.

Ο Ακροπόταμος αποδεικνύει ότι είναι μεγάλη ομάδα στους βαθμούς και στην συνείδηση των ανθρώπων. Ότι κάνουμε το κάνουμε αθλητικά και… αρσενικά. Δεν το κάνουμε ούτε με υπεκφυγές, ούτε εις βάρος κάποιων άλλων ομάδων. Ένα πράγμα που διακατέχει στην ομάδα του Ακροποτάμου, είναι η καθαρότητα που έχουμε.

Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνη μεταξύ μας.

Εγώ έβλεπα ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με φοβερή ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Τα παιδιά της ομάδας μου, συμπεριφέρονταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόσμια, με όλη την ειλικρίνεια μου. Αντιθέτως οι παίκτες του Ορφέα με εντολές του κ. προέδρου τους, είχανε τέτοια πώρωση και συνέχεια χτυπούσαν τα παιδιά. Είχαμε δυο παιδιά που σχίστηκαν τα φρύδια τους. Πριν τελειώσουν και πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια, είχαμε βρισιές μεταξύ παικτών. Ο Ορφέας είχε το αποτέλεσμα και δεν μπορούσα να καταλάβω, τι ήταν αυτό πους τους συνέβαινε για είναι τόσο επιθετικοί μαζί μας.

Με το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου, ποδοσφαιριστής του Ορφέα μπροστά μου, έριξε μπουνιά στον Αποστολίδη.

Τον κάθισε μια μπουνιά μέσα στα μούτρα. Εδώ είναι ο Αποστολίδης, να το επιβεβαιώσει. Αντί να μας ζητάνε συγνώμη, μας βγαίνουν από πάνω;

Ας κοιτάξουν λίγο την ομάδα τους. Να αφήσουν τον Ακροπόταμο ήσυχο και να λένε ότι τους έφερα 40 χρόνια πίσω. Αυτοί είναι 40 χρόνια πίσω. Μιλάμε με στοιχεία, όχι με αερολογίες. Η ομάδα αγωνίζεται 3 χρόνια στη Δ` και Γ` Εθνική. Δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό.

Με τον Ορφέα ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό.

Έπρεπε να χάσουμε είτε το θέλουμε, είτε όχι; Αυτός είναι ο υγιείς ανταγωνισμός;

Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικοί κανόνες στον Ορφέα, στη φετινή διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Ποιμενίδη.

Πρέπει να γίνει κάτι, με το έτσι θέλω.

Ερώτηση: Πρώτη φορά μιλάτε έτσι για το φίλο σας, κ. Ποιμενίδη.

Απάντηση: Δεν είναι πλέον φίλος μου.

Προσπάθησε να εκμεταλευτεί τη φιλία μας;

Τόσα χρόνια παίζουμε αντίπαλοι με τον Ορφέα, έχει γίνει το παραμικρό; Θυμάστε τι έγινε στο τουρνουά των Ελευθερών; Γιατί διακόπηκε το ματς;

Το τελευταίο χρόνο έγιναν χαζομάρες. Δείχνει το επίπεδο του. Είχε αυτή τη διαπαιδαγώγηση στους ποδοσφαιριστές του. Βγάλτε στον αέρα τον Αποστολίδη. Εμείς ξαφνικά δεν ήρθαμε από το διάστημα. Εδώ ζούμε, στην κοινωνία της Καβάλας.

Ο Αρης έχει αξιοπρέπεια, έχει σωστό προγραμματισμό, έχουμε τη βαθμολογική μας θέση.

Θα είμαστε στην 3η θέση, φέτος. Πέρσι ήμασταν πρωταθλητές.

Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα του Ορφέα, αλλά με τέτοια διοίκηση δε μπορεί να περπατήσει αυτή η ομάδα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αντώνης Πρασίνης στους 93, 7: « Ακούσαμε πολλά, δεν έγινε τίποτα απολύτως»

Επόμενο άρθρο

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου στη Χρυσούπολη