Dark Mode Light Mode
Τα 7 πρώτα σήματα – μείωσης τιμών λόγω ΦΠΑ
Ο Τοπαλίδης ήρθε στην Καβάλα – Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία
Η ΠΑΣΕΒΕ κοντά στους μικρομεσαίους

Ο Τοπαλίδης ήρθε στην Καβάλα – Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία

Ο νέος προπονητής του ΑΟΚ Γιάννης Τοπαλίδης ήρθε το μεσημέρι στην Καβάλα και είχε τις πρώτες επαφές με ανθρώπους της διοίκησης όσον αφορά το σχεδιασμό και το ρόστερ της ομάδας.

Επίσης επιθεώρησε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις.

Δεν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Αυτές θα γίνουν τη Δευτέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας( Στις 13.00 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου στο «Ανθή Καραγιάννη»).

Κάπως έτσι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας. Μάλιστα οριστικοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου( 17. 30 το απόγευμα).

Χθες ήρθαν και τα ρούχα προπόνησης της εταιρείας που θα ντύσει φέτος τον ΑΟΚ.

Απομένει να μάθουμε περισσότερα για τις μεταγραφές και ποιοι παίκτες θα μείνουν στο έμψυχο δυναμικό. Επίσης αν θα μείνει στο προπονητικό τιμ ο Γιώργος Μαραντάς που θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Τσοκτουρίδη.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι κρατήσει τον Μαραντά σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Γιώργου Τσοκτουρίδη. Οι δυο πλευρές μάλλον θα τα βρουν. Υπάρχει διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ο Μαραντάς είχε συνάντηση και με τον Γιάννη Τοπαλίδη, χθες το μεσημέρι.

Χθες και σήμερα έγιναν και θα γίνουν δοκιμές για τις ομάδες Κ20 και Κ17 στο γήπεδο του Χαλκερού.

*Διευκρινίζουν οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ για Χατζηαποστολίδη

Το Δ. Σ των Παλαιμάχων του ΑΟΚ διευκρίνισε χθες ότι δεν εκπροσωπείται στο Δ. Σ της ΠΑΕ με τη συμμετοχή του Λάκη Χατζηαποστολίδη.

Ο Λάκης Χατζηαποστολίδης λειτούργησε οικιοθελώς ενώ βέβαια παραμένει και στην οικογένεια των Παλαιμάχων, όπου είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου στη θέση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων.

*Η δήλωση Ντίνου Κανάκη

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ντίνος Κανάκης δήλωσε τα εξής στην αίθουσα τύπου του «Ανθή Καραγιάννη» στη διάρκεια της μεταβίβασης των εκλογών την Τετάρτη που μας πέρασε:

«Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε εδώ για άσχετα πράγματα. Πριν από ενάμιση μήνα εμείς δίναμε τις μετοχές για την καλύτερη πώληση της ΠΑΕ. Λάθος αυτό που λέγεται ότι ο Ερασιτέχνης δε θέλει να δώσει τις μετοχές. Επίσης ότι ο Ερασιτέχνης θέλει να πηδήξει μέσα από το καράβι, που βουλιάζει. Εμείς ποτέ δεν πηδήξαμε ούτε θα πηδήξουμε. Θα βοηθήσουμε. Όπως αγαπάτε εσείς και όλοι οι καινούριοι σύμβουλοι την ομάδα, αγαπάμε και εμείς τον ΑΟΚ και θα το βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Ισως και περισσότερο από παλιά. Θα παρακαλέσω όμως να μη μας ξανά υπολογίζεται, όπως πριν. Θέλουμε άλλη αντιμετώπιση, όχι όπως την προηγούμενη χρονιά . Εύχομαι το νέο διοικητικό συμβούλιο να πάει μπροστά για το καλό της ομάδας. Πρέπει να σταματήσει… το κουτσομπολίστικο. Το λέμε αυτό για όλους»

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Τα 7 πρώτα σήματα – μείωσης τιμών λόγω ΦΠΑ

Επόμενο άρθρο

Η ΠΑΣΕΒΕ κοντά στους μικρομεσαίους