Dark Mode Light Mode
Ο Δήμος Καβάλας για τον ΑΟΚ
Οι πρώτες ανακοινώσεις του ΑΟΚ Προπονητής: Ισπυρλίδης. Τεχνικός διευθυντής: Κατρακυλάκης Γυμναστής: Γουνελάς. 8 μεταγραφές: Παππάς, Γκαρακλίδης, Γαβριηλίδης, Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Καραπατσιάς, Κυγάης.
«Φτου και παίζει» Άρχισε το Φεστιβάλ Αθλημάτων και Παιχνιδιών

Οι πρώτες ανακοινώσεις του ΑΟΚ Προπονητής: Ισπυρλίδης. Τεχνικός διευθυντής: Κατρακυλάκης Γυμναστής: Γουνελάς. 8 μεταγραφές: Παππάς, Γκαρακλίδης, Γαβριηλίδης, Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Καραπατσιάς, Κυγάης.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο ΑΟΚ, έδωσε το παρών του ο νέος προπονητής του συλλόγου που είναι οριστικά ο Γιάννης Ισπυρλίδης.
Επίσης ανακοινώθηκαν από τον Στέλιο Κατρακυλάκη, οι πρώτες μεταγραφές. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα και τα διαρκείας με προσιτές τιμές θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες.
Οι 8 νέοι παίκτες είναι ο Χάρης Παππάς( πέρσι Ιρντιγκεν Γερμανίας), Γκαρακλίδης( πέρσι ΑΟΚ, Β` Εθνική), Γαβριηλίδης( από Γενάρη Ορφέα Ελ), Αθανασίου( πέρσι Απόλλων Σμύρνης), Σταματόπουλος( πέρσι Ορφέας Ελ), Μπάτζιος(πέρσι Έβρος Σουφλίου), Καραπατσιάς(πέρσι Ηρακλή Καβάλας), Κυγάης( πέρσι Κ-20 ΑΟΚ).
Παραθέτουμε αποσπάσματα από τα λεγόμενα των ανθρώπων, που ήταν στο πάνελ.

*Ντίνος Κανάκης: « Βάζουμε τον ΑΟΚ, πάνω απ` όλα»
Πριν από 3 μήνες ξεκίνησε μια προσπάθεια από τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ, για να διερευνήσει ποια θα είναι η καλύτερη λύση για την ιστορική μας ομάδα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΟΚ, ήταν η απαξίωση στην τοπική κοινωνία, λόγω των γνωστών καταστάσεων που πέρασε. Διαπιστώσαμε το ότι αν τρέξει ο Ερασιτέχνης τον ΑΟΚ στα πρότυπα λαϊκής βάσης, δε θα μπορέσει να κάνει και πάλι την ομάδα μεγάλη.
Αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την πρόσκληση ενδιαφέροντος. Ήρθαμε σε συμφωνία με δυο υγιείς Καβαλιώτες επιχειρηματίες αλλά τελικά αποσύρθηκαν. Εμείς δείξαμε ότι θέλαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την πρόταση. Δεν φταίξαμε εμείς. Ο ένας από τους δυο, πραγματοποίησε την υπόσχεση του για χορηγία.
Ερασιτέχνες ήμασταν και θα παραμείνουμε. Ερασιτέχνες, σημαίνει αγάπη και μεράκι. Έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε τον ΑΟΚ, πάνω απ` όλα.
Έχουμε μεγάλη διαδικασία μπροστά μας για την εκκαθάριση. Δεν ξέρουμε τι μπορούμε να συναντήσουμε, όσον αφορά το κόστος της εκκαθάρισης αλλά και τους πιστωτές που ζητάνε τα λεφτά τους»
Δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόταση των Παλαιμάχων. Η στήριξη του Ερασιτέχνη είναι αυτονόητη.

*Σίμος Ανθουλάκης: « Αγάπη, ρομαντισμός και όραμα»
Ο χρόνος άρχισε να μετρά αρνητικά για την ομάδα μας, αφού δεν τελεσφόρησαν οι επαφές με επενδυτές. Έτσι πήραμε την απόφαση εμείς οι Παλαίμαχοι, με τη βοήθεια του Ερασιτέχνη, να τρέξουμε την ομάδα. Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε συμπαραστάτες τον Νίκο Καραγεωργίου και τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Δεν είμαστε παράγοντες, ούτε θέλουμε να γίνουμε παράγοντες. Από τα μέλη μας βγάλαμε την διοικούσα επιτροπή, η οποία είναι η εξής: Παύλος Κούντουρας, Ντίνος Κανάκης, Σταμάτης Χρυσαφίδης,
Κώστας Λιόλιος, Παναγιώτης Μασμανίδης, Παναγιώτης Γεορμπαλίδης, Γιώργος Ιωσηφίδης, Μωυσής Σπανίδης, Γιώργος Μαλλιαρός, Δήμος Γιαννακίδης. Οι δυο τελευταίοι θα είναι οι έφοροι ποδοσφαίρου. Ο Λάκης Χατζηαποστολίδης θα είναι ο γενικός αρχηγός. Από τον Ερασιτέχνη ο Βασίλης Βακιρτζής, ο Γιώργος Λουπέλης και ο Τάσος Μεταξάς.
Εγώ θα ηγηθώ αυτής της προσπάθειας. Το μήνυμα μας είναι ότι όλοι, μεγάλοι και μικροί, πρέπει να βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνουμε»
Αγάπη, ρομαντισμός και όραμα, είναι τα τρία στοιχεία αυτής της προσπάθειας. Μεγάλη ομάδα χωρίς την παρουσία των φιλάθλων δεν γίνεται»

