Dark Mode Light Mode

Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και με τη βούλα…

Μέσω επίσημης πλέον ανακοινώσεως, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παυλίδης γνωστοποίησε τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες του, με το Θόδωρο Μαρκόπουλο να είναι κατά τα αναμενόμενα ο υποψήφιος για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Ύστερα από θητεία 3,5 ετών ως περιφερειακός σύμβουλος, ο κ. Μαρκόπουλος είναι πια κι επισήμως ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Καβάλας. Η επιλογή έγινε με τη συναίνεση του Ανδρέα Μπαλίκα, ο οποίος ήταν ο αντίστοιχος υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία του 2010.

Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος θα καταβάλει τη δική του προσπάθεια, έχοντας όμως και την γνώση της προηγούμενης εκλογικής αναμετρήσεως και γνωρίζοντας ότι οι σημερινές συνθήκες είναι διαφορετικές. Κατά την άποψή του, η υφιστάμενη εικόνα της περιφέρειας ΑΜΘ δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Στην περίοδο που θα ακολουθήσει, η παράταξη θα επιχειρήσει να ενημερώσει τους πολίτες και να καταδείξει τα κακώς κείμενα της παρούσας διοικήσεως Γιαννακίδη, τα οποία χρήζουν αποκαταστάσεως.

19 θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Καβάλας με τη διευκρίνιση των δεδομένων και την ανακοίνωση των ονομάτων να αναμένεται λίγο αργότερα. Η παράταξη επιθυμεί τις εκ νέου υποψηφιότητες των εν ενεργεία περιφερειακών συμβούλων. Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος και γενικότερα η παράταξη «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη αν και χαίρουν της στηρίξεως εκ μέρους της ΝΔ, ωστόσο δηλώνουν ότι δεν εκπροσωπούν στενά κι αποκλειστικά το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Ενώ εκδηλώνουν προσπάθεια προκειμένου να εκφράσουν ένα ευρύτερο σύνολο ανθρώπων.

Όπως μάλιστα παραδέχεται και ο ίδιος ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, σήμερα σχεδόν οι πάντες αντιμετωπίζουν προβλήματα που πηγάζουν από τις πολιτικές και τα μέτρα της κυβέρνησης. Ωστόσο, η λογική αφορά περισσότερο στις προτεινόμενες λύσεις επί των τοπικών προβλημάτων και όχι στενά στους πολιτικούς χώρους. Κοντολογίς, δύσκολα ένας υποψήφιος θα λάβει τις ψήφους εμπιστοσύνης του εκλογικού σώματος αποκλειστικά και μόνο επειδή προέρχεται από ένα πολιτικό χώρο, χωρίς να διαθέτει πρόγραμμα και πλάνο επίλυσης των δυσκολιών της καθημερινότητας.

 

=

 

Προηγούμενο άρθρο

Άλλες πτήσεις ήρθαν άλλες όχι

Επόμενο άρθρο

Προετοιμάζεται ο ΑΟΚ για τη δύσκολη συνέχεια - Αισιοδοξία για την παραμονή της ομάδας