Dark Mode Light Mode

Ομοσπονδία: Ν΄ αλλάξουμε το ωράριο της αγοράς

Συνεδριάζει αύριο βράδυ, το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Στη συνεδρίαση φαίνεται ότι θα παραστεί κι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγελματιών και βιοτεχνών Παναγιώτης Αρσονιάδης.

Άλλωστε εδώ και λίγα χρόνια ο Εμπορικός Σύλλογος είναι μέλος της Ομοσπονδίας.

Ο Π. Αρσονιάδης έχει συζητήσει με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλη Λεμονίδη, μία ιδέα της ομοσπονδίας να αλλάξει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην τοπική αγορά. Αφού ενημέρωσε γι΄ αυτή την ιδέα ο κ. Αρσονιάδης το Β. Λεμονίδη, τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου. Η Ομοσπονδία θέλει να τροποποιήσει ελαφρώς το ωράριό της σε συνδυασμό όμως με αντίστοιχη τροποποίηση και του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων του εμπορικού συλλόγου. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι τα καταστήματα να λειτουργούν περισσότερες ώρες από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι και αν χρειαστεί λιγότερο το απόγευμα, όπου κατά γενική ομολογία η κίνηση είναι πολύ περιορισμένη. Σύμφωνα με το σκεπτικό του Παναγιώτη Αρσονιάδη, θα πρέπει τα καταστήματα να λειτουργούν λίγο παραπάνω το μεσημέρι, ώστε να λειτουργούν και μετά το κλείσιμο των δημοσίων υπηρεσιών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους, όταν σχολούν από τη δουλειά τους πριν αυτοί βρεθούν στην οικία τους.

Ο Π. Αρσονιάδης πιστεύει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούνε να τονώσουν την αγορά, αργά το μεσημέρι, αφού έχουνε φύγει από τη δική τους δουλειά. Προκύπτει δε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν τις απογευματινές ώρες.

Η πρόταση του Παναγιώτη Αρσονιάδη, πρόταση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών είναι ολοκληρωμένη. Προβλέπει δηλαδή η αγορά το πρωί να ανοίγει λίγο αργότερα, και το μεσημέρι αντίστοιχα να κλείνει λίγο αργότερα, στις 3.00 ή και στις 3,50. Για να συμβεί κάτι πρέπει να πεισθούν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και να αποφασίσει σχετικά η διοίκησή του.

«Ας αρχίσουμε να το συζητάμε. Ας μπει σε διαβούλευση το θέμα», λέει ο Παναγιώτης Αρσονιάδης, ο οποίος αύριο θα παρουσιάσει όλο το σκεπτικό του στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Στην ίδια συνεδρίαση οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΒΕΕ είναι έτοιμοι να προτείνουν νέα κινητοποίηση στο ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) Καβάλας. Διαμαρτυρία που προτείνουν να γίνει την Τετάρτη το πρωί. Σημειώνουμε ότι εντός των ημερών, το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, θα αναλάβει να κλείσει ραντεβού και να συναντήσει τον αστυνομικό διευθυντή Καβάλας Μάκη Κοσκερίδη.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Το 11ο στα αγόρια και το 19ο στα κορίτσια πρώτευσαν στο Μίνι Μπάσκετ

Επόμενο άρθρο

Πωλούνται