Dark Mode Light Mode

Ο ΑΟΚ για νέο ξεκίνημα με Καλλιθέα

Ο ΑΟΚ παίζει αύριο την Κυριακή στις 15.00 με την Καλλιθέα στο «Ανθή Καραγιάννη» με στόχο να επανέλθει στις νίκες αλλά παράλληλα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Το ματς δεν είναι εύκολο, θέλει μεγάλη προσοχή. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι και αμέσως μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή.

Αναφορικά με την ενδεκάδα χθες έγιναν οι τελευταίες δοκιμές. Το σίγουρο είναι θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς της προηγούμενης Κυριακής μέσα στη Λάρισα.

Δεν αποκλείουμε ο Αποστολίδης να επανέλθει βασικός στη θέση του Σουλογάνη, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στην άμυνα δεξιά θα παίξει ο Παγώνης και αριστερά ο Καλαγκάνης. Δυο στόπερ ο Τριποτσέρης και ο Μαραγκός που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Στο χώρο του κέντρου οι δυο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Τάσιτς και Κοτίτσας. Για τον Σέρβο σημειώνουμε ότι αναμένεται να εκδοθεί δελτίο.

Επίσης μάλλον θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Ουσμάν Μπάρι. Ο 21χρονος επιθετικός από τη Νέα Γουινέα, θα παίξει μπροστά από τους δυο αμυντικούς μέσους. Τάσιτς και Ουσμάν θα κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΟΚ.

Στην επίθεση θα είναι Εν Ντιαγιέ και στα πλάγια παίζονται οι δυο θέσεις.

Υποψήφιοι είναι ο Ντόσης, ο Κούτεφ, ο Ντος Σάντος, ο Πλιάγκας και ο Μπρατσιάνη. Υπολογίζονται ακόμη ο Γελαδάρης, ο Πακάλτσης, ο Ντομί, ο Παπαδόπουλος, ο Κάργας, ο Καπνόπουλος, ο Ντουτσαρίδης, ο Καζαντζίδης, ο Ρεβυθόπουλος, ο Σουλογάνης. Ο Χλωρός εξακολουθεί να είναι στο ρόστερ.

Μερικοί απ` αυτούς θα μείνουν εκτός αποστολής.

Το τελευταίο παιχνίδι με την Καλλιθέα

ΑΟΚ και Καλλιθέα συναντήθηκαν για τελευταία φορά σε επίπεδο Β` Εθνικής, την περίοδο 2008-2009. Ηταν η χρονιά που ο ΑΟΚ ανέβηκε στη Σουπερ Λιγκ.

Στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβαλιώτικη ομάδα είχε επικρατήσει με 2-0. Όλα είχαν κριθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 80` από ατομική προσπάθεια του Μπάρμπα, ο Σαπάνης με πλασέ είχε κάνει το 1-0. Το 2-0 είχε γίνει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Σουλτανίδη που πέρασε και τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο. Στο 72` ο Κάλαϊτζιτς έχασε πέναλτι, που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωστούδης από τη Θεσσαλονίκη. Οι δυο ομάδες είχαν παραταχθεί με τις εξής συνθέσεις.

ΑΟΚ: Κατεργιαννάκης, Πετκάκης, Μπάρμπας, Μπάκοβιτς, Θεοδωρέλης, Αμπντουλάϊ, Χατζηπαντελίδης, Τσιμπλίδης, Σουλτανίδης, Κάλαϊτζιτς, Ντρούλιτς.

Αλλαγές

60` Ταραχούλσκι στη θέση του Ντρούλιτς

69` Καγκιούζης στη θέση του Αμπντουλάϊ

76` Σαπάνης στη θέση του Χατζηπαντελίδη

Καλλιθέα: Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κισκαμπάνης, Δημήτρης, Σύρος, Νατσούρας, Μαρκομιχάλης, Σαρμιέντο, Γιάμπρουσιτς, Καραδήμος, Μαρκόφσκι.

Αλλαγές: 65` Νούτσος στη θέση του Καραδήμου, 76` Γεωργίου στη θέση του Γιάμπρουσιτς, 88` Μαρουκάκης στη θέση του Σαρμιέντο. Ο Ράινερ Μάουρερ ήταν προπονητής στον ΑΟΚ και ο Σάκης Δέδες στην Καλλιθέα.

*Φήμες για Ρόβα

Εν τω μεταξύ στα μεταγραφικά υπάρχουν φήμες ότι ο ΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Δεν είναι εύκολη η περίπτωση του αφού είναι μεταγραφικός στόχος και ομάδων της Σουπερ Λιγκ. Ο Ρόβας ξεκίνησε από την Προοδευτική και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ατρόμητο όπου έπαιξε για 3 χρόνια. Από τον Ατρόμητο το 2009 πήγε στον ΑΡΗ και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2010 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και το καλοκαίρι του 2001 συνέχισε στον Πανιώνιο. Είναι 29 ετών και αγωνίζεται αμυντικός μέσος και στόπερ.

*Τη Δευτέρα η πίτα της Λέσχης Φιλάθλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους μας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 20.30 στα γραφεία μας επί της οδού Νυρεμβέργης 17.

 

Προηγούμενο άρθρο

Μέσω της αλλαγής στην ΚΑΠ - Να χαρακτηριστούν τα σταφύλια ως «τριπλής χρήσεως»

Επόμενο άρθρο

Νέος Αμερικανός στην Ένωση;