Dark Mode Light Mode

Οι ταξιτζήδες συμπαρίστανται στο συνάδελφό τους

Τόσο το σωματείο ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Νομού Καβάλας «ΠΡΟΟΔΟΣ» όσο και το EUROTAXI Καβάλας ενημερώθηκαν για το περιστατικό την Παρασκευή το βράδυ, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δύο συνάδελφοι οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί.

Το ταξί νούμερο 45 έπαθε σοβαρή υλική ζημιά, όταν το αυτοκίνητο που καταδίωκαν οι αστυνομικοί, προκειμένου να τους αποφύγει, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο ταξί που εκείνη την ώρα κινούνταν σε δρομολόγιο. Μέσα στο ταξί υπήρχε πελάτης – γυναίκα, που τραυματίστηκε ελαφρά όπως ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Η ζημιά υπολογίζεται άνω των 10 χιλιάδων ευρώ καθώς το αυτοκίνητο είναι χτυπημένο μπροστά αριστερά κι από κάτω. Πλήρης κι αναλυτική εκτίμηση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Τόσο το σωματείο όσο και το EUROTAXI θα συμπαρασταθούν στο συνάδελφό τους – ουσιαστικά σε δύο επαγγελματίες οδηγούς – καθώς το αυτοκίνητο ήταν εργαλείο δουλειάς για δύο επαγγελματίες οδηγούς.

Και χθες αλλά και σήμερα οι οδηγοί θ΄ αναζητήσουν βοήθεια κι από την ελληνική αστυνομία, προκειμένου αν είναι δυνατόν τη διόρθωση της βλάβης ν΄ αναλάβει ασφαλιστική εταιρία. Αυτό δεν είναι εύκολο, καθώς πιθανότερο το μερσεντές που χρησιμοποιούσαν οι λαθρομετανάστες κι ο διακινητής ήταν κλεμμένο. Πάντως οι ιδιοκτήτες ταξί, οι ταξιτζήδες γενικότερα, έχουν διάθεση να συμπαρασταθούν στο συναδέλφους τους, κάτι που θα γίνει πιο συγκεκριμένο τις προσεχείς ημέρες.

 

Προηγούμενο άρθρο

Καταστράφηκε ο ταξιτζής - Ποιος επέτρεψε την καταδίωξη εντός της Καβάλας;

Επόμενο άρθρο

Ομόφωνες αποφάσεις στην οικονομική επιτροπή