Dark Mode Light Mode

Οι ομάδες μας στην Γ’ Εθνική

Αρης Ακροποτάμου- Έβρος Σουφλίου 1-0: Ο Αποστολίδης έδωσε τη λύση

Μ` ένα γκολ του Αποστολίδη στο 47, ο Αρης κατάφερε να πάρει μια ουσιαστική νίκη που τον έφερε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Ηταν μια δύσκολη αλλά παράλληλα δίκαιη νίκη, απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα.

Στο 3ο μόλις λεπτό πλασέ του Λαζαρίδη, απέκρουσε ο Ρετσίνας. Στο 15 σουτ του Βλάχου απέκρουσε ο Σκόρτσεφ. Στο 30 πλασέ του Παπαδόπουλου σίρριζα άουτ. Στο 47 σέντρα του Βλάχου, κεφαλιά του Αποστολίδη και 1-0. Στο 50 ο Σαουλίδης βγήκε σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Στο 55 σέντρα του Παπαδόπουλου δεν πρόλαβε ο Βλάχος. Στο 70 σουτ του Λαζαρίδη άουτ.

**Διαιτητές: Κιγιτζής, Χατζής, Δημητριάδης (ΕΠΣ Θράκης).

Συνθέσεις

Άρης Ακροποτάμου

Χατζηνικολής, Φίλων (59 Σολακίδης), Ρετσινάς, Τσέπα, Σεφερίδης, Δρούζας (46 Κάμπατζης), Βλάχος (79 Σακκόπουλος), Καραγιαννίδης, Σαουλίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.

Έβρος Σουφλίου

Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης, Μπάτζιος, Λήτσιος, Κατρανίτσας, Τρίχας, Μεμέτ (71 Θεοδωράκης), Εφραιμίδης (89 Παπαδόπουλος), Καντιώτης, Διόπουλος, Λαζαρίδης.

 

Βυζάντιο- Δόξα Πετρούσας 1-1: Πίεσε στην επανάληψη αλλά πέταξε 2 βαθμούς

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή του Μουρατίδη (0-1) και έτσι έληξε και το ημίχρονο. Το Βυζάντιο ανέβασε ταχύτητα στην επανάληψη και στο 53 ο Προβατίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Πίεσε για να πάρει τη νίκη αλλά δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες του σε γκολ. Στο 77 η Πετρούσα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Μπακιρτζίδη για σκληρό παιχνίδι και στο 87 το Βυζάντιο έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπατάκογλου με 2η κίτρινη κάρτα.

**Διαιτητές: Δραγούσης, Γκαϊνταντζής, Αναστασιάδης (ΕΠΣ Σερρών)

Συνθέσεις

Βυζάντιο

Σουμουλίδης, Σκονίδης (86 Σαμαράς), Προβατίδης Χ., Φωτόπουλος Χ. (86 Μιχαηλίδης), Παυλίδης, Μπατάκογλου, Πτηνόπουλος, Σπυρίδης (72 Παντελίδης), Ελευθεριάδης, Τσίλογλου, Λόλη.

Δόξα Πετρούσας

Αποστολίδης, Μπακιρτζίδης, Βασιλειάδης, Παντέρμαλης, Κώτιος, Παπαδόπουλος, Σκότσεφ, Μιχαλάκης, Μουρατίδης, Γαϊδάς (61 Βραμέντσαλης), Παυλίδης (73 Τσιαχουρίδης, 90 Παπαδόπουλος).

ΠΑΟ Κοσμίου- Νέστος 1-5: Άνετο πέρασμα με χατ τρικ του Μαχαιρούδη

Ο Νέστος ήταν κατά πολύ ανώτερος από το Κόσμιο και το απόγευμα του Σαββάτου, δεν δυσκολεύτηκε με πρωταγωνιστή τον Μαχαιρούδη να πετύχει μια εύκολη νίκη. Ο έμπειρος σκόρερ πέτυχε 3 γκολ ενώ η ομάδα του, είχε καθαρίσει την υπόθεση των 3 βαθμών από το πρώτο ημίχρονο. Ηταν η δεύτερη συνεχόμενης εκτός έδρας νίκη του Νέστου με τον Γιάννη Χατζηιωαννίδη στον πάγκο.

