Dark Mode Light Mode

Οι ομάδες μας στην Γ’ Εθνική

*Βυζάντιο- Εθνικός Ν. Αγιονερίου 3-1: Φόρτσαρε στο Β` μέρος

Το Βυζάντιο είχε πολλές λύσεις στο β` μέρος και κατάφερε να πετύχει δυο γκολ από το 75` και μετά, φτάνοντας σε μια ακόμη επιτυχία. Παράλληλα παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη είχε καθολική υπεροχή στο β` μέρος και κέρδισε δίκαια.

Στο 3ο λεπτό σουτ του Τσίλογλου άουτ. Στο 10 φάουλ του Προβατίδη έδιωξε τερματοφύλακας, κεφαλιά του Μπρατσιάνι έπιασε ο Γκόρσης. Στο 14 σουτ του Χασάνογλου, ασθενής απόκρουση του Σουμουλίδη, σύγχυση και έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 26 σουτ του Προβατίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αγιονερίου. Στο 29 φάουλ το Χασάνογλου εύκολα ο τερματοφύλακας. Στο 32 σουτ του Τσίλογλου άουτ. Στο 35 ατομική προσπάθεια και σουτ του Τσίλογλου και 1-0. Στο 37 ανάποδο ψαλίδι του Λόλι έπιασε ο Γκόρτσης. Στο 38 φάουλ του Προβατίδη, κεφαλιά του Μπρατσιάνι και γκολ αλλά ακυρώθηκε. Στο 43 σουτ του Μήτσικας για το 1-1 σε διαμαρτυρίες για φάουλ. Στο 46 κόρνερ Προβατίδη, κεφαλιά πάσα του Σαμαρά, άστοχη κεφαλιά του Παυλίδη.

Στο 49 ο Πτηνόπουλος μπήκε στη περιοχή αλλά πρόλαβαν και έδιωξαν σε κόρνερ. Στο 56 σουτ του Λόλη σε κόρνερ. Στο 65 σουτ του Μπρατσιάνι έπιασε ο τερματοφύλακας. Στο 73 φάουλ του Χασάνογλου απέκρουσε δύσκολα ο Σουμουλίδης. Στο 75 κάθετη μπαλιά του Πτηνόπουλου, σουτ του Παντελίδη για το 2-1. Στο 77 πάσα του Τσίλογλου, σουτ του Μπρατσιάνι έπιασε ο Γκόρσης. Στο 83 σουτ του Πτηνόπουλου δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 85 σουτ του Κοντσίδη άουτ. Στο 90 σουτ του Σπυρίδη μέσα από την περιοχή για το 3-1.

**Διαιτητές: Μηλιάδης Κ., Λιάρης, Ταταρίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Συνθέσεις

Βυζάντιο

Σουμουλίδης, Μαυρομάτης (60 Κωνσταντινίδης), Προβατίδης, Σαμαράς, Παυλίδης, Τσορμπαντζής, Λόλη (57 Παντελίδης), Σπυρίδης, Μπρατσιάνι, Τσίλογλου (79 Αϊβάζης), Πτηνόπουλος.

Εθνικός Αγιονερίου

Γκόρσης, Πολιανίδης, Γκέλινος, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Πεχλιβάνης, Χαιρόπουλος (78 Παλιάτσος), Χασάνογλου, Μακρής (73 Γραίκος), Καρασίμος (59 Σπάσιτς), Μήτσικας.

 

*Νέστος- Δόξα Πετρούσας 1-1: Σοκ στις καθυστερήσεις

Ισόπαλοι αναδείχθηκε το ματς στη Χρυσούπολη, εκεί όπου ο τοπικός Νέστος ήρθε 1-1 με την Δόξα Πετρούσας, με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» κυριολεκτικά τον βαθμό της ισοπαλίας από τους αντιπάλους τους στο 94΄. Στο 12΄ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, χάρη σε γκολ του Μαχαιρούδη, ενώ από το 30΄ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δεσύλας. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Χατζίεφ (στο 65΄ το σουτ του στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ), Σερέτη (στο 75΄ η κεφαλιά του πάνω από το δοκάρι), Τσιακουρίδη (στο 80΄ η κεφαλιά του, επίσης, άουτ). Όμως, η στιγμή της «λύτρωσης» ήρθε στο 94΄, όπου μετά από σέντρα του Γιαννίκη, ο Χατζίεφ έπιασε την κεφαλιά του Χατζίεφ στην καρδιά της άμυνας και ισοφάρισε σε 1-1.

