Dark Mode Light Mode

Οι ομάδες μας στην Γ’ Εθνική

Πανσερραϊκός- Βυζάντιο 2-0: Λύγισε στην επανάληψη

Το Βυζάντιο στάθηκε με αξιώσεις στο γήπεδο των Σερρών, όμως στην επανάληψη μέτρησε η εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων, που έκαναν τη διαφορά. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, με την ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη να έχει καλή οργάνωση στην άμυνα.

Φάσεις και γκολ

**Στο 20 σουτ του Δαγκούλη έξω από τη περιοχή άουτ.

**Στο 28 σέντρα του Κασσέρη, πλασέ του Κράββαρη έδιωξε με τα πόδια ο Σουμουλίδης.

**Στο 36 μπαλιά του Κασσέρη για τον Γιαννόπουλο που έκανε πλασέ από το ύψος της περιοχής άουτ.

**Στο 54 κόρνερ από το Γιαννόπουλο, ο Κατσαβάκης με πλασέ έκανε το 1-0.

**Στο 57 σουτ του Σπυρίδη έξω από τη περιοχή άουτ.

**Στο 70 ο Κωνσταντινίδης μπήκε μόνος στη περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0.

**Στο 76 σουτ του Παντελίδη με καλές προϋποθέσεις, μέσα από τη περιοχή άουτ.

**Στο 79 σέντρα του Μπονέρη, πλασέ του Κωνσταντινίδη, από το ύψος του πέναλτι, λίγο άουτ.

**Στο 91 πλασέ του Μαυρομάτη μέσα από τη περιοχή μόλις άουτ.

**Διαιτητές: Συμεωνίδης, Λαφαντζής, Καραμπούλας (ΕΠΣ Πιερίας).

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός

Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Γκάγκας, Κατσαβάκης, Τσιμίκας Σ., Δαγκούλης (46 Τσιμίκας Κ.), Κασσέρης (46 Μπονέρης), Κράββαρης, Γιαννόπουλος (58 Ρούμπος), Κωνσταντινίδης

Βυζάντιο

Σουμουλίδης, Μαυρομμάτης, Φωτόπουλος, Μπατάκογλου, Προβατίδης, Τσορμπατζής, Σπυρίδης, Τσίλογλου (74 Λόλη), Μπρατσιάνι, Πτηνόπουλος (74 Μιχαηλίδης), Καπνόπουλος (65 Παντελίδης).

*Εθνικός Αγιονερίου- Νέστος 2-1: Εχασε άδοξα

Ο Νέστος έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Αγιονέρι, χωρίς μάλιστα να πιάσει σπουδαία εμφάνιση. Είχε ευκαιρίες, είχε χαμένο πέναλτι και τελικά γνώρισε την ήττα.

Στο 19 με απευθείας εκτέλεση φάουλ το Παλιάτσου έγινε το 1-0. Στο 22 σουτ του Σαρηγιαννίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 27 τετ-α-τετ του Κατράνα άουτ. Στο 30 ανατροπή του Μαχαιρούδη στη περιοχή και πέναλτι. Στην εκτέλεση πήγε ο παθών αλλά απέκρουσε ο Καλογεράκης.

Στο 53 μπαλιά του Τσομπανόπουλου για τον Μαχαιρούδη που με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 57 σουτ του Μαχαιρούδη απέκρουσε ο Καλογεράκης. Στο 62 κόρνερ Τσομπανόπουλου, κεφαλιά του Τσέκου απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 71 ανατροπή του Χαιρόπουλου από τον Παυλακάκη και πέναλτι για τους γηπεδούχους. Στην εκτέλεση πήγε ο Αποστολάς για το 2-1. Στο 82 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χαιρόπουλος.

**Διαιτητές: Παλιούρας, Λιάρης, Ταταρίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Συνθέσεις

Εθνικός Αγιονερίου

Καλογεράκης, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Πανανός, Αποστολάς, Καρασίμος, Χαιρόπουλος, Γραικός, Παλιάτσος, Σπάσιτς (78’ Χαραλαμπίδης), Ζενέλ (39’ Πεχλιβάνης).

Νέστος Χρυσούπολης

Αμουτζάκης, Μπουντακίδης, Αϊβάζογλου, Μανούκος (75’ Εμμανουηλίδης), Παυλακάκης, Κατράνας, Τσομπανόπουλος (85’ Καμπουρίδης), Σαρηγιαννίδης, Μαχαιρούδης, Τσέκος, Τζοσκούν.

