Dark Mode Light Mode
Γενικεύεται η συζήτηση για τις πιάτσες ταξί
Παίξε μπάλα Βλάση – Μεταγραφές και πληρωμές στο επίκεντρο
Στην Καβάλα ο Ρασίντ

Παίξε μπάλα Βλάση – Μεταγραφές και πληρωμές στο επίκεντρο

Πλέον ο ΑΟΚ βρίσκεται διοικητικά στα χέρια της ομάδας Τσάκα. Οπότε περιμένουμε να δούμε μια άλλη ομάδα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Να έρθουν νέοι παίκτες στις μεταγραφές αλλά και να πληρωθούν οι πάντες, την εβδομάδα που διανύουμε, προκειμένου η ομάδα να πάει με καλή ψυχολογία στο ματς της Κυριακής με την Καρδίτσα, που έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία.

 

Σήμερα μετά το ρεπό της Τρίτης, ίσως έχουμε κάποια νέα πρόσωπα στην προπόνηση. Ο Ρασίντ είναι ένας από αυτούς. Οι άλλοι που αναμένονται είναι ο Πασχάλης Βουτσιάς και ο Γιάννης Γωνιάδης. Αυτοί οι 3 ίσως είναι στη διάθεση του Μαραντά, για το ματς που έρχεται. Από εκεί και πέρα στο στρατόπεδο του Νέστου, υπήρχε σιγουριά για την απόκτηση με μορφή δανεισμού του Γκατζολάρι ενώ περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τους άλλους δυο δανεικούς από την γειτονική ΠΑΕ της Ξάνθης , Παπαδημητρίου και Παπαδιώτη.

Ο Γκαμπόρ μάλλον… χλωμό να έρθει αυτή την εβδομάδα.

Το ίδιο και ο Μπόκα. Πρέπει όμως να έρθουν το συντομότερο. Για τον Γκαμπόρ, υπάρχουν και ορισμένα ερωτηματικά, αν προχώρησε η απόκτηση του. Μακάρι να έγινε κάτι τέτοιο.

Τα λόγια περιττεύουν, ήρθε η ώρα για πράξεις από την ομάδα Τσάκα.

Πρέπει να ρυθμιστούν βασικά πράγματα γύρω από την ομάδα. Να πάρει το ΟΚ για μεταγραφές από την ΕΠΟ.

 

Προηγούμενο άρθρο

Γενικεύεται η συζήτηση για τις πιάτσες ταξί

Επόμενο άρθρο

Στην Καβάλα ο Ρασίντ