Dark Mode Light Mode

Ο Ούγγρος Γκαμπόρ κλείνει στον ΑΟΚ

Ο 33χρονος αμυντικός μέσος Έρος Γκαμπόρ, φαίνεται ότι θα αποτελέσει τη μια από τις δυο μεταγραφές πάνω από 24 ετών, που θέλει να κάνει ο ΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και ο Ούγγρος αν δεν αλλάξει κάτι, θα έρθει σύντομα στην Καβάλα. Μάλιστα πριν από τα Χριστούγεννα, συμμετείχε και σε προπονήσεις της ομάδας. Ο Γκαμπόρ τελευταία αγωνιζόταν στην Ουγγρική ομάδα Γκιριμότ(Β` Εθνική). Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό, στον Πυρσό Γρεβενών, στον Πανθρακικό και στη Δόξα Δράμας την περίοδο 2011- 2012.

Είναι άριστος γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας. Στην Ουγγαρία έχει παίξει σε Χόνβεντ και Φερεντσβάρος ενώ είναι διεθνής με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του. Το 2006 ήρθε στην Ελλάδα, αρχικά στον Πανθρακικό.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, αναμένεται να αποκτηθεί ένας Έλληνας τερματοφύλακας, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει ο Αλεξίου που μάλλον θα καταλήξει στη Λαμία.

Το πιθανότερο σήμερα να κατατεθεί η αίτηση του Ειρηνοδικείο για τη νέα διοίκηση του ΑΟΚ από τους Γιώργο Τσοκτουρίδη και Γιώργο Γραμμένο.

Τ. Π

 

Προηγούμενο άρθρο

Η επιστολή του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ - Προς τον υπουργό πολιτισμού και αθλητισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο

Επόμενο άρθρο

Προεκλογικός Νίκος Κιοσές - «Ο τόπος της ζωής μας» και οι εξελίξεις στη ΝΟΔΕ