Dark Mode Light Mode
Τα λασπόλουτρα σε πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας
Ο νέος προπονητής ανακοινώνεται την Τετάρτη – Για οργανωτικά θέματα η συνέντευξη τύπου
Βρέφη – νήπια στους παιδικούς μέσω ΕΣΠΑ

Ο νέος προπονητής ανακοινώνεται την Τετάρτη – Για οργανωτικά θέματα η συνέντευξη τύπου

Η συνέντευξη τύπου της Τετάρτης, δε θα βγάλει τις μεταγραφικές ειδήσεις. Γίνεται περισσότερο για να ενημερωθεί ο κόσμος για τις κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι Παλαίμαχοι σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη. Επίσης θα υπάρχει ενημέρωση για οργανωτικά θέματα του νέου ΑΟΚ, καθώς και για τα εισιτήρια διαρκείας.
Θα ανακοινωθούν οι τιμές αλλά και πότε θα κυκλοφορήσουν.
Από τα διαρκείας οι Παλαίμαχοι περιμένουν τη βοήθεια του κόσμου. Ποντάρουν πάρα πολύ, στο να υπάρχουν σημαντικά έσοδα, απ` αυτό το κομμάτι. Φυσικά θα είναι και μια ηθική στήριξη, για την προσπάθεια έχει ξεκινήσει.
Οι μεταγραφές θα παρουσιαστούν όλες μαζί ξεχωριστά, μόλις ολοκληρωθούν.
Αντίθετα την Τετάρτη θα ξέρουμε οριστικά το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο Γιάννης Ισπυρλίδης. Εκτός αν υπάρχει κάποια έκπληξη της τελευταία στιγμής.

*Οικονομική ενίσχυση από Δήμο Καβάλας
Ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής συναντήθηκε με τους Παλαιμάχους του ΑΟΚ και υπάρχει από μέρους του, υπόσχεση για οικονομική βοήθεια.

Αυτό τώρα μπορεί να περάσει από τη στιγμή που πλέον ο ΑΟΚ δεν είναι ΠΑΕ αλλά Ερασιτεχνικό σωματείο.

Σήμερα ο Κωστής Σιμιτσής θα ενημερώσει και τη νέα τάξη των πραγμάτων στο Δήμο, που είναι σίγουρο ότι δε θα διαφωνήσει στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Επίσης θα υπάρχει μια από κοινού προσπάθεια για την καλύτερη προβολή του νέου ΑΟΚ, στην τοπική κοινωνία και στις επιχειρήσεις της πόλης.

Η απόφαση για την οικονομική ενίσχυση, θα παρθεί την άλλη εβδομάδα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Αν τελικά περάσει, θα είναι φυσικά κάτι το πολύ θετικό.
Είναι η εποχή που η προσπάθεια των Παλαιμάχων, χρειάζεται στηρίγματα.

*Κρίνεται σήμερα η αύριο του Κηπουρού
Το θέμα της απόκτησης του Φώτη Κηπουρού, δεν είχε κάποια εξέλιξη το Σαββατοκύριακου που πέρασε.
Είναι σίγουρο ότι οι δυο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Αυτό θα γίνει το αργότερο μέχρι αύριο. Ο ΑΟΚ ήδη έχει συμφωνήσει με τον Νάσο Αθανασίου και περιμένει να μάθει τις προθέσεις και τις απαιτήσεις του Κηπουρού.
Από εκεί και πέρα, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Ο Κηπουρός έχει πρόταση από τον Καμπανιακό, που θα είναι στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής, αντίπαλος του ΑΟΚ.
Είναι και η ομάδα που ξεκίνησε, πριν έρθει στην Καβάλα το 1997.

