Dark Mode Light Mode

Ο Ντίνος Κλειτσιώτης υποστήριξε: «Δε στερεύει η δεξαμενή των στελεχών της ΝΔ»

Όπως ακριβώς το είχε προαναγγείλει, το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βαγγέλης Παππάς ανακοίνωσε ως επικεφαλής τον ανεξάρτητο συνδυασμό του με τον οποίο θα μετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2014. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ακούσουν τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, μεταξύ των οποίων κι αρκετά στελέχη της τοπικής ΝΔ. Το παρόν έδωσαν ο Ανδρέας Καραμπουρνιώτης, ο Σταύρος Πεταλωτής, ο πάτερ Άνθιμος Παχίδης, ο Γιώργος Τσαλουχίδης, ενώ στον κατάλογο των πρώτων δέκα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης» περιλαμβάνονται οι:

Τάκης Θεοδοσίου (πρώην αντιδήμαρχος Καβάλας), Έλσα Βακιρτζή (δημοτική σύμβουλος), Κώστας Στούπος (λογιστής- φοροτεχνικός), Νίκος Φιλόγλου (ιδιωτικός υπάλληλος – πρόεδρος συλλόγου Αγίας Βαρβάρας Πεντακοσίων), Παντελής Τικόπουλος (διεθνής εταιρία μεταφορών), Παύλος Τσουμάκης (μηχανολόγος μηχανικός- επιχειρηματίας), Φάνης Αλμυρός (πολιτικός μηχανικός), Παλτζόγλου Χρήστος (ασφαλιστικός σύμβουλος), Κομνηνός Κομνηνός (οικονομολόγος), Απόστολος Παυλίδης (ηλεκτρολόγος μηχανικός).

Το πρωί της Δευτέρας ο Ντίνος Κλειτσιώτης, βουλευτής και πρώην δημοτικός σύμβουλος της ιδίας δημοτικής παρατάξεως όπου ανήκει και ο κ. Παππάς, κλήθηκε από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ να σχολιάσει το γεγονός ότι όσο περισσότερο καθυστερεί η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου από το χώρο της ΝΔ, τόσο τα τοπικά στελέχη κατευθύνονται αλλού κι εντάσσονται στους ανεξάρτητους συνδυασμούς.

Ο κ. Κλειτσιώτης δήλωσε κατηγορηματικά ότι η ΝΔ θα κατεβάσει οπωσδήποτε υποψήφιους δημάρχους σε όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας. Κάτι που έχει συζητηθεί στους κόλπους του κόμματος. Ωστόσο τα ονόματα των υποψηφίων δε θα πρέπει να αναμένονται πριν από το νέο έτος. «Αφού κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν στους μεγάλους δήμους, όπως ο φίλος μου ο Βαγγέλης, ορθά πράττουν και καταθέτουν τις υποψηφιότητές τους. Ορισμένα από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν και θα μετέχουν στο συνδυασμό του κ. Παππά πράγματι ανήκουν στο χώρο της ΝΔ. Επαρκής χρόνος υπάρχει μέχρι τις εκλογές έτσι η ΝΔ θα υποδείξει τους καταλληλότερους. Θεωρώ ότι η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου της ΝΔ θα δρομολογήσει και την αναστροφή του κλίματος», σημείωσε ο κ. Κλειτσιώτης.

Ο βουλευτής παρατήρησε επίσης ότι τα τοπικά στελέχη της ΝΔ που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά είναι πολλά, γεγονός που είχε αποδειχθεί και στις δημοτικές εκλογές του 2010. Τα δέκα άτομα που θα μετέχουν στο συνδυασμό του κ. Παππά δεν θα είναι η αιτία για να «στερέψει» η πλειάδα των στελεχών του κόμματος. Ο Ντίνος Κλειτσιώτης ξεκαθάρισε ότι δε γνωρίζει προς το παρόν το όνομα του υποψηφίου και σίγουρα δε θα είναι εκείνος, αφού κάτι ανάλογο δε συζητήθηκε προσφάτως. Τέλος, ο κ. Κλειτσιώτης μεταξύ των μεγάλων δήμων για τους οποίους το κόμμα θα ανακοινώσει υποψηφίους δημάρχους, συμπεριέλαβε και το δήμο Παγγαίου.

Προηγούμενο άρθρο

«Ούτε μέρα δίχως γραμμή» Εγκαινιάζεται η αναδρομική έκθεση του Γ. Ζαχαρόπουλου

Επόμενο άρθρο

Μαραντάς: « Δυσάρεστη μέρα» - Ενωση: Βγαλμένη από την Α1