 

*Αρης Ακροποτάμου- Κιλκισιακός 2-1: Με το δεξί στη φυσική του έδρα

Ο Αρης επέστρεψε στη φυσική του έδρα μετά από 10 αγωνιστικές και κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, μετά από μεγάλη προσπάθεια που έκανε απέναντι στον Κιλκισιακό. Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη είχε μεγάλη θέληση στο β` μέρος.

Οι φάσεις του αγώνα

**Στο 20ο λεπτό σουτ του Δούμπλατζη από τα 35 μέτρα για το 1-0.

**Στο 38 ατομική προσπάθεια του Ηλιόπουλου, πέρασε δύο παίκτες και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

**Στο 46 εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.

**Στο 50 κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Καραγιαννίδη στο δοκάρι.

**Στο 58 σέντρα του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Δούμπλατζη για το 2-1.

**Στο 65 βαθιά μπαλιά του Τσέπα, πλασέ του Παπαδόπουλου στο δεξί κάθετο δοκάρι.

**Στο 84 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Καρυπίδης.

**Διαιτητές: Φωτιάς, Δεμερτζής, Κουπαράνη (ΕΠΣ Πέλλας).

Συνθέσεις

Άρης Ακροποτάμου

Χατζηνικολής, Φίλων (90 Στεπανιάν), Ρετσίνας, Τσέπα, Σεφερίδης, Δρούζας, Σάσσος (78 Κωνσταντινίδης), Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος, Σαϊνίδης (64 Σακκόπουλος).

Κιλκισιακός

Κυρίου, Καρατζιάς (82 Μπολόσης), Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης, Λογγινίδης, Τσεβελέκης (66 Αμανατίδης).

 

*Ορφέας- Μουδανιά 4-1: Ζωντανός στη μάχη της παραμονής

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Ορφέας Ελ. Παράλληλα έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Το συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τις λύσεις στη συνέχεια. Το γκολ του Ελευθεριάδη στο τέλος του πρώτου μέρους, στάθηκε καθοριστικό για τη μεγάλη ανατροπή.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Αποστόλου έκανε το 0-1 παγώνοντας τους φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης. Στο 20 σουτ του Φιλιππίδη άουτ. Στο 22 σουτ του Δουμάνη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 45 εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Ελευθεριάδη και 1-1.

Στο 51 με πλασέ του Ευθυμιάδη έγινε η ολική ανατροπή για το 2-1. Στο 59 μπαλιά του Χαραλαμπίδη, κεφαλιά Δουμάνης απέκρουσε ο τερματοφύλακας, σουτ του Σταματόπουλου πάνω σε αμυντικούς. Στο 67 σουτ του Χριστοδουλίδη σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του, σουτ του Σταματόπουλου άουτ. Στο 75 αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των Μουδανιών Ζηρίνογλου καθώς ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Χαραλαμπίδη και στη θέση του πήγε κάτω από την εστία ο Γεροθανάσης. Στο 79 με πλασέ του Χαραλαμπίδη έγινε το 3-1. Στο 83 πλασέ του Οτέμπερη για το τελικό 4-1.

**Διαιτητές: Κουρουλής, Κουλά Χουσεϊν, Συμεωνίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Συνθέσεις

Ορφέας Ελευθερούπολης

Καραβελίδης, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Σταματόπουλος, Ελευθεριάδης (85 Σαββατιανός), Χριστοδουλίδης, Δουμάνης (82 Σάσσος), Κωνσταντινίδης, Οτέμπερης, Ευθυμιάδης, Τζαπέγια (25 Χαραλαμπίδης).

Μουδανιά

Ζηρίνογλου, Κώστας (56 Πινέ), Μπερμπερίδης, Μπιμπισίδης, Ντινιώτης, Αποστόλου, Αμανατίδης (71 Σερέτης), Ντοτ (46 Μισιρλή Σ.), Ταρασίδης, Παναγιωτόπουλος, Γεροθανάσης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες ( Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Γ' Εθνική - Α2 Μπάσκετ - Foot ball League)

Επόμενο άρθρο

Η υπόθεση του νοθευμένου πετρελαίου που αποκάλυψε το ΣΔΟΕ φαίνεται ότι έχει… προεκτάσεις