• 26 Ιουνίου 2024,

Παράταση ως το τέλος του έτους

 Παράταση ως το τέλος του έτους

Παράταση μέχρι το τέλος του 2014 ζήτησε και θα λάβει ο κατασκευαστής του έργου, του δρόμου, από το νέο νοσοκομείο μέχρι τη συνοικία του Αγίου Λουκά.
Η παράταση αυτή είναι η τελευταία, αφήνουν να εννοηθεί από το Δήμο Καβάλας. Μοιάζει όπως όλοι αναγνωρίζουν ως την τελευταία ευκαιρία που δίνει ο Δήμος Καβάλας στο συγκεκριμένο εργολάβο για να τελειώσει το έργο. Ουσιαστικά ο εργολάβος έχει στη διάθεσή του τον Οκτώβριο, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο για να ολοκληρώσει και να παραδώσει ένα έργο, τόσο πολύ ταλαιπωρημένο.
Από το Δήμο Καβάλας γίνεται γνωστό ότι άλλη παράταση πέραν της συγκεκριμένης δεν θα δοθεί. Το αίτημα είναι σε εκκρεμμότητα στις υπηρεσίες της Κομοτηνής, απ΄ όπου φαίνεται ότι θα πάρει έγκριση, στη συνέχεια θα συζητηθεί για να εγκριθεί και στο δημοτικό συμβούλιο.
Ο εργολάβος είχε συνάντηση με το νέο αντιδήμαρχο, Φ. Φιλίππίδη, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου το έργο να τελειώσει ως το τέλος του έτους. Ρόλο στη χορήγηση αυτής της νέας και τελευταίας παράτασης, έπαιξε και το ότι η διοίκηση του Δήμου ανέλαβε μόλις πριν από έναν μήνα τα καθήκοντά της.
Στην ίδια περιοχή τα δεδομένα από κυκλοφοριακής πλευράς σε σχέση με το έργο φυσικά και δεν άλλαξαν. Άλλαξαν ως προς την λειτουργία του δικτύου της ΔΕΗ. Εδώ και λίγες μέρες όπου υπάρχουν καινούρια φωτιστικά σημεία της ΔΕΗ λειτουργούν. Αυτό ισχύει κυρίως στην περιοχή κοντά στο 6ο γυμνάσιο.

 

Διαβάστε επίσης