Dark Mode Light Mode

Οι σχολικοί φύλακες «υποδέχθηκαν» τον αναπληρωτή υπουργό

Οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Καβάλας που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας, «υποδέχθηκαν» χθες το πρωί στην εκδήλωση – εγκαίνια του συμβουλευτικού κέντρου γυναικών Δήμου Καβάλας, τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο. Είχαν μαζί του σύντομο διάλογο, αρκετά ουσιαστικό μπορεί να πει κανείς, χωρίς να βγει είδηση. Ουσιαστικά του παραπονέθηκαν ότι ταλαιπωρούνται άδικα, του ζήτησαν να μην απολυθούν, να επανέλθουν στη δουλειά τους. Ο κ. Γρηγοράκος που ήταν ενημερωμένος για το θέμα, τους παρέπεμψε σε συνάντηση που θα γίνει σήμερα στην Αθήνα, ανάμεσα στον ίδιο και τον υπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θα λέγαμε ότι τους έδωσε αρκετές ελπίδες ότι θα χάσουνε τη δουλειά τους και θα επανέλθουν δριμύτεροι, χωρίς να τους περιγράψει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, κάποια συγκεκριμένη διαδικασία.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν πρέπει κανείς ν΄ απολυθεί. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», είπε ο κ. Γρηγοράκος, σε ομάδα 20 περίπου σχολικών φυλάκων που τον περίμεναν εκεί όπου θα πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια του συμβουλευτικού κέντρου γυναικών.

Ο διάλογος κράτησε περίπου 10 λεπτά, καθώς ο κ. Γρηγοράκος πέρα από τη γενική περιγραφή της κατάστασης και όσων θα κάνει η κυβέρνηση από δω και πέρα, άκουσε και συγκεκριμένα παράπονα, για συγκεκριμένα θέματα – πρωτοβουλίες του υπουργείου τους προηγούμενους μήνες. Οι σχολικοί φύλακες της Καβάλας, παρά το ότι βρίσκονται τους τελευταίους μήνες χωρίς δουλειά, παραμένουν ενωμένοι, παρακολουθούν τις εξελίξεις. Πρόσφατα συμμετείχαν σε πανελλαδική διαμαρτυρία στην Αθήνα. Δεν χάνουν το κουράγιο τους, καθώς πιστεύουν ότι ο αγώνας τους στο τέλος θα δικαιωθεί.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Εν αναμονή νέων σχετικά με τη γεώτρηση στον Πρίνο

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013