 

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡ.: Αμουτζάκης, Γαμβρέλης, Αϊβάζογλου, Ελευθεριάδης, Παυλακάκης, Μανούκος (72ʼ Τσάκωνας), Κατρανάς (61΄ Τσομπανόπουλος), Τσέκος, Μαχαιρούδης, Δεσύλας, Τζοσκούν (83΄ Πεχλιβανίδης). ΔΟΞΑ ΠΕΤΡ.: Αποστολίδης, Τότσιος Γ., Γιαννίκης, Πατένταλης, Τότσιος Δ., Χατζίεφ, Στέρεφ, Παπαδόπουλος, Μουρατίδης (67΄ λ.τ. Μπακιρτζίδης), Ουζούνογλου (53΄ Τσιακουρίδης), Παυλίδης (61΄ Σερέτης).

*Απρόσμενη συντριβή του Αρη στο Λάκκωμα με 8-2

Το σκορ της… χρονιάς ως τώρα πέτυχε ο Διγενής Λακκώματος, που ακόμα σκοράρει με τον Άρη Ακροποτάμου, κερδίζοντας με το… αστρονομικό 8-2! Ο Γιάννης Παπαποστόλου έκανε… μαγικά, πετυχαίνοντας πέντε γκολ για τους Χαλκιδικιώτες! Μόλις στο 3’ ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 1-0, με τον Βιτλή στο 28’ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν. Στο 34’ ο Δούμπλατζης μείωσε σε 2-1 για τους Καβαλιώτες, με τον Στασινόπουλο ωστόσο, να γράφει το 3-1 στο 40’. Στο 42’ έπειτα από σέντρα του Βιτλή ο Παπαποστόλου έκανε το 4-1, ενώ στο 45’ οι δυο παίκτες άλλαξαν ρόλους και ο Βιτλής πέτυχε το 5-1. Στο 61’ ο συνήθης ύποπτος χτύπησε ξανά και με σέντρα-σουτ έκανε το 7-1. Στο 78’ ο Σεφερίδης με πέναλτι μείωσε σε 7-2, ενώ στο 89’ ο Παπαποστόλου διαμόρφωσε το τελικό 8-2.

Ο Αρης ήταν αγνώριστος και γνώρισε την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του, σε επίπεδο Γ` και Δ` Εθνικής.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Χότζα, Γεωργιάδης, Βιτλής (68’ Κωστικίδης), Δραγανίδης (67’ Σαρβανίδης), Στασινόπουλος, Μιχάλης (65’ Αντωνιάδης), Παπαποστόλου.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Χατζηνικολής, Ρετσινάς (23’ Δούμπλατζης), Φίλων, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Κάμπατζης (59’ Δρούζας), Καραγιαννίδης, Σακκόπουλος, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (46’ Σάσσος).

*Ο Ορφέας καλύτερος αλλά έχασε με 3-1 στο Σιδηρόκαστρο.

Ο Ορφέας ήταν καλύτερος στο Σιδηρόκαστρο αλλά έχασε με 3-1. Είχε τον έλεγχο, έπαιξε σε μεγάλα διαστήματα στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους αλλά οι γηπεδούχοι ότι έκαναν… έπιανε.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Ρόβας, με τους φιλοξενούμενος να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 47 με τον Οτέμπερη.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Εθνικός πήρε ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού και με τα γκολ των Παπαστεργίου με δυνατό σουτ στο 65 και Μπουζούρα έφτασε στην επικράτηση με 3-1. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη( κόκκινη) ο Δουμάνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Σ: Γαβριηλίδης, Τσιντσάρης, Ιωαννίδης, Πρόβατος, Καρυπίδης, Μαυρουδής (47ʼ Αμπαζίνης), Τσεμπερίδης (68ʼ Αϊβαζίδης), Μουτεσίδης, Μπουζούρας, Παπαστεργίου (78ʼ Διαμαντής) Ρόβας.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛ: Καραβελίδης, Χαραλαμπίδης (80ʼ Πασχαλίδης), Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Φιλιππίδης, Χριστοδουλίδης (80ʼ Εμινίδης), Βλάχος, Παπαδάτος, Ευθυμιάδης, Δουμάνης, Οτέμπερης (75ʼ Σαββατιανός).

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες ( Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Γ΄ Εθνική)

Επόμενο άρθρο

Μέχρι το τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς αποφασίζει