Dark Mode Light Mode
Ούτε γρατζουνιά ο οδηγός της μπετονιέρας!
Ο ΑΟΚ προετοιμάζεται για την πρώτη σέντρα – Χωρίς Ζουνίνιο- Πόποβιτς την Κυριακή;
Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού από την Ξάνθη!

Ο ΑΟΚ προετοιμάζεται για την πρώτη σέντρα – Χωρίς Ζουνίνιο- Πόποβιτς την Κυριακή;

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΟΚ, είναι η συμμετοχή των δυο ξένων παικτών Ζουνίνιο και Πόποβιτς, από τη στιγμή που δεν έχουν έρθει οι μπλε κάρτες.
Πολύ δύσκολα σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Στέλιου Κατρακυλάκη, θα προλάβουν να παίξουν. Κατά τα άλλα μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του ΑΟΚ, επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις.
Ο Κοσμίδης μετά από αρκετό καιρό, είναι στη διάθεση του Γιάννη Ισπυρλίδη. Ο Ιορδανίδης μάλλον θα είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή. Ο κεντρικός αμυντικός θα ανεβάσει στροφές από σήμερα.
Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών.
*Δηλώσεις Κατρακυλάκη για την έναρξη του πρωταθλήματος
Χθες ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ Στέλιος Κατρακυλάκης, έκανε δηλώσεις στην Πρωινή και εξέφρασε τα παράπονα του, για το γεγονός ότι η ΕΠΟ κωλυσιεργεί για τις μπλε κάρτες Ζουνίνιο και Πόποβιτς, που φαίνεται ότι δε θα δώσουν το παρόν τους, στο Αγιονέρι. Επίσης μίλησε για την παρουσία του Αρη, στον 1ο όμιλο.
Αναλυτικά είπε τα εξής.
Ερώτηση: Είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή;
Απάντηση: Δε θα το έλεγα. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα έχουμε τους δύο ξένους, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ευθύνη. Νομίζω ότι είναι ευθύνη της ΕΠΟ. Δεν έχουν έρθει οι μπλε κάρτες. Κάνουμε μια ύστατη προσπάθεια, μ` ένα δικηγόρο που έχουμε ενεργοποιήσει. Εχω όμως την αίσθηση ότι δεν θα τους έχουμε στην πρεμιέρα.
Είναι ένα μειονέκτημα για μας, ενώ είμαστε καθόλα έτοιμοι στα χαρτιά τους. Η κωλυσιεργία της ΕΠΟ, μας δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Όπως πρόβλημα μας δημιουργεί και σε κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθεί, όχι μόνο από μένα αλλά και από όλους όσους είναι στον 1ο όμιλο, η παρουσία του Αρη.
Ο οποίος χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, πάει σε προτάσεις οικονομικών δεδομένων, απλησίαστων για τα δεδομένα της Γ` Εθνικής. Δημιουργήσαμε ένα μπάτζετ ευκαταφρόνητα αλλά ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα της Γ` Εθνικής, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα οικονομικό μεγαθήριο που έχει ένα βεβαρημένο οικονομικό παρελθόν που το γνωρίζει όλη η Ελλάδα.
Οσον αφορά την έναρξη, αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι και θα το δει ο κόσμος την Κυριακή. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Να ξεσηκώσουμε, το θηρίο, που λέγεται φίλαθλος κόσμος της Καβάλας.
Για να μπορέσουμε με την οικονομική του συνδρομή, είτε με διαρκείας, είτε με εισιτήριο στο γήπεδο, να ανταπεξέλθουμε στο μπάτζετ που έχουμε δημιουργήσει.
Ερώτηση: Τι εύχεται ο Στέλιος Κατρακυλάκης για το νέο πρωτάθλημα;
Απάντηση: Εύχομαι καλή επιτυχία και σε 4 ομάδες του νομού μας. Υγεία, να μην υπάρχει βία στα γήπεδα, καλούς αγωνιστικούς χώρους που δεν τους βλέπω να υπάρχουν.
Από εκεί και πέρα ένα τίμιο πρωτάθλημα.
Ερώτηση: Είπε ο Λάκης Χατζηαποστολίδης στους 93,7, ότι αυτό που εύχεται είναι να φεύγουν όλοι από το «Ανθή Καραγιάννη» με ψηλά το κεφάλι, βλέποντας τον ΑΟΚ.
Απάντηση: Αυτό είναι μια σωστή ευχή του Λάκη. Είναι ευχή όλων των Καβαλιωτών.
Να φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, όχι μόνο από το «Ανθή Καραγιάννη» αλλά απ` όλες τις έδρες του πρωταθλήματος.
Ερώτηση: Δεν τρομάζει τίποτα τον ΑΟΚ;
Απάντηση: Τον ΑΟΚ δεν τον τρόμαζε ποτέ τίποτα. Αντιθέτως νιώθουμε δυνατοί αλλά χρειαζόμαστε τον κόσμο. Όπως οι άλλες ομάδες, που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και πάνε να πάρουν το πρωτάθλημα, θέλουν να στηρίζονται στον κόσμο τους, έτσι και εμείς θέλουμε τον κόσμο της Καβάλας, δίπλα μας.

Προηγούμενο άρθρο

Ούτε γρατζουνιά ο οδηγός της μπετονιέρας!

Επόμενο άρθρο

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού από την Ξάνθη!