Dark Mode Light Mode
Ανήσυχος για τη ΒΦΛ ο Γ. Καλαντζής
Ο Νίκος Παπαδόπουλος για την εμφάνιση των νέων παικτών
Αρχίζουν έλεγχοι για το κάπνισμα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος για την εμφάνιση των νέων παικτών

Ο ΑΟΚ παρουσιάστηκε στο ματς με τον Φωκικό έχοντας 3 νέα πρόσωπα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα, είπε την άποψη του για το ντεμπούτο του Κάργα, του Εν Ντιαγιέ , του Κοτίτσα αλλά και του Κούτεφ που αγωνίστηκε ως αλλαγή: « Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον Ευθύμη τον Κοτίτσα, που ήταν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έξω. Δεν είχε βρει τα πατήματα του αλλά θεωρώ ότι για πρώτη αγωνιστική που έπαιξε με μας, ήταν πολύ καλός. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερος, μπορεί να μας δώσει λύσεις ακόμη και στα αμυντικά χαφ αν χρειαστεί. Ο Εν Ντιαγιέ που είναι τόσο καιρό μαζί μας, ξέρουμε ότι έχει ποιότητα ως ποδοσφαιριστής και μπορεί να μας βοηθήσει. Αυτό φαίνεται. Ο Κούτεφ θέλει χρόνο να μπει μέσα στο κλίμα, γιατί είναι μικρός σε ηλικία. Πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Ο Κάργας έπαιξε για πρώτη φορά και είναι φυσιολογικό να έχει τρακ. Τον βοηθήσανε αρκετά οι συμπαίκτες του. Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά και τις εμπειρίες που θα πάρει, είναι ένα ταλέντο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα ταλέντα στην ομάδα αλλά πρέπει να μπουν σιγά- σιγά».

Επίσης ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε και για τους Προβατίδη- Σεφερίδη: « Τους είδα μόνο δύο μέρες και επιλέξανε από μόνοι τους να μην έρθουν στην προπόνηση, χωρίς να με ειδοποιήσουν. Εγώ αν θέλω να πάω μπροστά και να παίξω ποδόσφαιρο, θα κάνω τα πάντα.

Θα τους δω όμως, γιατί δε θέλω να αδικήσω κανέναν. Είναι δύσκολο αυτή την εβδομάδα, η ομάδα έχει μια προπόνηση και μετά θα φύγει την Τρίτη για Αθήνα. Θα προσπαθήσω για να είμαι δίκαιος με τα παιδιά να πάρουμε μια απόφαση μαζί με τον τεχνικό διευθυντή».

*Δυσαρέσκεια για τα 90 εισιτήρια

Ο ΑΟΚ έκοψε με τον Φωκικό 90 εισιτήρια. Αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας, αφού δεν καλύφτηκαν ούτε τα έξοδα της διαιτησίας.

Είναι αρνητικό ρεκόρ, μάλιστα σε μια εποχή που η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενώ όλοι θέλουν μεταγραφές για να πρωταγωνιστήσει. Γενικά η απογοήτευση ήταν μεγάλη αφού οι καιρικές συνθήκες το μεσημέρι της Κυριακής ήταν καλές.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ανήσυχος για τη ΒΦΛ ο Γ. Καλαντζής

Επόμενο άρθρο

Αρχίζουν έλεγχοι για το κάπνισμα