Dark Mode Light Mode

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας μαθαίνει αγγλικά στα μέλη του

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος της ΕΣΕΕ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση για την Ανάπτυξη Οριζόντιων και Κοινωνικών Δεξιοτήτων» έχει προγραμματίσει την υλοποίηση 4 Προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης (ΠΔΒΕ) για τους αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες/εμπόρους και υποψήφιους εμπόρους/επιχειρηματίες.
Πρόκειται για εξειδικευμένα προγράμματα αναβάθμισης γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων με διττό στόχο:
α) Συστηματική παροχή γνώσεων και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε κρίσιμα θέματα που άπτονται εργασιακού, οικονομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.
β) Ανάπτυξη θεμελιωδών οριζόντιων τεχνικών-επαγγελματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων –«δεξιότητες σταδιοδρομίας»- και εκπαίδευση εργαζομένων για την ενδυνάμωση της προσαρμοστικότητας τους στο σύνθετο και διαρκώς μεταβαλλόμενο διακρατικό εργασιακό περιβάλλον.
Τα ΠΔΒΕ είναι διάρκειας 70 ωρών και θα υλοποιηθούν με τη μεθοδολογία της «μικτής εκπαίδευσης» ως εξής:
– οι 35 ώρες με διδασκαλία στην αίθουσα (7 συνεδρίες των 5 ωρών) με τη βοήθεια εξειδικευμένων εκπαιδευτών,
– οι υπόλοιπες 35 ώρες μέσω ειδικής εφαρμογής e-learning.
Το πρώτο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί έχει θέμα ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ (ΑΓΓΛΙΚΗ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ και η περίοδος υλοποίησης θα είναι από τις 24 Σεπτεμβρίου 2014 έως τις 15 Οκτωβρίου 2014.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας καθημερινά 9 – 11 το πρωί στο τηλ. 2510223747 το αργότερο έως και την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αναβολή στην εκλογή νέου γραμματέα

Επόμενο άρθρο

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ πριν τον Αμυγδαλεώνα