Dark Mode Light Mode
Το σκέπτεται για το κτήριο το επιμελητήριο
«Παίζει» το όνομα του Φινλανδού Κούτσι – Ο Πασσάς του Παναιτωλικού βασικός υποψήφιος
μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

«Παίζει» το όνομα του Φινλανδού Κούτσι – Ο Πασσάς του Παναιτωλικού βασικός υποψήφιος

Ο Βασίλης Μορφιάδης θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, προκειμένου να πάρει το ΟΚ της ΕΠΟ για τις μεταγραφές. Μάλιστα θα επιδιώξει συνάντηση τόσο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή όσο και με τον πρόεδρο της FootBall Leagke κ. Καλογιάννη.

Ο ΑΟΚ είναι διατεθειμένος όσον αφορά τους δυο παίκτες άνω των 24, να υποβάλει τα δελτία στην ΕΠΟ, προκειμένου να εγκριθούν από την αρμόδια επιτροπή. Οι πρώτες μεταγραφές παικτών κάτω των 24, θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

*Τα ονόματα που ακούγονται

Σύμφωνα με φήμες και χωρίς να υπάρχει κάτι το επίσημο, ο ΑΟΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα Μιχάλη Αγριμάκη του ΟΦΗ. Είναι 21 ετών και έχει συμμετοχές στη Σουπερ Λιγκ. Πέρσι ήταν βασικός σε 9 παιχνίδια.

Η ομάδα της Κρήτης τον απέκτησε από τον Αστέρα Μαγούλας. Είναι στη λίστα αλλά δεν «παίζει» και τόσο πολύ.

Ακόμη υπάρχει φλερτ με τον Μουμίν του Παναιτωλικού αλλά και τον μέσο Χρήστο Χριστοφάκη του Εργοτέλη που είναι 23 χρονών. Ο Μουμίν ξεκίνησε στον Πανθρακικό, πήγε στον ΠΑΟΚ όπου είχε 21 συνολικά συμμετοχές. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε στον Πανσερραϊκό, όπου αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια.

Από το 2008 αγωνίζεται στον Παναιτωλικό. Δεν είναι εύκολο να έρθει ο 26χρονος μέσος στην Καβάλα. Μάλιστα όταν οι θέσεις για μεταγραφές πάνω από 24 ετών, είναι μόνο 2 και εκεί θέλει ο ΑΟΚ δύο ξένους.

Βασικός υποψήφιος για να έρθει στον ΑΟΚ από την ομάδα του Αγρινίου, είναι ο επιθετικός Γιάννης Πασάς. Είναι 23 ετών και έχει συμμετοχές φέτος στη Σουπερ Λιγκ αλλά και στο Κύπελλο. Καλή περίπτωση, δεν το συζητάμε.

Ακούγεται ότι η ΠΑΕ θέλει να πάρει δανεικούς από τη γειτονική Ξάνθη, τον Κίμωνα Παπαδιώτη και τον Κώστα Τσαμούρη. Ο Παπαδιώτης είναι 19 χρονών. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Πριν τη Σκόντα Ξάνθη, βρέθηκε στα ρόστερ του Φωστήρα και του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Τσαμούρης είναι επίσης 19 ετών, γεννήθηκε στην Καβάλα, αγωνίζεται στην άμυνα όπως και ο Καμαριώτης. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα νέων. Είναι δυο προσιτές περιπτώσεις. Μάλλον όμως από τη Ξάνθη, υπάρχουν άλλοι στόχοι.

Από τη ξένη αγορά ακούστηκε το όνομα του Φινλανδού Κούτσι που έχει παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Πανιωνίου και του Ατρομήτου. Είναι επιθετικός 30 χρονών, διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Αγωνίστηκε σε Λάχτι, Μπέρμιγχαμ, Μπλάκπουλ, Πιτέρμπορο, Γκρόνιγκεν, Καρλ Τσάις Ιένα, Κόμπλεντζ, Στιβενέιτζ, Νταντί, Τούρουν. Στην Ελλάδα είχε 24 συμμετοχές και 10 γκολ με τον Πανιώνιο. Πέρσι με τον Ατρόμητο είχε 20 συμμετοχές και 1 γκολ. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο σκοράρισμα, αντίθετα με αυτά που έκανε στη Νέα Σμύρνη με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Έχει ύψος 1, 93 και πολλές εμπειρίες, σε διαφορετικά πρωταθλήματα.

Για τις θέσεις των τερματοφυλάκων ακούστηκε και το όνομα του Αθανασίου. Ο Καβαλιώτης γκολκίπερ ανήκει στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει αγωνιστεί με την ΑΕ Πιερέων στη Δ` Εθνική.

Πάντως δεν αποκλείουμε και μια άλλη περίπτωση τερματοφύλακα, που το όνομα του, θα κάνει αίσθηση.

 

*Προβάρει το σχήμα της Κυριακής ο Μαραντάς

Σήμερα στο οικογενειακό δίτερμα που θα γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη», ο προπονητής του ΑΟΚ, Γιώργος Μαραντάς, θα δοκιμάσει την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει απέναντι στην Καλαμαριά. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με αυτά που είδαμε στο βασικό σχήμα, στο ματς με την Κέρκυρα. Ο Καρλόπουλος διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Έχει να παίξει από το ματς με την Καρδίτσα, εκτός έδρας. Χθες η προπόνηση έγινε στο Χαλκερό, χωρίς απόντες. Από τους δυο ξένους παίκτες που δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες, έμεινε μόνο ο «έγχρωμος».

