Dark Mode Light Mode

Ο Μοκάκε δεν προλαβαίνει τη Δόξα Δράμας – Το παλεύει ο Ντος Σάντος

Ο τραυματισμός του Μοκάκε στο ματς με την Καλλονή, δε του επιτρέπει να κάνει όνειρα συμμετοχής στα δυο επόμενα με ΑΕΚ στο κύπελλο και Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα.

Η συμμετοχή του αποκλείεται, αφού ο τραυματισμός του στον προσαγωγό, στο Κυριακάτικο παιχνίδι, θα τον αφήσει εκτός για 10 μέρες.

Αντίθετα ο Ντος Σάντος το παλεύει. Επίσης τραυματίστηκε στον προσαγωγό, αλλά την Τετάρτη θα κριθεί αν τελικά αγωνιστεί στο ματς με την ΑΕΚ. Φυσικά δε θα υπάρχει ρίσκο, αν δεν είναι 100% απόλυτα έτοιμος.

*4 κίτρινες κάρτες Πλιάγκας- Ενσαλίβα- Μαραγκός

Η απαράδεκτη διαιτησία του Τσακαλίδη από τη Χαλκιδική είχε ως αποτέλεσμα να συμπληρώσουν 4 κίτρινες κάρτες ο Πλιάγκας, ο Ενσαλίβα και ο Μαραγκός.

Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής τους στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Θα εκτίσουν την ποινή τους σε παιχνίδια που θα γίνουν μέσα στο Γενάρη. Επίσης και ο Παγώνης που έχει 4 κίτρινες κάρτες θα παίξει με τη Δόξα Δράμας.

*Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με την ΑΕΚ

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ κυκλοφορούν από σήμερα και τιμούνται 15 ευρώ. Είναι γενική είσοδος. Η προπώληση γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ, στη στοά Νότη.

Η ΠΑΕ δίνει μεγάλη σημασία στο ματς της Πέμπτης και στην προσέλευση του κόσμου.

*Άλλαξε η ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Καλλονής

Ο ΑΟΚ πέτυχε την πρώτη εντός έδρας ήττα κόντρα στην Καλλονή και πλέον άλλαξε τη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χθες οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Κυριακή, προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, οι υπόλοιποι κανονικά. Τώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ. Δεν αποκλείουμε κάποιες αλλαγές εκ των πραγμάτων αφού υπάρχουν βασικοί παίκτες που ήταν τραυματίες.

*Τσιρονίδης: «Εμφάνιση για οσκαρ»

Ο Σάκης Τσιρονίδης μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής για το 3-0 της ομάδας νέων του ΑΟΚ με την αντίστοιχη της Νίκης Βόλου, μέσα στην έδρα της Θεσσαλικής ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής είπε τα εξής: « Η νίκη συνοδεύτηκε από σπουδαία εμφάνιση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά και στο τέλος της περιόδου, θα υπάρχουν αρκετά παιδιά που θα είναι έτοιμα για να παίξουν στην επαγγελματική ομάδα. Με τη Νίκη Βόλου από την αρχή επιβάλαμε το ρυθμό μας. Η ομάδα συν το χρόνο θα παίζει ακόμη καλύτερα. Το ζητούμενο δεν είναι οι νίκες αλλά να βγάλουμε παιδιά από κάτω που θα είναι επένδυση για το μέλλον».

 

Προηγούμενο άρθρο

Για την τραγική πυρκαγιά στη Μεσορόπη - Η ταχύτατη εξάπλωση μείωσε τις ελπίδες διάσωσης

Επόμενο άρθρο

Ενωση: Εχει κλεισμένο ξένο παίκτη αλλά…