Dark Mode Light Mode
Η AEGEAN στην Καβάλα μέσω ETIHAD AIRWAYS;
Ο ΑΟΚ μοίρασε τρόφιμα στην Αγία Μαρίνα – Μαραντάς: « Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη»
Αύριο ο Θ.Μικρούτσικος στη "Μυροβόλο Άνοιξη"

Ο ΑΟΚ μοίρασε τρόφιμα στην Αγία Μαρίνα – Μαραντάς: « Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη»

Ο ΑΟΚ  το πρωί μοίρασε τρόφιμα στο ίδρυμα «Αγία Μαρίνα». Ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Σταύρος Πεταλωτής υποδέχτηκε τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μαραντά και αντιπροσωπία παικτών. Ευχήθηκε καλή δύναμη στον ΑΟΚ και αναφέρθηκε στα παιδιά του ιδρύματος που σε καθημερινή βάση δίνουν τη δική τους μάχη, για τη ζωή.

Δηλώσεις από την πλευρά του ΑΟΚ, έκανε ο εκπρόσωπος τύπου Πέτρος Πετρόπουλος: « Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι. Η σημερινή μας παρουσία στο ίδρυμα «Αγία Μαρίνα», συνοδεύεται από μια κατάθεση ψυχής. Εμπνευστής ήταν ο κ. Βλάσης Τσάκας. Οι πάντες ήρθαμε αυθόρμητα εδώ με το άκουσμα της πρωτοβουλίας. Η ΠΑΕ στηρίζει μια προσπάθεια μαχητών, μια προσπάθεια ηρώων της καθημερινότητας. Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία της ΠΑΕ θα βρει αρωγούς και πολλούς άλλους συμπολίτες μας. Ευχαριστούμε τον κ. Πεταλωτή, ο οποίος αγκάλιασε την κίνηση του ΑΟΚ. Δεσμευόμαστε ότι στο μέλλον θα έχουμε ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες. Ευχόμαστε υγεία στα παιδιά, στους γονείς, στον πρόεδρο και σε όλο το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος».

*Δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά

Ο Γιώργος Μαραντάς έκανε  το πρωί, με την ευκαιρία της επίσκεψης του ΑΟΚ στην Αγία Μαρίνα. Αρχικά τόνισε: « Εύχομαι να πάρουμε δύναμη από αυτά τα παιδιά, για να μπορέσουμε να δούμε πως πραγματικά είναι η ζωή και πως πρέπει να παλεύουμε. Αυτά πρέπει να τα μεταφέρουμε μέσα στο γήπεδο. Μόνο αυτό μας χρειάζεται την Κυριακή. Σας θέλουμε κοντά μας, όλο τον κόσμο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Σίγουρα θα υπάρξει η επόμενη μέρα αλλά το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι μόνο η νίκη. Το ξέρουν οι ποδοσφαιριστές. Θέλω να το καταλάβει ο κόσμος και να στηρίξει την προσπάθεια, όσο το δυνατό περισσότερο.

Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε άλλες δυο προπονήσεις. Θα προχωρήσουμε έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ο Γιώργος Μαραντάς είπε ότι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ρεβυθόπουλο και τον Πρίττα που έχει αποχωρήσει από το ρόστερ.

Απαντώντας στο ερώτημα για το πώς είναι η ψυχολογία αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο της ομάδας είπε: « Δεν θα έλεγα ότι είναι και η καλύτερη. Κάθε φορά όμως που μπαίνει ο ποδοσφαιριστής στο γήπεδο, το ξεπερνάει. Δε σκέφτεται κάτι. Εμείς έχουμε και νέα παιδιά, οι οποίοι ξεχνάνε ακόμη πιο γρήγορα. Αυτό είναι και καλό και κακό. Αυτό που θέλω εγώ είναι να συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται. Κάθε μέρα αυτό τους λέω. Θέλω να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν την Κυριακή».

Καταλήγοντας στις δηλώσεις του, τόνισε: « Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Οι διαφορές αν είναι μεγάλες η μικρές, φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Είτε παίζεις με την Κέρκυρα όπου είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση, είτε παίζεις με την Καλαμαριά που είναι πιο χαμηλά και ήμασταν τραγικοί. Οι διαφορές φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Ανάλογα με την προσπάθεια, τις μεγαλώνεις η τις μικραίνεις».

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Η AEGEAN στην Καβάλα μέσω ETIHAD AIRWAYS;

Επόμενο άρθρο

Αύριο ο Θ.Μικρούτσικος στη "Μυροβόλο Άνοιξη"