Dark Mode Light Mode

Ο Άι Βασίλης της ιστιοπλοΐας στο λιμανάκι της Ηρακλίτσας

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο λιμανάκι της Νέας Ηρακλίτσας, η καθιερωμένη εκδήλωση του ιστιοπλοϊκού ομίλου Καβάλας του Δήμου Παγγαίου. Επρόκειτο για την άφιξη και τη γιορτή του Άι Βασίλη των θαλασσινών.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια ο Άι Βασίλης στη συγκεκριμένη εκδήλωση, φτάνει στο συγκεκριμένο λιμανάκι, επάνω στο κατάρτι ιστιοπλοϊκου σκάφους. Σε εμφανές σημείο ήταν η τσάντα με τα δώρα, που έπρεπε να μοιράσει στα παιδιά που τον περίμεναν.

Παρά το ότι η εκδήλωση αυτή έχει δική της πετυχημένη ιστορία, παρά το ότι ο καιρός χθες ήταν πάρα πολύ ωραίος, η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Ήταν σίγουρα μικρότερη των προηγούμενων ετών.

Παρόλα αυτά τα παιδιά χάρηκαν την άφιξη του Άι Βασίλη. Τον περικύκλωσαν και τον πίεσαν ασφυκτικά για να τους μοιράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα δώρα που είχε στην τσάντα του.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του αντιδημάρχου του Δήμου Παγγαίου, Σταμάτη Ματσάγγου. Εκεί ήταν και φιλαρμονική του Δήμου Παγγαίου. Η μουσική ακούγονταν πολύ δυνατά και μετά την άφιξη του Άι Βασίλη ακολούθησε γιορτή. Ήταν μία γιορτή με πολλά δώρα και εκπλήξεις, για όλους τους μικρούς φίλους του Ομίλου, που κατά γενική ομολογία το ευχαριστήθηκαν και με το παραπάνω.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

«Ήταν η πιο ήσυχη πρωτοχρονιά»

Επόμενο άρθρο

Ικανοποιητική η κίνηση Τούρκων και Βούλγαρων επισκεπτών