Dark Mode Light Mode

Οι μισθοί των αιρετών του Δήμου Καβάλας

Την Τρίτη 9 Σεπτέμβρη η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα υπέγραψε δύο αποφάσεις για τα χρήματα που θα εισπράττουν οι αιρετοί. Αποφάσεις που επαναλαμβάνουν τα καθιερωμένα, ξεκαθαρίζουν ταυτόχρονα το τοπίο για τα χρήματα που θα εισπράττουν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, η ίδια η δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.
Ειδικότερα οι 14 πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων θα εισπράττουν ποσά από 300 έως 400 ευρώ το μήνα. Τα χρήματα αυτά είναι μικτά, δηλαδή στο τέλος θα εισπράττουν λιγότερα από τα προαναφερθέντα.
Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας Φωτεινή Κόγια θα εισπράττει 300 ευρώ το μήνα μείον τις κρατήσεις, ενώ οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Λημνιάς και Κορυφών 400 ευρώ το μήνα, μείον τις κρατήσεις. Τα χρήματα αυτά αναφέρονται ότι στόχο έχουν να διευκολύνουν τους προέδρου στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Η αντιμισθία των αιρετών συνεχίζεαι με τη δεύτερη απόφαση της κας Τσανάκα. Ο μισθός της ορίζεται στα 3.420 ευρώ, χρήματα από τα οποία θα πρέπει να αφαιρεθούν οι κρατήσεις οι οποίες είναι αρκετές. Κάθε ένας από τους τέσσερεις αντιδημάρχους που πληρώνονται εισπράττουν 1700 ευρώ το μήνα μείον τις κρατήσεις, ενώ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα εισπράττει 720 ευρώ το μήνα μείον τις κρατήσεις.

-=

Προηγούμενο άρθρο

Πάλι το Aegean Odyssey

Επόμενο άρθρο

700.000 Ευρώ για επιπλέον τηλεματικές υπηρεσίες Αστικού ΚΤΕΛ