Dark Mode Light Mode
Στα άκρα ΑΟΚ και Μοκάκε;
Ο Δήμος αποβάλει σε 10 μέρες ΠΑΕ και Ερασιτέχνη – Φεύγει και ο Μοκάκε από το ρόστερ
Τα δηλητηριασμένα κουφάρια ζώων σκοτώνουν

Ο Δήμος αποβάλει σε 10 μέρες ΠΑΕ και Ερασιτέχνη – Φεύγει και ο Μοκάκε από το ρόστερ

Ο ΑΟΚ αναχωρεί αύριο στις 8 το πρωί για τα Μέγαρα, εκεί όπου αύριο θα παίξει με τον Βύζαντα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας. Δε λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δε θα έχει στη διάθεση του, τον τιμωρημένο Ενσαλίβα ενώ περιμένει να δει τι θα γίνει με την περίπτωση του Εν Ντιαγιέ. Επίσης δεν υπολογίζει τον Μοκάκε μετά την τροπή που πήρε το όλο θέμα. Αν βάλουμε και τον Ντιέ που αποχώρησε για την Ξάνθη, ο ΑΟΚ σαφώς είναι αποδυναμωμένος σε μεγάλο βαθμό. Αναφορικά με την ενδεκάδα, ουδείς μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια, ποιοι θα είναι οι ένδεκα.

Ο Μάνος Αποστολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης και αριστερά ο Γελαδάρης. Στο κέντρο της αμυντικής γραμμής αποκλείουμε να ντεμπουτάρει ο νεαρός Κάργας αφού δεν εκδόθηκε δελτίο.

Σίγουρος ο Τριποτσέρης και δίπλα του ο Πακάλτσης.

Στη μεσαία γραμμή ίσως οι δυο αμυντικοί μέσοι να είναι ο Μαραγκός με τον Αναστασόπουλο. Από εκεί και πέρα αν δεν παίξει ο Εν Ντιαγιέ, η επιθετική γραμμή θα είναι ανάλογη με αυτό που βλέπαμε πριν τη διακοπή. Ο Ντος Σάντος και ο Πλιάγκας θα παίξουν στα πλάγια και Μπρατσιάνι, Χλωρός, Ντόσης διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα με δεδομένη την απουσία του Μοκάκε. Εκτός αν έχουμε κάποια έκπληξη με Καπνόπουλο η Οξύζογλου.

Μεταγραφή δεν έγινε χθες, ενώ ο Ουσμάν συνεχίζει να δοκιμάζεται.

*Περιμένανε τη Γαλλική ομοσπονδία για Εν Ντιαγιέ

Η πρώτη συμμετοχή του Εν Ντιαγιέ στο πρωτάθλημα «κολλάει» στη Γαλλική ομοσπονδία. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ μέχρι χθες το βράδυ περιμένανε το πράσινο φως από Γαλλία, προκειμένου ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να ήταν στη σημερινή αποστολή.

Το δελτίο του στην ΕΠΟ δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχει όμως το «μπλοκάρισμα» από τους Γάλλους. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι διαδικαστικό αλλά υπάρχει καθυστέρηση. Μάλιστα σε μια εποχή που ο ΑΟΚ καίγεται για τη συμμετοχή του Εν Ντιαγιέ. Όλα θα κρινόταν χθες το βράδυ.

*Στα άκρα ΑΟΚ και Μοκάκε

Ο Μοκάκε δεν εμφανίστηκε στη χθεσινή προπόνηση του ΑΟΚ και πλέον πολύ δύσκολα θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Καβαλιώτικης ομάδας. Μάλιστα οι δυο πλευρές φαίνεται ότι οδηγούνται στα άκρα.

Από την μια ο Μοκάκε είναι αποφασισμένος να κάνει προσφυγή, διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονται. Από την άλλη ο ΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου του παίκτη, που φαίνεται ότι αποτελεί παρελθόν.

*Επιστολή του Δήμου Καβάλας στον Ερασιτέχνη που βάζει φωτιές

Κοντά σε όλα  είδε το φως της δημοσιότητας επιστολή του Δήμου Καβάλας προς τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ, που βάζει φωτιές στις σχέσεις των δυο πλευρών. Η επιστολή τονίζει ότι δεν τηρούνται οι όροι της συμφωνίας για τη χρήση των αθλητικών χώρων του «Ανθή Καραγιάννη». Επίσης αναφέρει ότι μέχρι τώρα η ΠΑΕ δεν καταβάλει το 15% των εισιτηρίων, δεν καθαρίζονται οι κερκίδες ενώ δεν αντικαθίστανται τα καθίσματα που ανεύθυνοι οπαδοί της ομάδας καταστρέφουν. Επιπλέον ότι δεν υπάρχει ουδεμία μέριμνα για τη συντήρηση του χλοοτάπητα που έχει καταστραφεί και ότι την ίδια κακή τύχη θα έχει και ο καινούριος χλοοτάπητας στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο Δήμος δίνει 10 ημέρες προθεσμία για την πλήρη και πιστή εφαρμογή της συμφωνίας, σε διαφορετική περίπτωση θα αποβάλει τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ από το γήπεδο.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Στα άκρα ΑΟΚ και Μοκάκε;

Επόμενο άρθρο

Τα δηλητηριασμένα κουφάρια ζώων σκοτώνουν