Το φιλμ του αγώνα

**9’ Σέντρα – σουτ του Αϊβάζογλου στο γάμα, προσωρινή απόκρουση από τον Παπανικολάου και ο Δεσύλλας με κοντινό πλασέ κάνει το 0-1.

**16’ Σέντρα από τον Φωτιάδη, σουτ του Ζαράκη η μπάλα λίγο άουτ.

**31’ Πάσα από τον Κατράνα και ο Μαχαιρούδης με πλασέ κάνει το 0-2.

**35’ Δυνατό σουτ από τον Μανούκο ασθενής απόκρουση από τον Παπανικολάου και ο Τσέκος με πλασέ κάνει το 0-3.

**45’ Μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Φωτιάδη, λάθος του Αμουτζάκη για το 1-3.

**49’ Σουτ από τον Φωτιάδη, θαυμάσια απόκρουση του Αμουτζάκη σε κόρνερ.

**51’ Σέντρα από τον Δεσύλλα, ο Μαχαιρούδης με πλασέ κάνει το 1-4.

**63’ Φάση καρμπόν από το Νέστο, σέντρα του Δεσύλλα και με πλασέ ο Μαχαιρούδης κάνει το 1-5.

**71’ Ωραίο σουτ από τον Δεσύλλα σωτήρια αποκρούει ο Παπανικολάου σε κόρνερ.

**Διαιτητές: Παρχαρίδης, Βάντσης, Ζήρδας (ΕΠΣ Δράμας)

Συνθέσεις

ΠΑΟ Κοσμίου

Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Βαλσάμης, Παναγιωτόπουλος (39’ Καπετάνος), Ζούλης, Κουφιώτης, Φωτιάδης, Μυστρίδης (39’ Λαζίδης), Γεμενετζής, Ζαράκης (70’ Πασχαλίδης), Αετόπουλος.

Νέστος Χρυσούπολης

Αμουτζάκης, Αϊβάζογλου, Μπουτακίδης (69’ Ασλανίδης), Γαμβρέλης, Παυλακάκης, Μανούκος (66’ Τσάκωνας), Τσέκος, Κατράνας, Μαχαιρούδης, Δεσύλλας, Σαρηγιαννίδης (46’ Εμμανουηλίδης).

Αγροτικός Αστέρας- Ορφέας Ελ 1-0: Ήττα μετά από 4 αγωνιστικές

Ο Ορφέας δεν τα κατάφερε απέναντι στον πρωτοπόρο Αγροτικό, αφού δεν μπόρεσε μετά το γκολ που δέχτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Επιθετικά δε φάνηκε το συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη, που γνώρισε την ήττα μετά από 4 αγωνιστικές.

Η εικόνα του αγώνα

Σε ένα κομβικό σημείο, στο 30ο λεπτό, έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Κρυστάλλη, μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου και πρώτη κεφαλιά-πάσα του Καραντασιάδη. Στο 36’ ο Μ. Παπαδόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορφέας κέρδισε χώρους αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι. Στο 70 χαμένη ευκαιρία του Παπαδόπουλου.

**Διαιτητές: Θεολόγου, Κεσίσογλου, Δεμερτζής (ΕΠΣ Πέλλας)

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας

Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Κώτσιας, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Παπαδόπουλος (68’ Κουκουλέκης), Κρυστάλλης (87’ Βαφέας), Βελλίνης (46’ Αθανασιάδης), Λαζαρίδης.

Ορφέας Ελευθερούπολης

Καραβελίδης, Κωνσταντινίδης, Φιλιππίδης, Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης, Γαβριηλίδης, Ευθυμιάδης (73’ Τζαπέγια), Παπαδάτος, Σταματόπουλος (36’ Οτέμπερης), Δουμάνης, Σάσσος (61’ Γιαλαμής).

 

Προηγούμενο άρθρο

Λαύριο- Ενωση 70-74: Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καλαϊτζίδης

Επόμενο άρθρο

Σύλλογοι κόβουν πίτες χωρίς αιρετούς