Dark Mode Light Mode
Κλείνουν τον δρόμο στον κόμβο Χρυσούπολης
Ορφέας- Μ. Α Νέας Ζίχνης 1-0: Τη διαφορά ο Φραγκούλης * Αρης Ακροποτάμου- Προσοτσάνη 3-0: Καθάρισε νωρίς- νωρίς * Ολυμπιακός Ροδόπολης- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-4: Πέρασε σαν σίφουνας
Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Περιφερειακό - Α1 Μπάσκετ ( Αποτελέσματα - Βαθμολογίες)

Ορφέας- Μ. Α Νέας Ζίχνης 1-0: Τη διαφορά ο Φραγκούλης * Αρης Ακροποτάμου- Προσοτσάνη 3-0: Καθάρισε νωρίς- νωρίς * Ολυμπιακός Ροδόπολης- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-4: Πέρασε σαν σίφουνας

Ορφέας- Μ. Α Νέας Ζίχνης 1-0: Τη διαφορά ο Φραγκούλης

Ο 19χρονος Φραγκούλης Σαββατιανός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας παράλληλα το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε στα πλάγια ενώ τον αξιοποίησε ο Κατρακυλάκης στο Β` μέρος βάζοντας τον σε ρόλο κρυφού κυνηγού στον κάθετο άξονα. Ο Σαββατιανός ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Ο Ορφέας με πολλές ελλείψεις ήθελε τη νίκη και τα κατάφερε. Ηταν αγχωμένος μετά τα τελευταία αποτελέσματα, ενώ δεν απειλήθηκε άμεσα από τον αντίπαλο. Η Ζίχνη προσπάθησε να πιέσει μόλις δέχθηκε το γκολ, όμως το έκανε με ανορθόδοξο τρόπο. Ο Ορφέας πέτυχε το 1-0 στο 52` μετά από φάουλ του Κ. Ελευθεριάδη, κεφαλιά του Γ. Ελευθεριάδη και πλασέ του Σαββατιανού που τρύπωσε στο κενό χώρο.

Ο Σαββατιανός απείλησε στο 34` μετά από σέντρα του Βερβερίδη αλλά έσωσε ο Χατζηγιαννάκης ενώ πριν στο 14` πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων είπε όχι σε πλασέ του Ελευθεριάδη. Στο 64` του Σαββατιανού πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Βερβερίδης στο 92` αστόχησε σε κενή εστία. Η καλύτερη φάση για τους Σερραίους στο 70`, όταν η κεφαλιά του Κοντσίδη πέρασε λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις.

Ορφέας: Καραβελίδης, Χαραλαμπίδης 46` Σεμερτζίδης, Δανιόλος 89` Κεσετζής, Π. Σταματόπουλος, Κ. Ελευθεριάδης, Μπαμπατζάνης, Παπαδάτος, Χριστοδουλίδης, Γ. Ελευθεριάδης 62` Πασχαλίδης, Σαββατιανός, Βερβερίδης.

Μ. Α Νέας Ζίχνης: Χατζηγιαννάκης, Σαρακατσάνης 75` Πελιτάρης, Δρούζας, Κορμπής, Κοντσίδης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος 62` Χιντζανσβίλι, Ρωσίδης, Χατζηαγοράκης, Ακριτίδης, Καλογιάννης.

Αρης Ακροποτάμου- Προσοτσάνη 3-0: Καθάρισε νωρίς- νωρίς

Ο Ακροπόταμος μπήκε φουριόζος και καθάρισε πολύ γρήγορα την υπόθεση των 3 βαθμών, κόντρα στην ομάδα της Δράμας. Στο 1` λεπτό έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Καμπερίδη, στο 21` από σέντρα σουτ του Καμπερίδη ο Παπαδόπουλος από πολύ κοντά έκανε το 2-0 και στο 38` μετά από έμμεσο φάουλ ο Παπαδόπουλος πάσαρε στον Αποστολίδη αυτός έκανε το σουτ που βρήκε στο σώμα του Λειβαρτζινού και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Αρης δεν κινδύνεψε άμεσα.

Οι συνθέσεις τω δυο ομάδων

Αρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Κάπατζης, Καμπερίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Μαλακογιάννης 62` Γούναρης, Καραγιαννίδης 46` Μανάφης, Σάσσος, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης 78` Τσορμπατζής.

Προσοτσάνη: Πιτσακτσής, Παπαμιχαήλ, Ουζούνογλου, Μαριάδης, Δημητριάδης, Λειβαρτζινός, Ουζούνης 86` Ρούσος, Τσιμπλίδης 41` Καραγιαννίδης, Μουρατίδης, Κερασίδης, Γεωργιάδης 60` Νοβές.

Ολυμπιακός Ροδόπολης- Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-4: Πέρασε σαν σίφουνας

Το Βυζάντιο με πρωταγωνιστή τον Λόλη που πέτυχε χατ τρικ, πέρασε πολύ εύκολα από την έδρα του Ολυμπιακού Ροδόπολης με 4-0. Το συγκρότημα του Γιώργου Στρατηλάτη ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο 16` από κεφαλιά πάσα του Σαουλίδη, ο Λόλης με σουτ έκανε το 0-1. Στο 25` ο Λόλης με σουτ  διπλασίασε τα δικά του τέρματα αλλά και του Βυζαντίου.

Στο 80` πάλι με σουτ ο Λόλης το 0-3 και στο 90` ο Παπουνίδης με πλασέ το 0-4. Στο 45` αποβλήθηκε με κόκκινη ο Εμμανουηλίδης του Ολυμπιακού και στο 84` με 2η κίτρινη-κόκκινη ο Σαουλίδης του Βυζαντίου.

ΟΙ συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός Ροδόπολης: Πεχλιβανίδης, Αραμπατζής 60` Τσελεμής, Θεοδοσέλης 70` Σπανίδης, Εμμανουηλίδης, Μαυρουδής, Ζαγκότας, Δημητριάδης, Μωυσίδης, Ζαγκότας, Δημητριάδης, Τάσσιος 46` Θωμαϊδης, Κουβέλογλου, Σαμουηλίδης.

Βυζάντιο: Αγαθόπουλος, Γεωργαντέλης, Χ. Φωτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αϊβάζης 83` Παπουνίδης, Μιχαηλίδης 68` Περίσνακα, Σπυρίδης 90` Κανέλας, Μπατάκογλου, Λόλης, Σαουλίδης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Κλείνουν τον δρόμο στον κόμβο Χρυσούπολης

Επόμενο άρθρο

Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Περιφερειακό - Α1 Μπάσκετ ( Αποτελέσματα - Βαθμολογίες)