Dark Mode Light Mode

Ο Θόδωρος Καράογλου στο Δημαρχείο και στην Έκθεση

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Καβάλα ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου. Το απόγευμα συνάντησε εκπροσώπους της τοπικής Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία του κόμματος στην παραλία. Επισκέφθηκε το δημαρχείο όπου συνάντησε το δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, τον γενικό γραμματέα του Δήμου Νίκο Καραπιπερίδη και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Άννα Σπανδώνη.

Ο Θ. Καράογλου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηριχθούν οικονομικά οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, ειδικά αυτές που θα γίνουν στο τέλος Ιουνίου. Όπως επίσης το ενδεχόμενο να στηριχθεί από το ίδιο υπουργείο και το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ Φιλίππων.

Στη συνέχεια ο Θ. Καράογλου έκανε τα εγκαίνια μαζί με το μητροπολίτη και το δήμαρχο Καβάλας, έκθεσης κειμηλίων από τους βαλκανικούς πολέμους, που φιλοξενείται στο 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου.

Οι παρευρισκόμενοι στην τελετή των εγκαινίων δεν ήταν πολλοί. Παρακολούθησαν πάντως μία αναλυτική παρουσίαση των εκθεμάτων, που σε ορισμένες στιγμές έγινε από τον ίδιο τον υπουργό κι όχι μόνο από τον επιμελητή της έκθεσης.

Ο κ. Καράογλου φεύγοντας από την Καβάλα υποσχέθηκε να βοηθήσει την πόλη και το νομό, καθώς ήταν αρκετά καλά ενημερωμένος για τα προβλήματα που υπάρχουν.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Φυλακή 1 έτους για κλοπή καλωδίων

Επόμενο άρθρο

Συναντήσεις εκπροσώπων της ΝΟΔΕ με φορείς