• 1 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

ΟΦΗ – Καβάλα 69-63

 ΟΦΗ – Καβάλα 69-63

Στην δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε ο ΟΦΗ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κούραση του ταξιδιού, αλλά και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Καβάλα, και επικράτησε με 69-63. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού ξεκίνησε φουριόζα το παιχνίδι όταν και προηγήθηκε με 21-4 στο 9′, με την ομάδα της Μακεδονίας να καταφέρνει με τρίποντο του Βελισσαρίου να μειώσει σε 64-60 στο 38′. Ωστόσο, δυο βολές του Χάλαρη και ένα τρίποντο του Στυλιανού (είχε 4 στο παιχνίδι) έφεραν τον ΟΦΗ με ένα μικρό σερί 5-0, να φτάνει στο 69-60 και να καπαρώνει το ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 21-7, 41-30, 53-4, 69-63.
Διαιτητές: Β. Τσώνος, Παπαθανασίου.
ΟΦΗ (Τακιανός): Μποχωρίδης6 (1, ) Σταμπουλής, Ραζής 10 (2), Τζουλάκης, Μαυρογιάννης, Στυλιανού 14 (4), Λιανός 9 (1), Κιτσούλης 12, Κυρίτσης, Χάλαρης 9 (1), Τρεπάλοβατς 9, Σκλήβας.
Kαβάλα (Τζήμας): Κρστέβσκι 8, Τότσιος17 (2), Καλαμπάκας 6, Κατσαρές 6 (1), Αγγελακόπουλος 3 (1), Παπαρέγκας, Γκέλιος, Χαρισμίδης, Βελισσαρίου 9 (3), Καλαϊτζίδης 3 (1), Καράμπουλας 11 (1), Καραποστόλου.

 

 

*Οι δηλώσεις των προπονητών

Φώτης Τακιανός(προπονητής ΟΦΗ): « Είναι μια μεγάλη νίκη»

Θα ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας. Να ευχαριστήσω τον κόουτς Τζήμα και να ανταποδώσω και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2. Θα μείνω σε κάτι πολύ βασικό εξωαγωνιστικό που είναι ο κόσμος της ομάδας και η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Τα δύο χρόνια που είμαι εδώ είχα πει ότι δεν είχαμε τη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά αυτό καταρρίπτεται φέτος και ανατράπηκε το κλίμα. Ας ελπίσουμε αυτό να συνεχιστεί και να τον έχουμε κοντά μας πρώτα στα δύσκολα και έπειτα στις επιτυχίες γιατί είναι απαραίτητος για το χτίσιμο της ομάδας μας.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, ακολουθήσαμε ένα πλάνο αμυντικό κυρίως και αν προσθέσουμε ότι η ομάδα έδειχνε ενθουσιασμό, ενέργεια και πάθος, συν τη συγκέντρωση, μπορέσαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι κατά μεγάλη διάρκεια και αν δεν είχαμε το τραγικό ποσοστό στις βολές του ημιχρόνου, χάνοντας 9, ίσως θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε πιο καλά. Ξέραμε ότι θα υπάρχει αντίδραση στο τέλος από την Καβάλα και δεν υπήρχε ουδεμία σκέψη στο μυαλό μου πως θα πάει μέχρι το τέλος το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο. Πληρώνουμε ότι δε διαχειριστήκαμε τη διαφορά που φτιάξαμε στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερο πάθος στο αμυντικό κομμάτι και να φτιάξουμε το πρόβλημα των βολών.

Είναι μια μεγάλη νίκη και θα τη διαχειριστούμε όπως και την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Η φιλοσοφία μας είναι η ίδια, είναι αρχή ακόμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας όπως και στη δική μας».

 

*Γιάννης Τζήμας(προπονητής Ενωσης): « Κουραστική εβδομάδα, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά»

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Ένα μεγάλο σωματείο, στον κόσμο του στη διοίκηση και στον Φώτη Τακιανό. Κέρδισαν δίκαια, είχαν πάθος και ενέργεια και εκμεταλλεύτηκαν την κακή αρχή τη δικιά μας, ενώ είχαν καταπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα. Ο ΟΦΗ είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί για αυτό το ματς, δυστυχώς εμείς είχαμε μια μέρα. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τη νίκη του ΟΦΗ που είναι καθαρή, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ομάδα Α2 με 5-6 μήνες χωρίς αγώνες, να παίζει μέσα σε 6 ημέρες τρεις αγώνες. Εμείς το πληρώσαμε εν μέρει αυτό, απλά δύσκολα αυτή την εποχή μπορεί η ομάδα να παίζει καλά και να μείνει συγκεντρωμένη.

Κάναμε μια πολύ κακή αρχή, καθώς βρισκόμασταν πίσω 21-4. Εκεί που μειώσαμε στην τελευταία περίοδο δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, δε βάλαμε το μεγάλο σουτ. Κουραστική εβδομάδα για εμάς, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά και έχουμε επίσης κάποιους παίκτες που είναι ντεφορμέ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Μας πλήγωσε πολύ η ιστορία του καλοκαιριού σε ποια κατηγορία θα παίζουμε και πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες μου πως χρειαζόμαστε πολύ δουλειά»,

 

*Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
ΟΦΗ-Καβάλα 69-63
Ερμής Λαγκαδά-Εθνικός 57-65
Αετός-Αρκαδικός 97-88
Λαύριο-Ηρακλής 66-55
Δόξα Λευκάδας-Παγκράτι 93-84
Λιβαδειά-Ψυχικό 64-71
Φίλιππος Β.-Ηλυσιακός 73-63

*Η Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

 

1.Λαύριο 6 (3-0)

2.Φίλιππος Βέροιας 6 (3-0)

3.ΟΦΗ 5 (2-1)

4.Καβάλα 5 (2-1)

5.Εθνικός 5 (2-1)

6.Ψυχικό 5 (2-1)

7.Δόξα Λευκάδας 5 (2-1)

8.Αετός 4 (1-2)

9.Αρκαδικός 4 (1-2)

10.Ηρακλής 4 (1-2)

11.Παγκράτι 4 (1-2)

12.Ηλυσιακός 4 (1-2)

13.Λιβαδειά 3 (0-3)

14.Ερμής Λαγκαδά 3 (0-3)

 

*Επόμενη αγωνιστική (4η, 1/11)

Εθνικός-ΟΦΗ

Αρκαδικός-Ερμής Λαγκαδά
Ηρακλής-Αετός
Παγκράτι-Λαύριο
Ψυχικό-Δόξα Λευκάδας
Λιβαδειά-Φίλιππος Βέροιας
Καβάλα-Ηλυσιακός

 

Τ. Π

 

Πηγή : On sports

 

 

Διαβάστε επίσης