*Παύλος Κούντουρας: « Να βοηθήσει όλος ο κόσμος»
Εγώ έζησα αυτή την ομάδα, όσο κανείς άλλος. Μεγάλωσα και γέρασα με αυτή την ομάδα, που τώρα έφτασε σε άσχημη κατάσταση. Πρέπει να βοηθηθεί απ` όλο τον κόσμο της Καβάλας. Είναι ντροπή μια πόλη των 70.000 κατοίκων να μην υποστηρίξει τον ΑΟΚ.
Επίσης να βοηθήσουν οι τοπικοί παράγοντες και να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Δε γίνεται χωρίς λεφτά. Μέχρι τώρα η ανταπόκριση είναι θετική. Δε βρήκαμε κλειστές πόρτες.
Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει με τα εισιτήρια διαρκείας.

*Λάκης Χατζηαποστολίδης: « Καταθέτουμε την αγάπη μας»
Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες, καταθέτουμε τη διάθεση μας, την αγάπη μας και το χρόνο μας.
Ο Σωτήρης Δεληκάρης είναι πολύ κοντά μας και συμμετέχει στην επιτροπή. Τον ευχαριστούμε πολύ.

*Στέλιος Κατρακυλάκης: « Αναγκασμένος ο ΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει»
Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που ξέρω ότι αγαπάνε αυτή την ομάδα. Παραλάβαμε την ομάδα από πλευράς έμψυχου και αθλητικού δυναμικού στο μηδέν. Ο χρόνος μας πιέζει, δεν υπάρχει άνεση χρημάτων. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία. Όλες οι κινήσεις μας γίνονται με γνώμονα το οικονομικό.
Είναι αναγκασμένος ο ΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει. Αυτό βέβαια απαιτεί χρήματα. Εχω την αίσθηση ότι η ομάδα μας, θα κάνει ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας. Η ανταπόκριση των επιχειρηματιών σε πρώτη φάση είναι θετική.
Θα κινηθούμε ανάλογα με το οικονομικό μέγεθος που έχουμε, όσον αφορά το ρόστερ.
Θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω, μια ομάδα που θα εκπέμπει υγεία, καθαρότητα και οργάνωση. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στο «Ανθή Καραγιάννη»
Θα γίνει το καλύτερο δυνατό, να ισχυροποιηθεί η ομάδα. ο μεγάλος στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

*Γιάννης Ισπυρλίδης: « Η τιμή είναι μεγάλη»
Για μένα είναι μεγάλη τιμή που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ. Μια ιστορικής ομάδας.
Όταν μάλιστα αυτή η πρόσκληση, πρόκληση έρχεται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε η τιμή είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Πιστεύω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων και της διοίκησης, να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας. Κάνω έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της Καβάλας, να ενεργοποιηθεί. Η συμπαράσταση θα μας δώσει ώθηση. Ευχαριστώ τους πάντες που συμπαραστέκονται την προσπάθεια»

* Νέστος: Μεταγραφική βόμβα με Χασάνογλου
Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Νέστου, στο δημοτικό στάδιο Χρυσούπολης. Παράλληλα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ρέτζι Χασάνογλου που πέρσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Γ` Εθνικής με τη φανέλα του Εθνικού Αγιονερίου. Ο 23χρονος μέσος ήταν χθες στην πρώτη του Νέστου.

*Ορφέας: Σουπερ έκπληξη με Κερμενίδη
Μεταγραφική έκπληξη ο Ορφέας που ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου πλάγιου επιθετικού Νίκου Κερμενίδη. Πέρσι αγωνίστηκε στην Κόρινθο με 28 συμμετοχές- 7 γκολ.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Δόξα Δράμας, Αετός Σκύδρας και Ζάκυνθο. Χθες βρέθηκε στην Ελευθερούπολη και υπέγραψε το νέο του δελτίο.
Τ. Π

Προηγούμενο άρθρο

Ο Δήμος Καβάλας για τον ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

«Φτου και παίζει» Άρχισε το Φεστιβάλ Αθλημάτων και Παιχνιδιών