*Ενωση: Αναχώρησε τα ξημερώματα για Τρίπολη

Από τα ξημερώματα αναχώρησε η αποστολή της Ενωσης για την Τρίπολη, εκεί όπου αύριο το απόγευμα θα παίξει με τον Αρκαδικό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Το Καβαλιώτικο συγκρότημα θα προπονηθεί σήμερα το μεσημέρι στην Τρίπολη. Ο Γιάννης Τζήμας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο Τότσιος και ο Καραθανάσης ξεπέρασαν κάποιους μικρούς τραυματισμούς και τέθηκαν στη διάθεση του Λαρισαίου προπονητή.

Ο Αρκαδικός μέχρι τώρα στην Α2 κατηγορία, έχει στην έδρα του 3 νίκες και 1 ήττα. Εκτός έχει 1 νίκη και 3 ήττες. Προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες. Είναι στη 8η θέση με 12 βαθμούς. Σαφώς είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος απ` ότι η Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα που έχει μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα.

1η αγωνιστική: Αρκαδικός- Λαύριο 63-73

2η αγωνιστική: Κόροιβος- Αρκαδικός 70-62

3η αγωνιστική: Αρκαδικός- Φιλαθλητικός 71-59

4η αγωνιστική: Ηρακλής- Αρκαδικός 64-63

5η αγωνιστική: Αρκαδικός- Φίλιππος Βέροιας 80-64

6η αγωνιστική: ΑΕΚ- Αρκαδικός 69-59

7η αγωνιστική: Αρκαδικός- ΟΦΗ 71-61

8η αγωνιστική: Παγκράτι- Αρκαδικός 68-71

 

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Καστρίτης. Γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1982 και είναι ο νεότερος προπονητής στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο Καστρίτης ως παίκτης αγωνίστηκε στον ΓΣ Αρκαδίας, τον Αρκαδικό και την Παναχαϊκή, ενώ τα πρώτα του προπονητικά βήματα τα έκανε ως βοηθός του Θανάση Λιόνα στην Απολλωνιάδα (Γ’ Εθνική), ενώ την επόμενη χρονιά διατέλεσε βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου στην Ολυμπιάδα Πατρών (Α1). Για ένα χρόνο διατέλεσε πρώτος προπονητής στην Απολλωνιάδα (2006-2007), πριν έρθει στον Αρκαδικό όπου ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου τα προηγούμενα χρόνια. Για δεύτερη χρονιά είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Στο ρόστερ ανήκουν οι: Γιάννης Καραμαλέγκος 1, 92 πλέι μέικερ, Δημήτρης Πίνης 1, 90 γκαρντ, Ευθύμης Γατσόπουλος 1,85 πλέι μέικερ, Γρηγόρης Τζάτζας 1, 97 φόργουορντ, Γιώργος Κοψαύτης 1, 92 γκαρντ, Γιάννης Προδρόμου 1,96 γκαρντ. Γιώργος Λαμπράκος 2,04 φόργουορντ, Μάρκο Πόπαντιτς 1,90 πλέι μέικερ, Μίλος Σάκοτα 2,05 φόργουορντ, Θεοδόσης Γκόβας 1,83 πλέι μέικερ, Βασίλης Γιαννουλάκος 2,17 σέντερ, Σπύρος Πάνου 2,07 σέντερ, Γιάννης Αντωνιάδης 2, 01 φόργουορντ, Βαγγέλης Σταματόπουλος 1,96 γκαρντ.

*Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής

Η ΚΕΔΚ/ ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές και κομισάριους για την 9η αγωνιστική της Α2. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο (14/12) και ώρα 17:00.

Αναλυτικά:

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

ΔΑΚ Σερρών 17.00: Ίκαροι Σερρών-Παγκράτι Γεωργιάδης-Πουρσανίδης Κ-Λαζαρίδης (Δραγκίογλου)

Τρίπολης 17.00 : Αρκαδικός-Καβάλα Τσώνος Β-Μαλανδρής-Μπούκας (Γιαλικάρης)

Λαγκαδά 17.00: Ερμής Λ.-ΚΑΠ Ξενικάκης-Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης (Μούστος)

Ψυχικού 17.00 : Ψυχικό-Ηρακλής Τσούνας-Μπούσιας-Κωνσταντινόπουλος (Μαύρος)

Λαυρίου 17.00: Λαύριο-ΟΦΗ Παναγιώτου-Αναστόπουλος Α-Δαρλαμήτσος (Αγγελόπουλος)

Αμαλιάδας 17.00: Κόροιβος Αμ.-ΑΕΚ Σταματόπουλος-Τζαφλέρης-Τσώνος Μ (Γιοχαλής)

Ζωγράφου 17.00 : Φιλαθλητικός-Φίλιππος Β. Βαρδάλος-Παντελίδης-Σαλαβός (Μαυρουδής)

 

Τ. Π

 

Προηγούμενο άρθρο

Το σκέπτεται για το κτήριο το επιμελητήριο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο