Dark Mode Light Mode

Παραδίδεται το νέο Γενικό Πολεοδομικό

Μετά από διαδικασία 4 περίπου ετών παραδίδεται σήμερα στον Δήμο Καβάλας το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της πόλης. Το κρίσιμο θέμα της δασικής γραμμής στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα δεν αντιμετωπίζεται. Μένει σε εκκρεμότητα ώστε μέχρι τον Μάρτιο να ανακοινωθούν από το Δασαρχείο οι δασικοί χάρτες του Δήμου Καβάλας. Τότε το συγκεκριμένο ζήτημα που καθυστέρησε το ΓΠΣ θα εξεταστεί από την αρχή. Όσο για το Περιγιάλι, αύριο οι εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας θα βρίσκονται στην Κομοτηνή ώστε να δουν το κείμενο της τελικής τεχνικής έκθεσης. Γενική είναι η εντύπωση ότι και το Περιγιάλι τελειώνει.

*Σήμερα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13.30 ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας –Θράκης Θανάσης Καρουντζός θα παραδώσει στο δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή το νέο εγκεκριμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Γ.Π.Σ.) του Δήμου Καβάλας. Μετά το τέλος της συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις στο δημαρχείο.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δουλεύουν σήμερα οι ναυτεργάτες

Επόμενο άρθρο

Ο Κώστας Μποζάμπαλης γράφει για την τουριστική προβολή - Αλήθεια ποιοι πρέπει να είναι αυτοί που θα προβάλουν την Καβάλα;