Dark Mode Light Mode

Ο ΑΟΚ με Δόξα Δράμας και η Ενωση με Παναθηναϊκό

Ο ΑΟΚ σκέφτεται μόνο το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, αφήνοντας πίσω το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε σημαντικό το παιχνίδι με τη γειτονική ομάδα, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Εκτός του ότι πάντοτε σε αυτές τις αναμετρήσεις μετράει το πρεστίζ, ο ΑΟΚ θέλει τους 3 βαθμούς προκειμένου να μη χάσει έδαφος, όσον αφορά το στόχο που έχει βάλει. Η προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση που ξεκινάει στις 15.00, ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι.

Ο προπονητής του ΑΟΚ Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τον τραυματία Μοκάκε. Ο σκόρερ του αγώνα με την Καλλονή, δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το γειτονικό ντέρμπι. Αντίθετα πολλές ελπίδες να παίξει κόντρα στην πρώην του ομάδα, συγκεντρώνει ο Γελαδάρης. Θα είναι σίγουρα στην αποστολή.

Ο Ενσαλίβα, ο Πλιάγκας και ο Μαραγκός μαζί με τον Παγώνη, είναι οι παίκτες που έχουν συμπληρώσει κάρτες αλλά θα εκτίσουν σε άλλα παιχνίδια.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Αποστολίδης θα είναι και πάλι ο βασικός γκολκίπερ. Στην άμυνα δεξιά ο Παγώνης και αριστερά ο Γελαδάρης. Αν δεν είναι 100% έτοιμος ο Γελαδάρης τότε θα παίξει ο Καλαγκάνης που ήταν θετικός στο ματς με την ΑΕΚ.

Στο κέντρο ο Τριποτσέρης με τον Μαραγκό. Αν αλλάξει κάτι θα πάει ο Μαραγκός πλάγια στα δεξιά και ο Πακάλτσης στόπερ. Δύσκολα όμως θα συμβεί αυτό.

Στη μεσαία γραμμή ο Ντιέ και ο Αναστασόπουλος θα είναι οι δυο ανασταλτικοί. Ο Ενσαλίβα και πάλι θα έχει ρόλο μεσοεπιθετικό. Μπροστά από τους δυο αμυντικούς μέσους.

Από εκεί και πέρα ο Ντος Σάντος που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή με την ΑΕΚ, θα επανέλθει στο βασικό σχήμα. Ο Χλωρός, ο Μπρατσιάνη και ο Ντόσης διεκδικούν τις άλλες θέσεις στην επίθεση.

Γενική είσοδος για το παιχνίδι είναι 10 ευρώ. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Λαρισαίος Βαλιώτης με βοηθούς τους Νατσιούλα, Παπαδημητρίου επίσης από τη Λάρισα.

*Χλωρός, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μαραγκός, Σουλογάνης , Τιγγερίδης, Κουμπρόγλου φόρεσαν τη φανέλα των δυο ομάδων

Επτά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ του ΑΟΚ, έχουν φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δράμας στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Δημήτρης Γελαδάρης πέρσι στη Σουπερ Λιγκ με τη φανέλα της Δόξας Δράμας είχε 14 συμμετοχές. Είχε φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δράμας και την περίοδο 2010- 2011 όπου είχε 37 συμμετοχές. Ο Γιάννης Χλωρός αγωνίστηκε στη γειτονική Δράμας από το 2009 μέχρι το 2011. Συνολικά σε 62 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ. Μετά πήγε στην Παναχαϊκή, στον Πανθρακικό και κατέληξε το καλοκαίρι στον ΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Πακάλτσης αγωνίστηκε επίσης από το 2009 μέχρι το 2011. Συνολικά με τη φανέλα της Δόξας είχε 57 συμμετοχές και πέτυχε 4 γκολ. Ο Στέλιος Μαραγκός αγωνίστηκε την περίοδο 2010- 2011 σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Δόξα.

Ο Σουλογάνης ήταν στη Δράμας μαζί με όλους αυτούς, την περίοδο 2010- 2011 όταν είχε αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα. Ακόμη και ο Τιγγερίδης που είναι στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια, ως αναπληρωματικός του Αποστολίδη βρέθηκε στο ρόστερ της Δόξας Δράμας από την ΑΕ Αμπελοκήπων.

Ο Αλέξης Κουμπρόγλου έπαιξε στη Δόξα από το 2009 μέχρι και πέρσι, έχοντας ένα μικρό διάλειμμα στο Φωκικό. Πέρσι στη Σουπερ Λιγκ είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

*Χωρίς προβλήματα η Δόξα

Η Δόξα προέρχεται από νίκη με 2-0 κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου και έρχεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην Καβάλα. Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας χρησιμοποίησε στο ματς κόντρα στη Σερραϊκή ομάδα την ακόλουθη σύνθεση: Δαύκος, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ 74` Κασσός, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Πουλάκος 66` Θάνος, Στεργιανός, Μπάρος, Μιλένκοβιτς. Τα γκολ της Δόξας πέτυχαν ο Κάπελ στο 11` και ο Θάνος στο 73`.

*Σήμερα η ομάδα Νέων εκτός με Ολυμπιακό Βόλου

Δεύτερο συνεχόμενο ταξίδι για την ομάδα Νέων του ΑΟΚ στο Βόλο. Αυτή τη φορά θα παίξει σήμερα στις 11 το πρωί στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το προηγούμενο Σάββατο είχε επικρατήσει με 3-0 στη Νίκη Βόλου. Τα άλλα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο είναι τα εξής.

Σάββατο 15.00: Αναγέννηση Επανομής- Δόξα Δράμας

Σάββατο 13.00: Πιερικός- Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Κυριακή 15.00: Πανσερραϊκός- Αναγέννηση Γιαννιτσών

Σάββατο 15.00: Λάρισα- Εθνικός Γαζώρου

Σάββατο 15.00: Καλλονή- Νίκη Βόλου.

 

Ενωση: Με κόσμο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα

Η προετοιμασία της Ενωσης ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα αρχίσει στις 17.00 στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ο Άγγελος Κορωνιός δεν υπολογίζει τον τραυματία Σωτήρη Μανωλόπουλο που τελικά δε μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση.

Αντίθετα δεν υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής με Γκαγκαλούδη, Στυλιανού, Μίτροβιτς που προπονήθηκαν κανονικά χθες και θα δώσουν αύριο το παρών τους. Ο Πρόδρομος Νικολαϊδης δεν προπονείται με την ομάδα και το πιθανότερο είναι να συμφωνήσει με τους Ικάρους Σερρών.

Η Ενωση θα παλέψει το παιχνίδι όσο… πάει. Ο αντίπαλος δεν είναι ο περσινός Παναθηναϊκός τον οποίο κέρδισε η Ενωση αλλά σίγουρα δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα που απαιτεί σεβασμό απ` όλους.

*Οι τιμές των εισιτηρίων

Οι τιμές εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι, όπου αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι είναι 5, 10, 15 και 20 ευρώ.

Τα 5 ευρώ είναι τα μαθητικά. Τα 10 πίσω από τις μπασκέτες, τα 15 και 20 στην ευθεία.

Δε θα κόψουν εισιτήριο τα παιδιά των Ακαδημιών της Ενωσης.

*Ο περσινός θρίαμβος

Πέρσι η Ενωση είχε γράψει ιστορία, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με 79-70. Ηταν ένα αξέχαστο βράδυ. Τα δεκάλεπτα ήταν 18-16, 42-34, 60-53, 79-70. Ο αγώνας είχε γίνει στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ενωση: Πάσαλιτς 19(4), Αγγελόπουλος 8, Τέιλορ 22(4), Στεφανίδης 5(1), Καραθανάσης 3(1), Γεωργάκης 0, Κοστόφ 4, Καραποστόλου 6(2), Σίμτσακ 2, Ο` Μπράιαν 10.

Ο Κοστόφ είχε πάρει 11 ριμπάουντ, μετά ο Ο` Μπράιαν με 7.

Παναθηναϊκός: Μάριτς 5, Μπατίστ 3, Λόγκαν 6, Σάτο 8(1), Διαμαντίδης 6, Βουγιούκας 5, Καλάθης 12, Σμίθ 17(3), Καϊμακόγλου 4, Γιασικεβίτσιους 4.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν στον πάγκο της Ενωσης και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

*Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 17.00: ΠΑΟΚ- Πανελευσινιακός

Σάββατο 19.00: ΚΑΟΔ- Αρης

Κυριακή 13.00: Ολυμπιακός- Ηλυσιακός

Κυριακή 15.45: Περιστέρι- Κολοσσός

Κυριακή 16.00: Ικαρος Καλλιθέας- Ρέθυμνο

Κυριακή 17.00: Ενωση Καβάλας- Παναθηναϊκός

Κυριακή 19.00: Απόλλων Πάτρας- Πανιώνιος.

Βαθμολογία μετά από 9 αγώνες: Ολυμπιακός 18, ΠΑΟΚ 16, Πανιώνιος 15, Ικαρος 14, Απόλλων Πάτρας 14, Παναθηναϊκός 14, Ρέθυμνο 14, Κολοσσός Ρόδου 13, Περιστέρι 12, ΚΑΟΔ 12, Αρης 12, Πανελευσινιακός 11, Καβάλα 11, Ηλυσιακός 10.

Τ. Π

 

Προηγούμενο άρθρο

Το 12ο Δημοτικό γίνεται «πράσινο» σχολείο

Επόμενο άρθρο

Τους πρότειναν ολοκληρωμένες λύσεις αν και οι αγρότες απουσίαζαν