Dark Mode Light Mode

Ο ΑΟΚ του πρώτου γύρου

Ο Μάνος Αποστολίδης και ο Στέλιος Μαραγκός είναι οι παίκτες που αγωνίστηκαν τα περισσότερα λεπτά από τους υπόλοιπους παίκτες του ΑΟΚ, στη διάρκεια του πρώτου γύρου. Οριακά μ` ένα λεπτό λιγότερο ακολουθεί ο Θοδωρής Τριποτσέρης. Οι τρείς τους έχουν από 19 αγώνες στα πόδια τους. Ακολουθούν με 18 παιχνίδια ο Παγώνης και ο Χλωρός αλλά και ο Ντο Σάντος. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 31 παίκτες. Αρκετοί απ` αυτούς δε συνεχίζουν στο ρόστερ της ομάδας: Αναστασόπουλος, Κουμπρόγλου, Ποσίνκοβιτς, Παπαγερίδης, Ενσαλίβα, Οξύζογλου, Ντιέ, Μοκάκε, Μιγιάτοβιτς. Ο Μιγιάτοβιτς που αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση αγωνίστηκε μόλις 76` λεπτά σε 4 ματς.

Στους σκόρερ ο Εν Ντιαγιέ παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε από το Γενάρη και μετά έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ. Στον πάγκο του ΑΟΚ κάθησαν δυο προπονητές ο Κώστας Βασιλακάκης από την 1η ως τη 12η αγωνιστική και ο Νίκος Παπαδόπουλος από την 13η αγωνιστική και μετά. Τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στον πρώτο γύρο τις δέχτηκε ο Πλιάγκας, συνολικά 7.

Το επιθετικό πρόβλημα του ΑΟΚ φαίνεται στη στατιστική.

Στα 21 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μέσο όρο 0, 85 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Σκοράρει με το το σταγονόμετρο. Σκεφτείται ότι στις δυο τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε 5 γκολ, 3 με την Επανομή και 2 μέσα στα Γιαννιτσά.

Αν δεν ήταν και αυτή η καλή επίδοση, ο μέσος όρος θα ήταν ακόμη μικρότερος.

*Περιμένουν… φως

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης.

Η προπόνηση έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι πάντες πάντως περίμεναν τα καλά νέα από την Αθήνα, που έχουν να κάνουν με τις πληρωμές. Αν και σήμερα Πέμπτη δε γίνουν πληρωμές, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Σαφώς οι αντιδράσεις θα είναι δικαιολογημένες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις δε θα υπάρχει κάτι το συνταρακτικό και αυτή την εβδομάδα.

Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό αλλά τα κρίσιμα ραντεβού είναι σήμερα η αύριο. Απλά ο επενδυτής που ενδιαφέρεται πρέπει άμεσα να αναλάβει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Τα λόγια πλέον περιττεύουν. Χρειάζονται να μπούνε χρήματα στο ταμείο με το καλημέρα του δευτέρου γύρου.

Δεν αποκλείουμε τις επόμενες μέρες να μεταβεί στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης και να συναντηθεί με τον επιχειρηματία που θέλει να αναλάβει τον ΑΟΚ.

Πριν από αυτή τη συνάντηση πρέπει όμως να υπάρχουν πληρωμές. Αυτό είναι το βασικότερο.

*Τρείς πρώην του ΑΟΚ στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Τρείς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟΚ, αγωνίζονται αυτή την περίοδο στον Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται για τον Σάκη Πινδώνη, τον Δημήτρη Πετκάκη και τον Χρήστο Χατζηπαντελίδη.

Ο Πινδώνης ήταν με τον ΑΟΚ πρωταθλητής στη Γ` κατηγορία την περίοδο 2007-2008. Είχε αποκτηθεί από ομάδα τον Ξηροπόταμο Δράμας στις αρχές της δεκαετίας που διανύουμε. Είχε τότε χαρακτηριστεί μεγάλο ταλέντο. Από τον ΑΟΚ έφυγε για τη Δόξα Δράμας αλλά αγωνίστηκε και στην Καλλιθέα.

Ο Πετκάκης και ο Χατζηπαντελίδης συνέδεσαν το όνομα τους με την άνοδο του ΑΟΚ στη Σουπερ Λιγκ την περίοδο 2008-2009.

Ο Πετκάκης μάλιστα αγωνίστηκε με τον ΑΟΚ και στη Σουπερ Λιγκ και τις δυο επόμενες χρονιές. Την πρώτη χρονιά στη Β` Εθνική ο Πετκάκης είχε 32 συμμετοχές, την επόμενη 10 στη Σουπερ Λιγκ και την περίοδο 2010-2011 είχε 19 παιχνίδια. Μετά πήγε στον Πανιώνιο.

Ο Χατζηπαντελίδης από τον ΑΟΚ είχε μεταγραφεί στο Θρασύβουλο και μετά στη Δόξα Δράμας, πριν καταλήξει στη Νέα Σαλαμίνα. Με τον ΑΟΚ είχε 19 συμμετοχές και είχε φύγει μαζί με τον Σαπάνη, λίγο πριν το φινάλε της περιόδου 2008-2009.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Στο δικαστήριο το έργο στα παλιά ΚΑΤΕΕ

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013