*Απομακρύνεται ο Ντουτσαρίδης;
Όσο περνάνε οι μέρες φαίνεται ότι απομακρύνεται το γεγονός να συνεχίσει την καριέρα του, στον ΑΟΚ, ο Παντελής Ντουτσαρίδης.
Οι δυο πλευρές δεν έχουν βρεθεί, προς τα παρών. Ο Ντουτσαρίδης πέρσι είχε 23 συμμετοχές ενώ τη σεζόν 2012-2013, 16 συμμετοχές από το Γενάρη και μετά. Ο ΑΟΚ έχει για τη θέση του αμυντικού μέσου και άλλες επιλογές. Ο έμπειρος Παρμαξίδης είναι μια από αυτές.
Από εκεί και πέρα «παίζουν» και άλλα ονόματα. Ο ΑΟΚ έχει έρθει σε επαφή με τον 27χρονο αμυντικό Νίκο Ιορδανίδη, που πέρσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Πιερικού σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος. Εκτός από τον Πιερικό έχει φορέσει τη φανέλα των Γιαννιτσών, του Πυργετού, του Αετού Σκύδρας και της Νάουσας. Στο ματς της Κατερίνης, όπου ο ΑΟΚ έχασε με 1-0, ήταν στον πάγκο του Πιερικού. Στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου ο ΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-0, είχε ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και έγινε αλλαγή στο 77` από τον Τσιρλίδη.
Απο τους περσινούς παίκτες, είναι σίγουρη η παραμονή, του Θωμά Γκαρακλίδη. Δε θα συνεχίσει στο ρόστερ της ομάδας και ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος που πέρσι είχε 17 συμμετοχές. Αντίθετα υπάρχει πρόθεση να μείνει στην ομάδα, ο Γιάννης Καζαντζίδης με 15 συμμετοχές τη σεζόν 2014-2015.
*Ενωση: Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Χαρισμίδη

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σχεδόν όλη η Ενωση, μετακόμισε στη Θάσο. Εκεί όπου παντρευόταν ο γυμναστής της ομάδας, Θωμάς Γαζέτης.
Εκεί ήταν ο Γιάννης Τζήμας, το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, αλλά και πολλοί παίκτες της ομάδας.
Οπότε τα μεταγραφικά πήγαν λίγο πίσω, αφού προτεραιότητα δόθηκε στο χαρμόσυνο γεγονός.
Είναι σίγουρο πάντως ότι αυτή την εβδομάδα, θα έχουμε μεταγραφικές εξελίξεις. Βασικά φαίνεται ότι απομένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Τάσου Χαρισμίδη, που πέρσι αγωνιζόταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Ο Χαρισμίδης τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Τζήμας, δείχνει να προτιμάει την Ενωση από τον Αίολο Αστακού. Μάλλον θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Ενωσης, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από εκεί και πέρα, η Ενωση στοχεύει στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ, ενώ πάντοτε παραμένεις ανοιχτό το θέμα της απόκτησης του Σωτήρη Γκιουλέκα.
*Ενδιαφέρον Ηρακλή για Καραθανάση
Πηγή: Basketblog
Το μεταγραφικό του πλάνο ενόψει της νέας περιόδου προχωρά με γοργά βήματα ο Ηρακλής με τον προπονητή του, τον Γιώργο Κυρούδη να θέλει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.
Έτσι, εκτός από την περίπτωση του Κώστα Πάλλη ο «γηραιός» έχει στο στόχαστρο και τον Γιάννη Καραθανάση (2.03) ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Καβάλα. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ αποτελεί έναν από τους παίκτες που ταιριάζει στην φιλοσοφία που θέλει να περάσει την ομάδα του ο τεχνικός του Ηρακλή, και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να καταλήξει σε γάμο. Αντίθετα, δεν δείχνει να υπάρχει κάποιο θέμα με την επιστροφή στην ομάδα του Γιώργου Γιαννουζάκου.

Προηγούμενο άρθρο

Τα λασπόλουτρα σε πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας

Επόμενο άρθρο

Βρέφη – νήπια στους παιδικούς μέσω ΕΣΠΑ