Dark Mode Light Mode
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013
Πήραν λίγα χρήματα μόνο Αρτσε, Χόρτσας, Βαλεριάνος – Καζάνι που βράζει η ομάδα
μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Πήραν λίγα χρήματα μόνο Αρτσε, Χόρτσας, Βαλεριάνος – Καζάνι που βράζει η ομάδα

Ο ΑΟΚ κέρδισε τον Αιγινιακό και πήρε μια μικρή ανάσα.

Σίγουρα τον περιμένει ένας πολύ δύσκολος δεύτερος γύρος. Αυτό το καταλαβαίνουν οι πάντες. Ένα και ένα κάνουν δυο.

Με το υπάρχον ρόστερ, αυτή η ομάδα θα συναντήσει ακόμη περισσότερες δυσκολίες. Τώρα πλέον ήρθε η ώρα της διοίκησης. Η μεταγραφική ενίσχυση, πρέπει να είναι σημαντική.

Τα λόγια περιττεύουν, ήρθε η ώρα για πράξεις, προκειμένου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, να υπάρχει μια άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης, αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν ανακοινώσεις νέων παικτών. Μάλλον μέχρι την Παρασκευή, θα έχουμε τις πρώτες μεταγραφές.

Για την ώρα παίκτης του ΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο 23χρονος Κριστ Κασέλα Μπόνα, που αγωνιζόταν στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Είναι αμυντικός, δοκιμάστηκε και υπέγραψε προσύμφωνο. Επίσης μάλλον είναι κλεισμένος και ο τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης.

Δεν αποκλείουμε να έχει αίσιο τέλος το σήριαλ με Ρασίντ, που ακόμη δεν τον έχουμε δει. Η ΠΑΕ είναι αισιόδοξη ότι τελικά ο Αφρικανός επιθετικός, θα έρθει σύντομα στην Καβάλα.

Με τον Ουσμάν Μπάρι Πάτο, τα θέμα παραμένει ανοιχτό. Δεν έχει κλείσει θετικά η αρνητικά. Θα έχουμε εξελίξεις την εβδομάδα που διανύουμε.

Πάντοτε περιμένουμε το Φιλανδό επιθετικό, που φαίνεται να είναι κλεισμένος. Δεν είναι ο Κούτσι, που έχει παίξει σε Πανιώνιο και Ατρόμητο.

Η πληροφόρηση που έχει ο Μαραντάς και τη διατύπωσε στη συνέντευξη τύπου, είναι ότι ο ΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει 2 παίκτες πάνω από 24.

Αυτοί σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα, θα είναι ξένοι επιθετικοί. Από το ρόστερ μέχρι τώρα έχει αποχωρήσει ο Σάκης Πρίττας. Από την άλλη μετά και τις χθεσινές εξελίξεις( βλέπε πιο κάτω), είναι μεγάλο ερωτηματικό, που θα βρει λεφτά η διοίκηση, να φέρει παίκτες.

Αλλά και ποιοι έρχονται βλέποντας αυτή την κατάσταση.

 

*Μήνυμα Βαλεριάνου προς διοίκηση

Ενώ η διοίκηση της ομάδας κοιτάζει την ενίσχυση του ρόστερ, ο Γιώργος Βαλεριάνος έστειλε μήνυμα ότι θα αποχωρήσει από το ρόστερ, αν δεν πληρωθεί κανονικά.

Πήρε ένα μικρό ποσό και έφυγε για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες της κατηγορίας.

Το ποσό που του οφείλεται δεν είναι μεγάλο, αλλά πρέπει να του καταβληθεί. Ο Βαλεριάνος ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο ματς με τον Αιγινιακό και θεωρείται υπέρ χρήσιμος στην προσπάθεια που κάνει ο ΑΟΚ να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Μάλιστα είναι πολύ δύσκολο αυτή την εποχή, να βρει παίκτη ο ΑΟΚ, στη θέση που παίζει ο Βαλεριάνος. Οπότε δεν χρειάζονται… διαρροές.

 

Προηγούμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο