Dark Mode Light Mode

Ονόματα πολλά, διοικητής κανένας

Έντονη παραμένει η φημολογία στο νοσοκομείο Καβάλας για τον επόμενο διοικητή. Ο καιρός όμως περνά και παρά τις φήμες που είναι καθημερινές τίποτε επίσημο δεν υπάρχει από το υπουργείο υγείας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ως το τέλος του μήνα, το υπουργείο θα ανακοινώσει τους νέους διοικητές και υποδιοικητές σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Στο νοσοκομείο Καβάλας προσωρινή διοικητής εδώ και έξι περίπου μήνες, είναι η γιατρός Σταυρούλα Μπουσμουκίλια. Οι φήμες στο νοσοκομείο μάλλον ταλαιπωρούν παρά ενημερώνουν, είναι δε χαρακτηριστικό ότι κάθε μέρα αναφέρονται και σε καινούριο πρόσωπο, ως προς τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου.

Σχετικά με την άλλη εκκρεμότητα, την εγκατάσταση και λειτουργία μαγνητικού τομογράφου, το νοσοκομείο Καβάλας περιμένει τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης. Στην ελληνική δικαιοσύνη προσέφυγαν οι εμπλεκόμενες στο διαγωνισμό εταιρίες, με προσφυγές της μίας κατά της άλλης. Εντός του μηνός το δικαστήριο μετά από αναβολή θ΄ αποφασίσει αν στο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν δύο ή τρεις εταιρίες.

Μετά τη δικαστική απόφαση αναμένεται να ανοίξουν οι φάκελοι των οικονομικών προσφορών.

Το νοσοκομείο Καβάλας εντός του καλοκαιριού θα ενισχυθεί με τρεις επιπλέον επικουρικούς γιατρούς. Αρχικά το νοσοκομείο ζήτησε έξι επικουρικές θέσεις γιατρών. Το υπουργείο ενέκρινε τις μισές, ειδικότητας ΩΡΛ, Ορθοπαιδικού, Αναισθησιολόγου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Νωρίς η διανομή των σχολικών βιβλίων

Επόμενο άρθρο

Ελπίζει η Ενεργειακή Αιγαίου