Dark Mode Light Mode

Παράνομο παρκάρισμα ενοχλεί τους τυφλούς

Εκπρόσωπος του νομαρχιακού συλλόγου ατόμων με ειδικές ανάγκες κάλεσε χθες τους δημοσιογράφους στην περιοχή της πυλωτής του διοικητηρίου, δείχνοντας ένα επιβατικό αυτοκίνητο που παρκάρει δίπλα από την αίθουσα συνεδριάσεων και το αμφιθέατρο, παρκάρει δηλαδή παράνομα και παρά τις συστάσεις των ατόμων με ειδικές ανάγκες ο οδηγός του αυτοκινήτου συνεχίζει κάθε μέρα αυτήν την κακή συνήθεια.
Βάσει της καταγγελίας που έγινε στους δημοσιογράφους ο σύλλογος δε διαμαρτύρεται τόσο για το παράνομο παρκάρισμα, όσο για το ότι το αυτοκίνητο σταθμεύει πάνω στα ειδικά πλακάκια που τοποθετήθηκαν πρόσφατα και είναι λόγω του ανάγλυφού τους, οδηγός για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αν κάποιος προσέξει την περιοχή θα δει ότι είναι έργο που εκτελέστηκε πρόσφατα, τοποθετήθηκαν αυτά τα ειδικά πλακάκια από το πεζοδρόμιο της Ερυθρού Σταυρού περιμετρικά του χώρου του αμφιθεάτρου του διοικητηρίου μέχρι την είσοδο στο κτήριο της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.
Άτομο που έχει προβλήματα όρασης μπορεί ν΄ ακολουθήσει αυτό το δρόμο και χωρίς συνοδό να φτάσει στο διοικητήριο. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι βέβαιο ότι θα σκοντάψει στο παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

 

Προηγούμενο άρθρο

Χωρίς παράλληλες εκδηλώσεις η Kavala Expo 2014

Επόμενο άρθρο

Οι πολύτεκνοι έσπευσαν στη διανομή ροδακίνων