Dark Mode Light Mode

Παράδοση καλών συναυλιών δημιουργεί η Ευανθία Ρεμπούτσικα

Περίπου 1400 άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες, παρακολούθησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Φρούριο μία ακόμα καταπληκτική εκδήλωση που είχε τη σφραγίδα της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.
Με αυτό τον τρόπο η Ελληνίδα μουσικοσυνθέτης δημιουργεί τη δική της θετική παράδοση στην πόλη της Καβάλας, αφού και πέρσι στον ίδιο χώρο η συναυλία της ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη.
Όλοι χθες συζητούσαν πόσο όμορφη ήταν η βραδιά στο Φρούριο, με τους ήχους της μουσικής της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, πως η ελληνίδα συνθέτης χόρεψε και η ίδια με το κοινό της συναυλίας, ακόμη και με το μαέστρο της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Καβάλας, Θανάση Παρμενίδη.
Αυτή ήταν άλλωστε η έκπληξη του μουσικού γεγονότος.
Στο 2ο μέρος της συναυλίας η Ευανθία Ρεμπούτσικα συνέπραξε με τη Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας, για την οποία είπε στο κοινό της συναυλίας ότι είχε μία άριστη, μοναδική συνεργασία. Η κα Ρεμπούτσικα είπε επίσης ότι με την πρώτη πρόβα ταίριαξε η λογική και το σκεπτικό της με τη μουσική της Φιλαρμονικής.
Χρειάστηκε σύντομη σχετικά πρόβα, που έγινε το πρωί της Δευτέρας, στην έδρα της Φιλαρμονικής του Δήμου Καβάλας. Από μικροφώνου η κα Ρεμπούτσικα ευχαρίστησε για τη συμμετοχή της στο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ τον καλλιτεχνικό διευθυντή Θοδωρή Γκόνη.
Η συναυλία άρχισε λίγα λεπτά με τις 9.00. Περιελάμβανε 15λεπτο διάλειμμα και ολοκληρώθηκε στις 11.00 το βράδυ.
Ήταν μία συναυλία με την μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και λίγα τραγούδια. Η συνθέτρια αποθεώθηκε από το κοινό που παρά τη ζέστη τη χειροκρότησε θερμά.
Οι φωτογραφίες τόσο από την πρόβα το πρωί της Δευτέρας, όσο κι από τη συναυλία το βράδυ της ίδιας ημέρας είναι φωτογραφίες τραβηγμένες στου Στάθη Χαρπαντίδη.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δήλωση Μάκη Παπαδόπουλου - Η συνεργασία είναι μονόδρομος - Η νέα διοίκηση να δώσει χώρο ευθύνης και δράσης στην αντιπολίτευση

Επόμενο άρθρο

Σήμερα ο ΑΟΚ φιλικό με Εθνικό Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Όποιος και να είναι στον όμιλο μας, θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση»