Dark Mode Light Mode

Ο Ερασιτέχνης παραχωρεί το 35% στην ΠΑΕ

Μέχρι την Πέμπτη εξελίξεις θετικές η αρνητικές στο ιδιοκτησιακό

 

Σε μια κίνηση συμπαράστασης ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ πήρε την απόφαση να παραχωρήσει το 35% των μετοχών του, στην ΠΑΕ.

Αυτό κατά κάποιο τρόπο λύνει τα χέρια του προέδρου της ομάδας Γιώργου Τσοκτουρίδη που συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή.

Ο υποψήφιος επενδυτής δεν είναι άλλος από τον Καβαλιώτη επιχειρηματία που το όνομα του, δεν έχει βγει προς τα έξω. Οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Πρέπει πάντως για να προχωρήσει η υπόθεση να καταθέσει εγγυητική επιστολή, μέχρι την Πέμπτη. Δείχνει ενδιαφέρον αλλά όλα παίζονται στις εγγυήσεις που θα δώσει.

Οι φήμες ότι είναι πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας του νομού, δεν επαληθεύονται σε καμία περίπτωση. Μάλλον είναι άνθρωπος που σε διοικητικό επίπεδο, θέλει να ασχοληθεί για πρώτη φορά με ομάδα ποδοσφαίρου. Εκτός αν ενεργεί για κάποιον άλλον. Παίζει και αυτό.

Ο Ερασιτέχνης επίσης θα δώσει το παραχωρητήριο που χρειάζεται για την αδειοδότηση.

Η στάση του σαφώς σχολιάζεται με πολύ καλά λόγια.

Γενικά φαίνεται ότι υπάρχει μια κινητικότητα γύρω από την ομάδα, που ίσως φέρει θετικά αποτελέσματα.

*Το δεύτερο σενάριο

Αν τελικά δε γίνει κάτι με τον υποψήφιο επενδυτή, τότε το σενάριο που παίζει έντονα είναι αυτό που έχει γραφτεί τις προηγούμενες μέρες.

Ο Τσοκτουρίδης να μείνει στη θέση του προέδρου και να έρθει ο Βαγγέλης Γούτης ως τεχνικός διευθυντής. Να αναλάβει αυτός το χτίσιμο του νέου ΑΟΚ.

Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστούν χρήματα. Δεν αποκλείουμε και διαχειριστή της όλης κατάστασης. Στο ρόστερ πάντοτε σε αυτή την περίπτωση, θα έχουμε πολλές αλλαγές. Θα μείνουν τα παιδιά που έγιναν επαγγελματίες τον περασμένο Γενάρη και θα έχουμε 6-7 προσθήκες για τη βασική ενδεκάδα.

Ο ΑΟΚ δε φαίνεται να ανησυχεί από τις προσφυγές των παικτών. Δεν αποκλείουμε να έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιους άλλους.

Για το θέμα του προπονητή δεν ακούγεται το παραμικρό. Ισως έρθει και αυτός… πακέτο.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Καβάλας

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΗ 2013