Dark Mode Light Mode
2-0 ο Ηρακλής την ΑΕΚ
Ορφέας Ελ- Έβρος Σουφλίου 1-1: Κούραση και ελλείψεις – Και άλλα φιλικά παιχνίδια …
Πόσο αργεί η ασφαλτόστρωση;

Ορφέας Ελ- Έβρος Σουφλίου 1-1: Κούραση και ελλείψεις – Και άλλα φιλικά παιχνίδια …

Ορφέας Ελ- Έβρος Σουφλίου 1-1: Κούραση και ελλείψεις

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Σαφώς κουρασμένος και με σοβαρές ελλείψεις( Καραβελίδης, Δουμάνης, Παπαδάτος, Γιαλαμής, Γεωργιάδης, Ζεϊτίδης ), ο Ορφέας παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Έβρο Σουφλίου, στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο φρέσκοι και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη. Οι Εβρίτες είχαν για τέτοια εποχή πολλά περισσότερα τρεξίματα και αυτοματισμούς. Σαν να… ξεκινούσε την Κυριακή το πρωτάθλημα. Πάντως ο Έβρος είναι ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι.

Η ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη είχε μόνο μερικά καλά διαστήματα. Φάνηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό κουρασμένη. Μάλιστα υπήρχαν στιγμές που δε μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Έβρου. Φυσικά επηρέασαν και οι απουσίες βασικών παικτών στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Εκεί ο Ορφέας είχε προβλήματα στην τελική πάσα.

Στο 12` μετά από στρώσιμο του Δανίδη, ο Μεμέτ Εμρέ με γυριστό σουτ έκανε το 0-1.

Ο Ορφέας ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Παύλος Σταματόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές, στο 15` με σουτ του Σάσσου που πέρασε λίγο άουτ, στο 35` με φάουλ του Σταματόπουλου Π που δε βρήκε στόχο, στο 40` όταν από ωραία πάσα του Σαββατιανού ο Τσαπέγια πλάσαρε για να σώσει ο Παμπορίδης.

Το Σουφλί όμως είχε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας: Βαρδαβούλιας, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Γ. Ελευθεριάδης, Κ. Ελευθεριάδης, Σαββατιανός, Βερβερίδης, Βλάχος, Τσαπέγια, Π. Σταματόπουλος, Σάσσος.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Κωνσταντινίδης, Χριστοδουλίδης, Δανιόλος, Πασχαλίδης, Ζντράβα, Καλοκάρδης, Π. Σταματόπουλος, Δάφτσιος.

Σουφλί: Παμπορίδης, Αντωνιάδης, Μεμούρης, Μπάτζιος, Τσαπάνης, Τρίχας, Μεμέτ, Αβογιάν, Δανίδης, Αραμπατζής, Βιόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Σχόρτσεφ, Καμπιώτης, Ζάχος, Γιαννακιτσίδης, Μπάμνιος, Λαζαρίδης, Γονιάδης, Ναθαναηλίδης, Παντελίδης, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης Γ.

*Μεταγραφή στο βάθος

Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα η ομάδα της Ελευθερούπολης, να ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφή. Μάλλον ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι μεσοεπιθετικός.

 

*Ο Αρης Ακροποτάμου 1-0 μέσα στο Κοκκινόχωμα

Ένα γκολ που πέτυχε στο 65` ο υπό δοκιμή Τσιατμάς έκρινε υπέρ του Ακροποτάμου τη νίκη στο φιλικό ματς του Σαββάτου, που έγινε στο Κοκκινόχωμα με γηπεδούχο το Βυζάντιο.

Οι φιλοξενούμενοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι και έχασαν πέναλτι στο 58` με τον Β. Παπαδόπουλο.

*1-1 ο Νέστος μέσα στο Κουτσό

Ο Νέστος ήταν καλύτερος στο Β` ημίχρονο, και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ που πέτυχε ο Δεσύλας με πέναλτι. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 1-0 στο ημίχρονο.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

2-0 ο Ηρακλής την ΑΕΚ

Επόμενο άρθρο

Πόσο αργεί η ασφαλτόστρωση;