• 3 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Παραιτήθηκε μέλος του τοπικού συμβουλίου

 Παραιτήθηκε μέλος του τοπικού συμβουλίου

Η χθεσινή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου αφορούσε την αδειοδότηση 12 νέων καταστήματων στην Καβάλα. Από αυτά τα 9 υγειονομικού ενδιαφέροντος, 3 λοιπά καταστήματα στην αγορά. Είναι χαρακτηριστικό ότι 3 από αυτά τα καταστήματα θα μπορούν να διαθέσουν ψωμί. Θα είναι δηλαδή και πρατήρια άρτου. Πριν τη συνεδρίαση η πρόεδρος Φωτεινή Κόγια ανακοίνωσε την αλλαγή ενός μέλους του συμβουλίου. Συγκεκριμένα παραιτήθηκε η Θοδώρα Νάσου, στη θέση της κλήθηκε ο επόμενος αναπληρωματικός από την παράταξη της κ. Τσανάκα. Πρόκειται για τον κύριο Ντώντο Κωνσταντίνο.

Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε περισσότερο το αίτημα σούπερ μάρκετ να μπορεί να διαθέτει και ψωμί. Πρώτος ο Αλέξανδρος Καρύπογλου αναρωτήθηκε τι θα γίνει με τους φούρνους της ίδιας γειτονιάς. Αμέσως μετά ζήτησε και πήρε τον λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Βέρρος. Ζήτησε το θέμα να το προσεγγίσει πολιτικά το συμβούλιο, πρότεινε ελιγμό κι απόσυρση του μέχρι να ξεκαθαρίσει τι ισχύει. Ζήτησε να συμβουλευτεί το συμβούλιο τη νομική υπηρεσία του Δήμου. Ο Παύλος Χαβιαρόπουλος πρόλαβε την πρόεδρο. Είπε ότι υποχρεωτικά εκ του νόμου πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα. «Εκεί υπάρχουν κι άλλοι φούρνοι που θα θιχτούν» είπε και ο πρόεδρος του συλλόγου ΑμΕΑ Μάκης Κρεμύδας που παρακολούθησε τη συνεδρίαση.

«Μα το κατάστημα πουλά ήδη ψωμί» είπε άλλο μέλος του συμβουλίου. Τελικά αποφασίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία να γίνει δεκτό το αίτημα της επιχείρησης. Οι κύριοι Βελισσάρης και Καρύπογλου δήλωσαν απλώς την παρουσία τους. Το τοπικό συμβούλιο γνωμοδότησε επί του καθορισμού θέσεων για άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. Οι θέσεις είναι 8, όπως και παλαιότερα.

Διαβάστε επίσης