Dark Mode Light Mode

Πανελλήνιο τουρνουά VALETUDO RACKET

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι η Ηρακλείτσα και συγκεκριμένα το beach bar Yacht club (στην αλάνα της Ηρακλείτσας) φιλοξένησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα VALETUDO RACKET.

Λάτρεις της ρακέτας στην παραλία που τείνει να γίνει και Ολυμπιακό άθλημα από όλη την Ελλάδα και κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο yacht club και αγωνίστηκαν σε ζευγάρια και τετράδες προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα αναγκάζοντας μάλιστα το ραντάρ που μετράει την δύναμη και την ταχύτητα της μπάλας να χτυπάει πολλές φορές στο κόκκινο.

Στην εφημερίδα μας μίλησε ο εμπνευστής του τουρνουά ο κ. Ζώης Λάκης ο οποίος μας είπε ότι κάθε καλοκαίρι γυρνάνε με το τουρνουά αυτό σ’ όλη την Ελλάδα αλλά στην Καβάλα πέρα από τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν για την διεξαγωγή του τουρνουά στο φιλόξενο yacht club υπάρχουν και πάρα πολλοί καλοί παίκτες.

Η δύναμη, οι πολλές εναλλαγές της μπάλας και οι λιγότερες πτώσεις είναι αυτά που θα κρίνουν τον νικητή του τουρνουά αλλά και σε αυτήν την περίπτωση σημασία τόσο δεν έχει το έπαθλο όσο η συμμετοχή και το παιχνίδι.

Στην Καβάλα το διήμερο που μας πέρασε είχαμε περίπου 100 συμμετοχές και ο ανταγωνισμός ήτανε μεγάλος.

Η επόμενη στάση του τουρνουά είναι στον Μπάτη της Αττικής, στην Πρέβεζα και στα Χανιά.

Ραντεβού με το VALETUDO RACKET το επόμενο καλοκαίρι ….

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Την Κυριακή οι παραλίες γεμίζουν από το πρωί

Επόμενο άρθρο

Οι Νεφέλες των ακραίων συναισθημάτων